Що привезти з американських аптек

Стилист Анастасія проводить багато подорожуючих і ділових поїздок у Сполучених Штатах, тому він знає про найнадійніших помічників, які прийдуть до допомоги в будь-який час дня або ночі. Анастасія приготувала в ТОП 11 перелік найбільш необхідних покупок в американських аптеках і косметичних магазинах.

ПЕО, незамінний гаджет для очищення шкіри і лімфодренажу. Вам потрібно лише зарядити один раз на рік, але використовувати його майже щодня. Не змінюйте голову, просто мрія!

Косметика Dennis Grossй Особливо серветки-пілінг, сироватки з вітаміном С і кислоти, а також мої улюблені - вершки і Феруліч + сироватка для очей Retinol. Я віддаю інструменти, які працюють, і це справи.

Жива маска для волосся. Чистий зволожує і живить, волосся носить як пост-салон і виглядає як мільйон.

Сміт Ліп Балмй Кращий бальзам, звикаючи до нього миттєво, як препарат! І банки останні назавжди.

Природа, Живий!- Моє кохане. Відмінні вітаміни, які також тонують, п'ють курс щороку.

Омега 3, гіалуронова кислота і колаген в таблеткахй Як мій лікар від відомого австрійської клініки сказав, що кожен його потребує, і для всього! Я зазвичай купую японську колаген, він вже має як гіалуронка, так і вітамін С, необхідний для поглинання. Колаген краще засвоюється в порошку, його необхідно розвести в воді або соку і п'яти вранці 30 хвилин до їжі. Але у мене не було порошків, і я вживаю таблетки.

Манука Медицин МедЦе рідкісний сорт меду, який витягується з квітів манука в Новій Зеландії. Антибактеріальний, противірусний і протигрибковий мед. Цей мед є найсильнішим природним антибіотиком. Не можна їсти багато, це ліки, не делікатеси. Відрізняється діями і міцністю за цифровими факторами. Не всі види манука меду містять активний інгредієнт метилгліоксал.

Манука мед з рівнем активності менше UMF 15+ або MGO 250+ не має потужних антибактеріальних, антивірусних, антисептичних властивостей. Манука медова етикетка повинна містити слова: активна муфта (мго) манука меду, далі за номером. Якщо ім'я має тільки слово активного або активного манука, то ви купуєте мед з низьким вмістом метилгліоксалу. Якщо мед не наклеюється ACTIVE MANUKA HONEY UMF 20+ або ACTIVE MANUKA HONEY MGO 400+, ви купуєте звичайний настільний мед. Виберіть з етикетками.

Нубійський Спадщина кремовий.З всієї лінії цих органічних кремів я віддаю перевагу манго, з натуральною мангою маслом, маслом і маслом какао. Запах смачний, а крем чудовий зволожувач, як і інші продукти цього бренду. Ви не пошкодуєте!

Ранок пральної техніки Evelomй Він пахне божественно, що особливо важливо вранці, очищає практично до скрипки без висихання шкіри, і має вершкову фактуру. Вивчення інструкцій: засіб слід наносити без води, на абсолютно сухій шкірі.

Арніко засобий Якщо у вас є пластична хірургія, ін'єкції, і ви схильні до синці - купуйте arnica в Америці для майбутнього! У правому часі це дозволить зберегти вас якомога швидше. Купити його можна в будь-якій формі: масла, гелі для зовнішнього застосування і таблетки.

Я щиро хочу, щоб ви не втратили в магазинах в США, я сподіваюся, що мій список допоможе вам в цьому. опублікований

Автор: Шановний редактор

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: lifevega.com/blogs/articles/85534977-

Категории

Смотрите также

Новое и интересное