Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Тим Лоуренс, психотерапевт і журналіст, написав статтю, в якій він говорить про те, як ви дійсно можете допомогти людині, що відчуває гранат. Він попереджає, що з загальними фразами, які призначені для того, щоб сказати за підтримку, потрібно бути більш обережними - вони можуть пошкодити ще більше.

- Я слухаю терапевта другу шахти говорити про його пацієнта. Жінка була в жахливій аварії, вона постійно в болі і її кінцівках паралізована. Я почула цю історію десять разів, але я завжди шокую одне. Він розповів про бідну людину, яка трагедія призвела до позитивних змін у житті.

- Він сказав. Здивує мене, як глибоко вкорінив цю чуту навіть серед терапевтів. Ті слова болять і боляче жорстоко. Що він говорить, що нещасний випадок викликає жінку, щоб виростити духовно. Я думаю, що це божевільний. Аварія руйнувала своє життя і руйнувала її мрії - це те, що сталося і це абсолютно нічого хорошого.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Як мій вчитель Megan Devine кладе його, «Зовні речі в житті не можуть бути виправлені». Чи можна пережити. й

Ми не просто загрожуємо, коли хтось закриває нас. Ми занурюємо в сорбі, коли люди залишають, коли надії затінені, коли серйозне захворювання нас знеболює. Не можна виправити втрату дитини і зради коханої людини - вона може бути тільки досвідченою.

Якщо ви перебуваєте в біді, і хтось розповідає вам наступні фрази: «що, що не відбувається для кращого», «це зробить вас краще і міцніше», «це було заданим», «не просто буває», «не потрібно брати відповідальність за ваше життя», «що буде добре» – можна сміливо видалити цю людину з вашого життя.

Коли ми говоримо такі слова, щоб наші друзі та сім'я, навіть з кращими намірами, ми заперечуємо їх право на грязь, сумність та смуток. Я постраждав величезну втрату себе, і кожен день я сказав провину для того, що я все ж живу, і коханих більше не більше. Моя біль не відійшов, я просто дізнався, що вона працює з пацієнтами і розумінням їх краще.

Але за жодних обставин не сталося, щоб мені сказати, що ця трагедія була подарунком долі, що допомогло мені розвиватися духовно і професійно. Щоб сказати це, щоб трамвай на пам'яті близьких я втратив занадто рано, і ті, хто зіткнувся з такою калорійністю, але не вдалося впоратися. І я не збираю, що це було легко для мене, тому що я міцний, або що я став «сухим» тому що я зміг «здійснити відповідальність за моє життя».

Сучасна культура лікує гору як проблема виправити або як захворювання лікуватися. Ми робимо все, що ми можемо вивести наш біль або якось трансформувати його. І коли ви раптом зіткнулися з нещастям, люди навколо вас перетворюються на плечі.

Так що ви сказали друзям і сім'ям, які в неприємності, замість «що в житті не випадково»? Останній факт, що людина, яка подрібнюється неправильними потребами, порадами або інструкціями. Найголовніше розуміння.

Скажіть буквально це: «Я знаю, що ви вболієте. Я тут з вами.й

Це означає, що ви повинні бути там і постраждати від коханої людини - і це неймовірно потужна підтримка.

Ніщо важливіше людям, ніж розуміння. Не вимагає особливих навичок або тренінгів, це лише бажання бути там, поки це не потрібно.

Проживання Якщо ви відчуваєте себе некомфортно або не здавалося б, що нічого корисного. По суті, це коли ви не впевнені, що ви повинні зробити зусилля і залишитися близько.

«Я знаю, що ви вболієте. Я близько.

Ми дуже рідко допускаємо себе в цю сіру зону, зону терору і болю, але це де коріння нашого цілющого лежака. Починається, коли люди готові йти з нами.

Я хочу, щоб зробити це для ваших близьких. Ви ніколи не знаєте, але ваша допомога буде неоцінена. І якщо ви коли-небудь потрапити в неприємності, знайти людину, яка буде навколо. Я гадаю там.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: cat-gekata.livejournal.com/411294.html

Категории

Смотрите также

Новое и интересное