45
Діти - потреба в "нумері" мами
Сьогодні я хотів би почати тему, яка стосується як батьківства, так і розуміння походження деяких проблем, які ми стикаються в житті. Ми будемо говорити про перший рік життя дитини, формування базової довіри в світі, причини і наслідки і можливості змінити щось.
Основна довіра - це здатність сприймати світ і себе в ній.й Ця довіра складається з відносин між матерією (або особою, що її замінює) і дитини, емоційної чуйності і вміння доглядати за дитиною і задовольняти свої основні потреби (їсти і теплоти).
Кожна дитина має власну потребу в «нумері» матері, і розуміти, наскільки потрібна дитина, її достатньо уважніше до своєї поведінки.й Якщо дитина в цей період отримує все необхідне для себе, то:
Якщо ви є мамою (або особою, яка її замінює), бажано дотримуватися вашої дитини в перший рік життя:
Якщо ви дорослі, і ви періодично “відкриті” страхом, що ваш партнер вирушить вас. Якщо ви боїтеся почати щось нове, подивіться на нову роботу, коли старий не задоволений, це страшно зробити щось нове, дізнатися від близьких про свій ранньому дитинстві або, як говорить М.Є. Литвик, почати писати біографія.
Ви можете зрозуміти багато:
до Той, що ваш партнер не буде мати, і він не буде, як це, не залишить вас, не залишить вас.й Ви не хочете. Але "для щасливого" збігається з підозрою і буває.
По суті, ці "свідомі" несвідомо починають бути так, щоб їх партнер кинути. А потім, якщо ми говоримо про скрипти, він збирає купони і підтверджує його прийняття сценарію «не довіра». Залиште свій партнер самостійно. Шукайте рішення для вирішення проблем у себе.
до Перегляд ресурсів для підтримкий Це можуть бути історії свого роду, коли хтось, якось вдалося вирішити проблему, почати щось нове і т.д. Це може бути ваш власний досвід, коли ви знайшли спосіб подолання труднощів. Що допомогло тобі. Це отримання підтримки з-за кордону, можливість просити допомогу (це не ознака слабкості, але досить міцності) і прийняття цієї допомоги.
Не забудьте про «погладжування». Напишіть їх на себе, якщо ви не знаєте, і повторіть їх щодня. Але якщо у вас є група підтримки, в залежності від правил групи, ви можете отримати «мито любов».
Успіхів! Люблю себе! Видання
Автор: Лілія Морозова
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: cross-club.ru/vospitanie/181-etot-opasnyy-mir.html
Основна довіра - це здатність сприймати світ і себе в ній.й Ця довіра складається з відносин між матерією (або особою, що її замінює) і дитини, емоційної чуйності і вміння доглядати за дитиною і задовольняти свої основні потреби (їсти і теплоти).
Кожна дитина має власну потребу в «нумері» матері, і розуміти, наскільки потрібна дитина, її достатньо уважніше до своєї поведінки.й Якщо дитина в цей період отримує все необхідне для себе, то:
- Він має право жити повністю в світі. Я в цьому світі і світ для мене.
- Він не боїться нових і невідомих, тому що він має відчуття, що не буває, він завжди має підтримку.
- На зв'язку з матір'ю, він навчається довіряти іншим людям. Наприклад, ви можете почути, що мій партнер є ревнощами для мене нічого або навпаки, я не довіряю людей. Коли ви починаєте шукати причину, часто відварюється до того, що мама була нестабільною, нерідко залишила дитину самостійно або з іншими людьми (бажани, знайомства).
- в майбутньому більш стійкий до різних роздратування, легше переносить труднощі;
- Це більш адаптивний, тобто буде легше створювати контакти, будувати відносини з людьми.
Якщо ви є мамою (або особою, яка її замінює), бажано дотримуватися вашої дитини в перший рік життя:
- харчування під час (Я є адвокатом харчування на вимогу.) І навіть у вимогі можна спостерігати режим
- бути більш видимим для дитиний Ви можете помітити, що діти, які сидять і грають періодично відволікаються від гри і дивитися, де матір їх. І вони воліють бачити обличчя матері і її затвердження, не спина матері, застрягти в комп'ютер або телевізор. Якщо ви робите щось навколо будинку, перенесіть дитину з вами, але щоб він був безпечним (не біля гарячої плити з маслом, що літають звідти).
- Більш часто приймають дитину в рукахй На мій погляд, шиття є великим гаджетом для сучасної мами. Але завжди дивитися реакцію дитини, можливо, він не хоче руки. Моя дитина почала просувати руки з чотирьох місяців. Цей знак був просто нахилом голови назад більше, ніж він зазвичай робить. Якщо дитина сидить, не відволікає його. Він, як ви, повинні мати свій час.
- бути постійнимй Не запустіть від кімнати до кімнати, не випустіть з кімнати, де дитина є. Не залишайте дитину іншим людям. Наклейка до певного режиму (подача на 9 засобів завжди на 9, і т.д.)
- Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.yo Реакція на емоції дитини відповідно: крітинг, підбір, пітливість; сміятися, сміятися разом;
- Покажіть свою дитину і дізнайтесь її разом.й
Якщо ви дорослі, і ви періодично “відкриті” страхом, що ваш партнер вирушить вас. Якщо ви боїтеся почати щось нове, подивіться на нову роботу, коли старий не задоволений, це страшно зробити щось нове, дізнатися від близьких про свій ранньому дитинстві або, як говорить М.Є. Литвик, почати писати біографія.
Ви можете зрозуміти багато:
до Той, що ваш партнер не буде мати, і він не буде, як це, не залишить вас, не залишить вас.й Ви не хочете. Але "для щасливого" збігається з підозрою і буває.
По суті, ці "свідомі" несвідомо починають бути так, щоб їх партнер кинути. А потім, якщо ми говоримо про скрипти, він збирає купони і підтверджує його прийняття сценарію «не довіра». Залиште свій партнер самостійно. Шукайте рішення для вирішення проблем у себе.
до Перегляд ресурсів для підтримкий Це можуть бути історії свого роду, коли хтось, якось вдалося вирішити проблему, почати щось нове і т.д. Це може бути ваш власний досвід, коли ви знайшли спосіб подолання труднощів. Що допомогло тобі. Це отримання підтримки з-за кордону, можливість просити допомогу (це не ознака слабкості, але досить міцності) і прийняття цієї допомоги.
Не забудьте про «погладжування». Напишіть їх на себе, якщо ви не знаєте, і повторіть їх щодня. Але якщо у вас є група підтримки, в залежності від правил групи, ви можете отримати «мито любов».
Успіхів! Люблю себе! Видання
Автор: Лілія Морозова
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: cross-club.ru/vospitanie/181-etot-opasnyy-mir.html
Чудовий набір Qigong вправи для зору - виправлення farsightedness і myopia
6 дивних фактів про гравітаційні хвилі