Захворювання дитини дають мати ознаки

Хочу продовжити тему дитячих захворювань. Що ми можемо зробити як мати, що робити, що допомагає мені? У мене три з них. Іноді, як і всі діти, вони хворіють. Я не думаю, що я збираю вас, Я просто збираюся потокового мого досвіду. На цій темі завжди багато питань.

1,1 км Спостереження дитини.

Практично завжди надихаючим захворюванням, якось дає материнські ознаки - через поведінку дітей. Як правило, якщо дитина раптом без причин стає більш неприємним, я б навіть сказати нестерпним, раптом вимагає більше уваги - для мене це сигнал підходу захворювання.

Я не зрозумів, що до. Відчуття цього з звичайної поведінки, я можу сперечатися. В результаті дитина стала хворою, і я залишилася почуттям винності. Тепер я ледь помітив такі ознаки, я намагаюся відразу об'єднати дитину з максимальною любов'ю і теплотою. І іноді я б сказав часто, що це закінчується. Якщо виникає хвороба, то в її мінімальному прояві.

2,2 км Збільшити дитячі хвороби

Це продовження останнього абзацу. Натюрморт Я помітив, що якщо раптом зламався на дитину, роздратований - хвороба стає сильнішою. Це зрозуміло з психосоматичної точки зору - дитина не може висловити всіх своїх почуттів, говорити. Він не повністю розуміє їх.

І на нього заливила моя мама, в своєму тілі народжується так багато, щоб він не справився з ним. Все це перетворюється в різні замки. Ви хочете? Краще почистити на подушці, яка не доглядає, розім'яти диван і виростити на стіні. Це вимагає більшої обізнаності і включення.

І все ж, якщо з'явилася емоція на дитину, апологізувати і поговорити з ним. Скажіть, що ви побачите, що ви повинні зробити це. Повідомте, що це не його несправність, що ви просто втомилися. Атологізація ваших дітей завжди є потужним і лікувальним рухом для вас.

3. У Головне не медицина, але любов.

Важко використовувати ліки. При нормальних захворюваннях, у всіх. Я не збираюся, наприклад. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Він лікує все. Температура трав'яний солодкий чай. Сно і кашель знову чай. Тяговий конгагіон знову чайний. Тому навіть у своїх іграх він лікує пацієнтів виключно з чаєм.

Звичайно, є виняткові і серйозні випадки, коли ми можемо показати дитину до лікаря і дати деякі ліки. Але в основному солодкий чай. Або ж, любов інвестується в неї. Щоб пити дитину ложкою, навіть якщо він вже вісім років, і він може це зробити. Тексти пісень, а це означає: Ліжко з ним, поклавши його на голову. Іноді протерти вологим рушником. Сінг пісні, розповісти історію. Просто опинитися, щоб дати все. Працює краще фармацевтичних препаратів.

4. У Що таке сон.

Більше про профілактику захворювання. Це особливо стосується тих, хто живе на півночі, де є маленьке сонце. Я знаю, що в Санкт-Петербурзі наші діти стають синими і білими, майже прозорими. І отримайте ще багато хворих. Так що я знаходжу кожну можливість отримати сонник для дітей.

У Фіджі сказав, що сонце загоює і правила все. І вони мають право на багато способів. Сонце вітамін Д, імунітет і багато іншого. Я намагаюся переконатися, що діти проводять стільки часу на сонці якомога простіше в ню. Де сонце агресивне, ми використовуємо вершки. Звичайно, ми намагаємося бути на сонці не в спеку - але вранці і вдень сонця, ідеально - два години до заходу сонця.

Крім того, коли діти хворіли, я також намагаюся витягти їх вранці і ввечері, «пропустити» – принаймні на балконі. Сонце загоює краще чотирьох стін будинку.

5. Умань Фізична активність максимально можлива.

Чим частіше вони знаходяться в повітрі, тим краще їх імунітет. Я не намагаюся обмежити їх. Якщо ми їдемо в море, ми йдемо в нього навіть з температурою. Політ на землі, копаючи піском, і хвороби відходять. Звісно, ми не перетягаємо хворим дітям, щоб переповнені місця, це дивне відношення до інших людей. Але природа, я думаю, дуже корисно.

6. Загартування.

Я не заважаю, я не фанат цього випадку. Ми не робимо ніяких спеціальних загартувань. Щоб скористатися дітьми з холодною водою від народження, потрібно зробити те ж саме. І виходить дивний - не заливати себе, а дітям - обов'язково. Ми не маємо такої мети, але в багатьох місцях це те саме.

Але від народження ми намагаємося не одягати дітей, особливо в домашніх умовах мінімум. Майже завжди, в будь-який час року, при будь-якій температурі вони знаходяться в домашніх умовах тільки в нижню білизну (і деякі без). Ми всі ходимо в домашніх умовах. І часто буває, що всі ті, хто в домашніх умовах завжди повністю одягнені, весь час в snot. Ми не дбаємо.

Не забороти їх плавати в холодній воді. Я пам'ятаю це було 15-17 градусів поза, а ліктями frolic в озері біля будинку. Потім, звичайно, запустіть в теплу баню. Ми не забороняємо їх стрибати в пуделі, бігти в дощ, і лежати в снігу.

7. Про нас Терапія щастя.

Так, я вже сказав вам про це, але це не буде зайвим повторити його. Ми намагаємося подарувати дитині, які хворіють з максимальною кількістю позитивних емоцій і радості. Це може сприяти невеликим подарункам, і морозивом (навіть якщо у дитини є лихоманка), а деякі солодощі, улюблені печиво, мультфільми, ігри, подорож до піску на морі. Залежно від стану дитини, його побажань і характеристик.

Іноді дитина захворіє перед поїздкою в море. І перший імпульс - скасування поїздки. Але найчастіше це на морі, що все відразу проходить. Невідомий напрямок зникне і слабка температура. Я знаю, що це не просто нам. Звісно, з температурою сорок, ми не будемо йти в будь-яку точку, і тільки ми скасували таку екскурсію. Але тридцять-сім і половина не страшна, як це здається.

8. У Нехай світ чекає.

Коли діти хворіють, все інше не зупиняє мене. Чи можна провести кілька днів не прибирання вдома, практично нічого варити. Звісно, будь-які хобі та заходи відразу відкладені. У зв'язку з цим, тільки людина, яка є хворими питаннями. Будинок може чекати, робота може чекати. Дитина не може чекати.

У моєму досвіду, в цьому випадку дитина швидше відновлюється, отримує більше уваги на одиницю часу. Довгий номер один за один або два дні (не один захворіє більше).

9. Навігація Цикл захворювань в сім'ї.

Так, найчастіше всі хворіють в коло. В умовах нестачі сонця і природи коло може бути закритий - і після третього підвіконня дуже перший і вже відновлений може знову початися. І ось.

Ви можете провести багато енергії, яка зумовлює дитину, відправляючи інших своїм бабусям, і перемістивши їх в інший номер. Але для мене це занадто дорого, як емоційно, так і фізично. Для того, щоб прийняти це так. Щоб бути морально підготовленим. І тоді може обійтися хвороба когось.

Так, близько половини випадків хворий тільки наш безшовний син (вразливий імунітет, на жаль, підкреслений вакцинаціями). В інших випадках всі три страждають, але в різних варіантах. Деякі більш складні, трохи швидше і простіше.

10. Під час хвороби дитини необхідно поповнювати запаси їх міцності.

Найдовша частина зазвичай буває після відновлення дитини. Як ви можете знайти себе повністю вичерпне. Звичайно це важко. Якщо ви лікуєте дитину з любов'ю, ви постійно даєте йому всю себе. Ніщо зліва. Як ви живете? І ви будете мати достатньо енергії, щоб не тільки вилікувати дитину, але і вижити? По-перше, захворювання найчастіше не вистачає сну, і досвіду, і постійної участі в процесі, і змах, і необхідність переговори з дитиною приймати ліки або процедури. Не просте.

Ви можете уявити, що у вас є запас міцності та енергії для дощу. Коли у вас є який запас, ви захищені. Але після того, як він надходить, ви ризикуєте. Ризик може бути різним – емоційним згортанням, фізичним захворюванням. Це може бути викликаний “мазним вигоранням”. Чому це? Ми провели наш склад, але не створили новий.

Так, ви кинути свою роботу, провівши свою останню зарплату, а потім ви повинні жити. І навіть якщо ви отримуєте нову роботу, то перший місяць вам також потрібно жити на що-небудь, чекаючи на першу зарплату.

Подбайте про свою повноту Особливо, коли діти хворіють. Що особливо? В цей час діти потребують більше енергії, вони поглинають його венгекцією. Тому кожен хвилинний спробуй поповнювати вашу силу.

Чи падає дитина? Не поспішайте чистити підлоги прямо. Проживання з ним, розслабляйте, читайте улюблену книгу, перейдіть в баню. Зробіть свій чоловік, щоб подивитися після того, як дитина ввечері - і прогуляйтеся без будь-якого, просто отримайте деяке повітря. Ви повернетесь до нас, і це буде добре для вас і вашої дитини. Вам буде щось подарувати знову, а не остання сорочка.

Не завжди доречні і не завжди корисні. Якщо ви думаєте, що кожен буде краще від того, що ви зараз прокидаєте все від себе до останнього падіння, і в той же час попросіть нічого собі, ви помилилися. Хто після того, як ви будете, хворі, і знищити? Хто буде піклуватися про вас і лікувати вас? Хто отримає повну винагороду вашої жертви? Тоді хто це потребує?

11. Молитва.

Це, мабуть, наша основна зброя. Що ми використовуємо так рідко і так погано. Є багато захисних молитв і мантра в кожній релігії. У традиційній культурі мами неспішні і захищені різними атрибутами та амулетами. Десь з'явилися вишиті сорочки з сакрим захисним значенням, десь - вони намальовані візерунки на тілі і обличчя, десь - вони вішали тализмани навколо шиї. Молитви читали у дітей майже всюди.

Ми навчимо нас. Хоча я пам'ятаю, що мій мама мав зошит з деякими молитвами і змови для різних захворювань. Я дуже зацікавився цією книгою, хоча я не пам'ятаю, якщо її використовували. Це, до тих пір, поки не сталося, все це було передано з матері дочки. Що змащувати, яку траву заварити, де застосувати, який настрій читати. Тепер нам потрібно знайти самі речі, спробувати, майстер.

Так в православних (і в християнстві в цілому), найчастіше для дітей променують матір'ю Божої Матері – тому що краще, ніж її, може зрозуміти чуйність серця матері.й Інші релігії мають спеціальні мантри або молитви. Ви можете попросити пізніх людей у вашому храмі, шукати інтернет. Є також Книга Stormi Omartian The Power of Parental Молитва, де ви можете знайти багато універсальних молитви для різних випадків, які підійдуть будь-якій релігії.

Ми завжди переоцінюємо можливості медицини та наркотиків, зловживаючи їх. Але ми підкорюємо владу природи, любові, молитви та Господа. Але все це безкоштовно, не існує зайвих і несприятливих реакцій, алергій і наслідків!

З усім серцем я побажаю всіх мам, які є кілька захворювань, які вони відбуваються рідше і проходять швидше!

Автор: Ольга Валяєва

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/olga.valyaeva/posts/818408981560318:0