960
Як підняти мармурову плиту на 20 поверх
Сьогодні ми займалися дуже цікавими, ризикованими та нервовими підприємствами. Ми підняли до 20 поверху Мармурової плити «Трюмф» 3 х 1,2 (три метри на метр до двадцять). Розмір цього щита така, що вона не вписалася в будь-які ліфти, і не було іншого способу перетягування, крім вулиці. Вона важить майже 300 кг. Я був персуатований, щоб зробити це як трактор і крановий час, щоб познайомитися з знайомим, штатний промисловий кулер неординарний Petya. Щоб бути чесним, я навіть шкодував, що я погодився в першу чергу, тому що в процесі підготовки я почав сумніватися, що ваза ковтати 2110 вагою менше тонни і з менш ніж 100 марів під капюшоном перетягнув це 300-навколо монстра.
Таджикс упакуйте стільницю в дерев'яному каркасі і загорніть її паралоном.
Наше вікно під хмарами. Баркас привозиться до початкової точки і проходить передпольотне навчання, прикріплюються основні і безпечні кабелі, що виконуються.
722217
Два кліпи. Один у верхній частині, трохи нижче технічного поверху, інший на стовпці нижче. Заглушка до автомобіля.
Висота така, що потрібно багато разів затримувати, зафіксувати, перемістити назад до оригінального і знову чіпляючи. Також були труднощі з стику троса. Він не ходив через валик ... довелося отримати крововилив. Чорні смуги під машину сліди моєї гуми. Автомобіль змащений, розводять, але не відмовлялися.
Висота така, що потрібно багато разів затримувати, зафіксувати, перемістити назад до оригінального і знову чіпляючи. Також були труднощі з стику троса. Він не ходив через валик ... довелося отримати крововилив. Чорні смуги під машину сліди моєї гуми. Автомобіль змащений, розводять, але не відмовлялися.
Вид з висоти будівлі - з вікна технічного поверху. У колонах і мотузці кріпився мотузка.
через р-ом
Таджикс упакуйте стільницю в дерев'яному каркасі і загорніть її паралоном.
Наше вікно під хмарами. Баркас привозиться до початкової точки і проходить передпольотне навчання, прикріплюються основні і безпечні кабелі, що виконуються.
722217
Два кліпи. Один у верхній частині, трохи нижче технічного поверху, інший на стовпці нижче. Заглушка до автомобіля.
Вид з висоти будівлі - з вікна технічного поверху. У колонах і мотузці кріпився мотузка.
через р-ом