Корінь лопуха на першому, на другому, а замість хліба!

Дивовижна. Поки велика кількість озимих овочів в наших думках була в звичній триніті - картопля, капуста, морква. Світ дуже відрізняється.

У Європі найбільш поширені супермаркети продають корінь лопуха, kohlrabi і дійсно солодкі ріпи.

У Азія, де звичайні картопля ніколи не вкорінився, з свіжого кореня лопуха роблять салатий

У Швейцарії черги заварюються на обід і дуже дивуються, коли російські туристи просять: що ви їсти це з?

Це саме те, що наша традиція.УвійтиВони подаються як першим, так і другим, а замість хліба. Це не так давно, сотні років тому. Загублені знання. Ми не знаємо, що цей корінь виглядає так, з рідкісним винятком професійних трав'янистих рослин.

Але наші предки проживали довго і не хворіли точно тому, що вони пізнають лікарські засоби щодня. Увімкнення для кісток, лопуха для всього - він навіть лікує гепатит (!), соснові горіхи замість молока, Старі живителі ще називають його хлібом, ми навіть не згадуємо конопляне масло.

Ви не відчуваєте себе погано? Коли найбільш цілюща і здорова їжа для тіла ігнорується, і в побуті люди мають різноманітність смаженої картоплі і вареної картоплі, добре, якщо щось нове, то пюре. Крохмаль їжі щодня, і безневинний сюрприз – чому так високий рівень холестерину? Чому холодний? Чи існують камені в печінці? Чому? А!

Оскільки люди не думають, що вони харчуються.й Він довіряв інших, щоб думати про нього і втратити пам'ять поколінь. Це історія. І коли ви бачите деякі трав'яни або ентузіасти здорового харчування, які допомагають людям через живу, через трави і коріння, цілющі фрукти, через силу природи для відновлення здоров'я, хочу сказати: Бог допоможе вам прекрасні люди. Ви є люди великої місії на Землі, навіть якщо це не повністю зрозумілий зараз, але час прийде, ви поставите пам'ятники для здоров'я і довготи повернулися до народу.

Салат з кореневих порід:

Так як смак кореня лопуха - це щось ніжне, соковите, одночасно хрусткий і злегка віддає цілющі трави, то рецепти і свіжий корінь можуть бути безліччю.

Морква в порівнянні з нею набагато коарше за смаком. Зробіть свої персональні рекомендації, якщо ви використовуєте моркву, то злегка маринувати її перед додаванням його в салат з коренем лопуха.

Він буде чудово поєднуватися з ним - яблуко, стебло селери, огірка, тертий імбир, колярабі.

Інгредієнт:

• Корінь Бурдок - 7-8 очищених великих коренів
  • яблуко - 1
  • Огірок - половина менше в обсязі, ніж корінь лопуха
  • Листя салату – класти на них готову страву
  • Ягоди Годжі - за смаком
  • Лимонний сік - 1 ст.л.
Для заправки - корисний майонез з сирих рослинних інгредієнтів до нього:

• Мигдаль або кешьюз - 1 склянка, попередньо замочувати
  • Сік лимона - близько половини соку
  • Мед - 1 десертна ложка
  • 1 скибочка часнику
  • Морська сіль на волі
  • Вода - достатня для консистенції сметани
  • Якщо ви хочете бути гострим, додайте трохи меленого білого гірчичного насіння.
Як приготувати:

Очистити шкірку в корені лопуха. Це легко зробити з картоплею. Змийте його з залишків землі.

Потім порізати його на комфортні частини, як і в кореневих морквах або на волі. Додаємо в чашу, посипаємо лимоном.

Огірок і яблуко розрізають таким же чином. Додати ягоди goji. Дивитися все.

У блендері принесуть всі інгредієнти для майонезу в однорідність. Це має бути як справжній майонез, але краще його смакувати.

На тарілці викласти листи салату, після готового салату і подавати майонезним соусом.

Трохи про властивості лопуха. . й

Інформація з красивого трав'яника, яка розповість трохи про істинні властивості лопуха.

Зараз люди практично всі хворі. Рак просто корови люди вниз. І лопуха лікує всі раки. цукровий діабет, бронхіт, гайморит, ревматизм, гойт, артрит, остеохондроз, перелом кісток, міжхребцева грижа, атеросклероз, захворювання вуха, хронічна ішемічна недостатністьВи.

Бурдок лікує гепатит! У Москві багато людей, особливо чоловіків, мають гепатит. Навіть стійкий гепатит К лікують лопом без сліду. Після двох-трьох місяців лікування немає гепатиту.Корінь Бурдока лікує пухлини печінки і навіть цироз печінки! Лікує холецистит, захворювання нирок, подрібнює камені в нирках і жовчного міхура.

Він лікує всі захворювання шкіри.Ia: опіки, грядки, екзема, трофічні виразки, випадання волосся, гнійні рани, псоріаз, lupus erythematosus і так далі.

Під час епідемії грипу люди запускаються до лікарів, які призначають антибіотики. І Корінь бурдока лікує грипу, знімає температуру.

У мене була справа.: лікувати один батько в Сергеєв Посаді, який мав великі грижі хребта. Він повинен мати хірургічні медичні мастила в Москві. Я сказав йому: "Нехай ваші вогні чекають місяця."

Він відвертав кореневу настоянку, через місяць я бачив його: від автомобіля приходить до мене вільно і каже: «У мене немає грижа!»

Як приготувати ліки від коренів?

Найцінніші корені - ранньою весною, але їх можна викопувати восени.

Бурдок - дворічна рослинай Ви повинні викопувати річний лопець, який має молоді листя - цей корінь дуже сильний. І лопуха з сухими листям і рум'янками вже без використання, він дав всю свою силу до цвітіння. Він може збирати пахви, наполягати і полоскати хворі зуби - зняти біль.

Як приготувати і використовувати настій:

Коріння копати, мити, сушити.

Корінь лопуха товста, тому її потрібно розрізати.

Одна столова ложка сухого подрібненого коріння заливають дві склянки окропу. За десять хвилин.

Дві години наполягати. Процідити і пити по половині склянки тричі на день 10-15 хвилин до їжі.

Коли ви п'єте терапевтичну настій перед їжею, кров відразу поглинає його і несе по всьому організму.

Ви можете пити колекцію коренів лопуха, пшеничнихграх і кульбаби в рівних пропорціях або одному корені: тиждень - лопок, тиждень - кульбаби, тиждень - пшеничнігра.

Автор: Айлада Раас

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/pervorod?w=wall-48124846_33258