5 хитрості в конфлікті

Конфлікти відбуваються в житті кожного. Коли конфлікт переходить до емоційного етапу, він часто перестає бути керованими і вже розгортається, як сноуборд, згортаючи більше і більше, поки він не досягне своєї чіткості.

Сьогодні Хочу поділитися з вами п'ять маленьких хитрощів, які допоможуть вам не втратити контроль в конфлікті і нехай конфлікт росте в роз’яснення відносин.

Перший прийом.

В першу чергу це не хитрість, але навіть дуже простий, але і дуже ефективний при цьому. Зателефонуйте. "пауза".

Якщо ви відчуваєте, що суперечності в конфлікті починають нагріватися, дайте собі запитати свого партнера на час, щоб подумати. Так, просто скажеш: «Я хочу пауза, мені потрібно час подумати, що я буду готовий (а) продовжити обговорення в цей час». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Друге - "Гет гак".

Будь-який бурхливий конфлікт починається з «хука», який кидає один з партнерів, і який радий світати другий. Ви можете помітити, що іноді у вас є такі думки: «Нехай знову почнеться», «Не буде знову скандалу», «Нехай знову буде кричати». Такі думки свідчать про те, що ви вже покинути гачок і готові витягти рибу.

«Я знаю, що це станеться», «Я знову починав,» «Я знову починав старі пісні». Такі думки свідчать про те, що у вас вже ковтнув «дощ».

При цьому ви знаєте, що відбувається, і в реальності це робить. Поступово ви дізнаєтеся не кинути гачок, якщо ви є рибалок, і не ловити гачок, якщо ви риби.

Третя «Доступ вашої помилки».

Якщо конфлікт вже незрівняно згортається до скандалу, то дуже ефективний спосіб швидко охолодити атмосферу, щоб визнати вашу помилку. Добро, якщо ви можете визнати свою помилку в області конфлікту.

Якщо ви не можете знайти таку помилку, розкажіть про помилки, які ви зробили нещодавно. Цей метод дуже добре вимикає аналога.

Четвертий — «Купон»фраза або активний слух. й

Найефективніший метод, який не тільки охолоджує конфлікт, але сприяє зміцненню зв'язку між партнерами, краще розуміння між ними і ефективному вирішенні спірних питань.

Суть рецепції полягає в тому, що ви відчуєте в своїх словах, що ви чули від людини, при цьому намовляючи почуття цієї людини. Ця техніка в дії може бути складною, але з певною практикою стане незамінним інструментом в будь-якому спілкуванні.

Головне не перетворити парафраз на жарт:
Чоловік каже дружині:
- Мед, я шкодую, але ви не помилитесь!
- Вронг? Тексти пісень, а це означає: Тоді я лежаю! Я пораю, щоб говорити, так що я собака! Мама! Він назвав мене «жіночий собака».

П'ять. І закуска, ще один хороший трюк: "Свячення анексу".

Ця методика ґрунтується на тому, що коли людина перебуває в стані емоційного конфлікту, він не здатний сприймати логічні аргументи. Він просто не почує вас. Тому для того, щоб досягти такої людини, необхідно спочатку надати емоційну відповідь, яку учасник очікує чути, а потім переключиться до мови причини і логіки і спокійно пояснить їх становище на заслугах. опублікований

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/brain_up?w=wall-70427221_17022