625
Estet-portal - Реалізувати красу
Висвітлення аудиторії самого порталу є досить великим - опублікована інформація буде корисною для будь-якої людини, яка контролює їх зовнішній вигляд і здоров'я.
Фахівці в галузі медицини також зможуть ознайомитися з клінічними кейсами, думками колег, інноваційними методами і препаратами, які будуть корисні в практиці.
Ми впевнені, що відкритий діалог між кваліфікованими лікарями та проінформованими пацієнтами Шлях до усвідомленої краси.
"Пацієнти" - краса і здоров'я доступні кожномуEstet-portal.com забезпечує, що пацієнти, при попаданні на процедуру, можуть приймати поінформоване рішення. Спеціально для цього було створено розділ «Пацієнти», в якому можна знайти завжди актуальну інформацію про красу та здоров’я. Ви хочете позбутися зайвої ваги без операції, стати більш впевненими або просто зрозуміти причини погіршення? Тоді розділ «Пацієнти» для вас!
Ми розуміємо, що відмінне здоров'я і ідеальний зовнішній вигляд є метою кожної людини. Саме тому в розділі «Пацієнти» міститься безліч порад, завдяки яким можна подбати про здоров’я і зовнішній вигляд за допомогою простих і доступних засобів. В розділі «Пацієнти» ми постаємо:
- рекомендації з харчування (для захворювань, для схуднення, для поліпшення здоров'я, для краси шкіри і т.д.);
- Ради традиційної медицини;
- опис симптомів захворювань;
- методи лікування захворювань;
- опис та оцінка процедур краси;
- вправи;
- цікаві факти про здоров'я, красу, структуру і роботу тіла;
- навчальні відео та ін.
- "Краса і здоров'я";
- «Медицина і лікування»
- Дієта і харчування;
- «Допомога»;
- "Інтерв'ю";
- "Новини";
- «Впровадження фактів»;
- «Психологія».
- "Дентистрія";
- "Відео"
В спеціальному розділі для фахівців в галузі медицини - «Професійні» - публікуємо інформацію про інноваційні методи, продукти, препарати для застосування в різних галузях медицини: дерматологія, стоматологія, гінекологія, пластична хірургія тощо.
У розділі «Професіонали» є можливість поділитися неоцінним досвідом, розповісти про випадки практики та обговорення актуальних питань. Наш портал інформує фахівців галузі краси та здоров’я заздалегідь про майбутні конференції, виставки, конгреси, форуми та майстер-класи. Каталог лікарів надає інформацію про кращих фахівців, які працюють в галузі медицини.
Розділ заголовок «Професійні»:
- «Дерматологія»;
- «Косметологія»;
- "Пластична хірургія".
- "Трихологія";
- Ендокринологія;
- «Гінекологія».
- "Урологія";
- Венереологія;
- "Дентистрія";
- «Активність»
- "Новини";
- «Каталог лікарів, клінік і брендів»;
- "Відео"?
- «Оцінка»;
- "Практика".
Наша місія.Створення союзу практиків з базовою наукою та конструктивним діалогом з пацієнтами. Надайте читачів з експертом, корисною та надійною інформацією.
Приєднуйтесь до нас в соцмережах:
Facebook: Ін'єкції краси (для професіоналів) та естетичної медицини (для пацієнтів).
Джерело: estet-portal.com/
Без них я б гірше: 120 улюблених книг Бориса Стругацького
7 фактів про редагування геному ембріонів людини