49 з 50 дітей можна поїхати з незнайомцями! Дізнайтеся цю інструкцію з дітьми!

Тільки одна в п'ятдесят дітей не залишить з незнайомцем в невідомому напрямку, якщо втратили на вулиці. Такі дані були показані експериментом, проведеним командою «Ліса Альерт». У 2015 році група шукала 481 дітей, 18 дітей загинули і 12 ще не знайдено. Про що робити так, щоб ваша дитина не входила в цю статистику, на зустрічі в дитячому центрі «Фантазія-Фантазія» розповіли волонтерів команди «Ліса-Альерт».

Для дітей з урахуванням того, що дитина не має мобільного телефону, на якому він може звернутися до своїх батьків або 112 послуг. Зовні. 1) зупинка

Перш за все, якщо ви втратите, збільште рух. Якщо ви розумієте, що батьки або супроводжуючі дорослі не навколо.

2) Дивитися навколо

Дивись, щоб побачити, чи можна побачити ваші батьки.

(3) Крем

Не вагайтеся, щоб зателефонувати мами або тато, вони можуть почути ваш голос.

(4) Підхід офіцера поліції або охорони

Якщо ви перебуваєте в місті і є поліцейський або охоронний охоронець найближчого магазину, торговий центр, прийти і сказати, що ви втратите.

ГоловнаНе варто йти далеко, якщо поліцейський або охоронець не стоїть на місці. Якщо ви на другому поверсі і охоронець на першому поверсі, не зійдемо до першого поверху.

(5) Поставити допомогу від особи з дитиною

Якщо немає поліцейських або безпеки навколо, ви можете звернутися до особи з дитиною.

ГоловнаНе ходити в будь-яку точку з цим чоловіком. Якщо дорослий пропонує взяти вас додому або на мами і тато, скажімо, що ви чекаєте маму і тато, де ви втратите. Поставити їх на виклик і розповісти їм, де ви знайдете.

Перевезення. 1) Вимкніть найближчу станцію

Якщо ви не змогли потрапити в метро або поїзди, автобус або тролейбус, а батьки не вийдуть в найближчу зупинку і стоять там.

ГоловнаУ метро в центрі залу на найближчій станції зайдіть в стовпчик SOS і попросіть допомогу. Ви також можете звернутися до менеджера поліції або працівника метро. Не залишайте найближчу станцію. Якщо батьки вийшли на автомобіль і зліва, і ви не встигли, залишитеся на станції, де ви були. Не зайдіть після батьків.

У країні і в лісах 1) Запитайте своїх батьків, щоб повністю заряджати мобільний телефон.

2) Доведіть віск, шоколад, пляшка води.

Якщо ви втратите і зателефонуйте за допомогою довго, ви будете мати голос. Щоб зробити себе відомим. Шоколад займає невелике місце і швидко гасить голод, можна мити рану водою.

Важливо: Не підходити до природних відкритих вод без дорослих.

(3) Проживання, де ви знаходитесь.

(4) Подивитися і зателефонувати дорослим або затишним.

(5) Якщо ніхто не відповідав, і є шлях на увазі, ви можете піти на шлях і залишити там.

Батьки
  • Вправа з дітьми в ігровому режимі, залучати друзів і родичів у грі «як я буду жити, якщо я втратив». Виключаючи один раз недостатньо. Волонтери також рекомендують мати одну рольову гру, де ви попросите знайомства вашої дитини не знаю, щоб спробувати взяти його далеко. Не боїться показати свою дитину, як ви відчуваєте – розповісти їм, як відлякувалися і згасити вас, коли ви побачили його, щоб залишити незнайомець.
Акрокс.Відразу після закінчення тренінгу для дітей, волонтерів та співробітників центру провели освітню гру з дітьми – близько половини дітей, які відвідали лекцію, залишене з незнайомою дорослою під час гри.

• Вчити дитину говорити не дорослим.
  • Дитина не повинна залишатись без попередження і без дозволу, навіть з близькими друзями.
  • Якщо ви хочете зателефонувати, що ваша дитина чекає на вас у найближчому магазині/замовлення/розсилка, попросіть їх залишитися там і стежте за дитиною самостійно.
  • Створіть пароль, який тільки ви і ваша дитина знає.
  • Якщо дитина втратила, повідомте її до міліції негайно. Поліція приймає звіти про відсутність дітей і дорослих, як тільки вони прибувають. Термін очікування трьох днів з моменту зникнення в минулому.
  • Не дайте дитині йти в ліс з літніми родичами.
  • Якщо дитина втратила в країні, закрийте всі поруч водойми, з'єднайте сусідів.
  • Не зупиняйте дітей з використанням соціальних медіа, дайте їм одну сторінку, яку ви знаєте.
  • Дитина повинна здійснювати контрольні дзвінки в місцях підвищеної небезпеки: «Я залишила квартиру», «Я залишила вхід». Переконайтеся, що нічого не буває в ліфті.
Дізнайтесь про ваших дітей!Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: pravmir.ru/chto-delat-esli-tyi-poteryalsya-prochtite-etu-instruktsiyu-detyam-1/