Я думаю, що це не буде оголошено: багато людей важко досягти успіху.
Коли це важко для іншого, набагато простіше з ним спричинити. І ви хочете допомогти і підтримувати стільки, скільки ви можете (що також є свого роду мистецтв).
Але це набагато складніше, щоб щиро радіти успіху когось іншого, не зустрівшись з заздрістю і почуттям власної нижчості, особливо в галузі, де ви самі намагається досягти результатів.
Тексти пісень, а це означає: І не важливо, як далеко ми прийшли, що питання, як далеко від іншої людини пішли. Чи приділяють чоловікам / жінкам більше уваги мені сьогодні? Я так сумний. Чи є хтось, хто зібрав більше вподобань на Facebook під поштою? Довгий і заздрий. Хтось щасливо говорить про те, як добре вони робили щось, і люди привітають їх? Ви теж будете привітати, посміхатися, і на душі кота подряпини.
Тексти пісень, а це означає: І тоді деякі люди починають соромитися себе, щоб не бути дійсно щасливими для когось.
Я хочу запропонувати трохи продуманий експеримент. Уявіть себе і іншу людину, як дві кулі однакового розміру. Ви рівні. Ви і ця людина має щось спільного, що об'єднує вас. Наприклад, ви колеги. Або два жінки, які знаходяться в пошуку. Або ви брати / сестри. Уявіть собі?
Уявіть, Що друга людина/баль починає виростити і розбухати, бо він має речі, і він починає розповісти вам про те, як він успішно реалізував проект, зробив гроші, знайшов себе жінці/люда - в цілому, він/вона має щось, що ви не маєте (і я хотів би).
Що відбувається на Вашому “внутому м’ячі”? Ви усаджуєте, усаджуючи, впадаючи в себе, або відкинувшись від куля сусіда? Якщо так, як ви відчуваєте в цьому моменті, які враження виникають, коли хтось інший м'яч запалює і ви дефлатуєте?
Тепер уявіть цю картину: В іншому випадку, і ваш внутрішній м'яч залишається однаковим розміром. Ви не отримуєте більшого розміру, але не залишитеся тим, що ви були, тим самим розміром. Як ви думаєте про це?
Якщо ви все ще не досягнете успіху «не кручування», то вона запобігає виконуванню, що вона сильно виражена.
наркотичні особливостій У нарцистичну картину є кімната тільки для одного, і успіх одного і невиконання іншого автоматично означає позбавлення права на існування.
Поважний світ У нас є місце для всіх, і для кого-небудь-небудь «обдушення» не позбавляє мене від мого місця. Ви збільшили, але я не знизився, і все, що я перед не зникла і залишається з мною після. Так само, як і інші люди, які захоплюють когось ще, ми не відштовхуємо нас з наших душ на всіх – ми залишимося там, де ми без переміщення або усадки.
Люди незв’язані судини в закритій системіКоли вона прибуває кудись, вона повинна вийти кудись.
Коли любов або визнання прибули кудись, немає втрати любові, визнання або поваги.І ще невеликий бал експерименту.Якщо ви обурені страхами про те, як ви будете сприйматися, як ви будете оцінювати, схвалені або ні, уявіть всі ці неприємності у собі у вигляді дуже сильно запаленого м'яча тривоги (особливо так як всі ці враження буквально лопаються груди, вичавлюючи дихання). Распірування?
І тепер ментально беремо невелику голку і акуратно проколюємо цей кульку - він не лопається, але поступово відхиляється. Відчуйте, як це нанесені м'ячи відхиляється і як поступово його стіни об'єднуються зі своєю шкірою, і ви стаєте рівній собі, не намагаючись виводити щось інше. Як ви відчуваєте?
Я люблю ці експерименти. Вони не чарівні вправи, які усувають всі негативні враження, але вони дозволяють нагадувати себе про те, що
Я завжди рівний собі, незалежно від того, що відбувається іншим людям.опублікований
Автор: Ілля Латипов
П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
English, Українська, Français...