Іванний Готівковий лист до своєї дружини, червень Картер Готівкою, вважається кращим любовним листом всіх часів.Він був написаний в 1994 році на 65-й день народження червня.
"Щасливий день народження, князі!
Ми звикли до одного. Ми думаємо як. Ми прочитали один одного думки. Ми знаємо, що інший хоче без запитань. Іноді ми подразнюємо один одного, і, можливо, іноді ми беремо один одного за надану.
Але іноді, як сьогодні, я думаю, про це і усвідомлю, як удачливий я можу поділитися своїм життям з найбільшою жінкою, яку я коли-небудь зустрівся. Ти все ще захоплюєшся і надихнув мене.
Ви змінюєте мене на краще. Ви моє бажання, головне значення мого існування. Я люблю тебе дуже багато.
З днем народження, князі.
Іван.
Музиканти одружилися в 1968 році і жили разом понад 30 років. Червні загинув в травні 2003 року, і Джонні за ним менше, ніж через чотири місяці пізніше.
Інші оди любові, щоб вдарити вершину десять включають листа Річарда Буртона до Єлизавети Тейлора (1964) і красиву ноту поета Джона Кеца до його сусіда, Fanny Brown, відправлену в 1818 році.
Ось видає з інших літер у верхній частині 10.
Winston Churchill, дружина Церквілін, 1935У Вашому листі від Madras ви написали слова, які дуже дорогі для мене, що я збагачений життя. Я не можу сказати вам, скільки вони дарували мені задоволення, тому що я завжди відчуваю себе так, щоб вам було, якщо є бали в любові. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
John Keats як Fanny Brown, 1818Люблю мене самогубці. Я не можу жити без вас - я забув все, крім того, як ви бачите - мій життя, здається, кінець - я не бачу все далі. Ви набрякли мене. Я відчую, що я розсмоктую - і я буду щасливо нещасливий без надії, що ви скоро. Я боїться піти далеко від вас.
Письменник Ernest Hemingway як Марлен Дітріх, 1951Я не можу зрозуміти, як це кожен раз, коли я тебе захоплю, я відчуваю себе вдома. Не можна сказати. Але ми завжди були веселими і жартами.
Р
Наполеон Бонапарте Йозефін де Баухарнаіс, 1796З тих пір, як ми зламали, я захоплюю. Моє щастя – бути з вами. Я впевнено пам'ятаю ваші турботи, ваші сльози, догляд за ногами. Незрівнянний Йосипин постійно світить сяйво в серці.
3913916
Річард Буртон як Елізабет Тейлор, 1964Яскраві очі шукаю вас. Ви, звичайно, не розумієте, як чарівно красиве вам, і як ви встигли отримати ще більш особливий і небезпечний шарм в дивовижному вигляді.
Генрі VIII від Anne Boleyn, 1527Я хочу сказати мені, що ваші наміри для нашої любові. Необов'язковість докладає мене, щоб шукати відповідь, за більш ніж рік я був поранений стрілкою любові, і поки я не впевнений, що я не буду шукати кут у вашому серці.
Ludwig van Beethoven, анонімний Immortal Lover, 1812Навіть якщо я все ще в ліжку, мої думки дрочить вам, мій Immortal Beloved: бути спокійним - любити мене - сьогодні - вчора - що годування для вас - ви - ви - моє життя - моє все - добра. О, тримайте люблячу мене - ніколи не омолоджуйте істинне серце коханої людини. Завжди Ваші. Завжди шахта. Завжди наші
Президент Геральд Форд, дружина Бетті Форд, 1974Ніяких слів на папері можна висловити глибоку, глибоку любов. Ми знаємо, як чудово ви, і ми, ваші діти і їх тато, намагаємось бути міцними, як ви. Наша віра в тебе і Бог буде підтримувати нас. Наша любов до вас вічна.
Р
Джим Хендрікс, невідомий друг, дата невідомоДитина
Щастя знаходиться в межах вашого серця, і ми можемо самі виростити, як чудовий квітка, який ви є.
Я знаю відповідь.
Просто відкрийте крила і дайте собі йти.
Безкоштовно
Я люблю тебе назавжди.
Джим Хендрікс.
Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: www.matrony.ru/velichayshee-lyubovnoe-pismo-vseh-vremen/