Павло Дуров: Ви повинні позбутися від інших голосів у вашій голові.

На останніх TechCrunch Disrupt в Сан-Франциско ІТ-підприємці діляться знаннями та думками про стартапи, стратегії та що це означає, щоб привести до правого способу життя.

Pavel Durov - це видатна особистість з винятковими досягненнями. Він перетворив російський інтернет, знайшовши найбільшу соціальну мережу країни.

Він також є співзасновником месенджера Telegram, який є безпечним і швидше, ніж WhatsApp. За сприяння безпечного спілкування і лібертаріанства, Дуров – людина, яка самостійно думає. І він за принципом його мислення в його діях.

Де ви зрости?

Я народився в Ленінграді (USSR) перед батьком був призначений в Університет Італії, і ми переїхали в Турін. Я провів кілька років, поки моя родина повернулася до Росії. Я виріс у Санкт-Петербурзі.

Чи є точкова точилка в дитинстві?

У першій подорожі в Италію, коли моя сім'я переїхала, я трималася з моєї бабусі. Я знала, що я скажу на себе. Я був 4 роки, мій батько пішов (і мій брат з ними) і я повинен розібратися, як провести час. Моя бабуся - стара жінка і не може грати з мною. Крім того, працювала. Цікавий момент життя.

Що впливає на вас у ранньому віці?

Очевидно, що мій брат сказав великий вплив на мене. Він геній. Коли ми прибули в Італії, він був описаний на локальному телевізійному каналі як продигії, які змогли вирішити дуже складні математичні рівняння. Він був лише 7 або 8 років, але він міг вирішити проблеми математики для 14-річного віку. Він дуже добре знає математику. Він читав багато літератури і був надзвичайно розумним. У школі він виграв майже кожен математичний конкурс. Я дізнався багато з нього. Я запитав його питання про все. І за це, я дуже вдячний.

Книга, яку ви напевно подаруєте другу?

Flow, від Mihaia Csikszentmihalya.

Продовжувати тему, як ви маєте справу з вашими емоціями?

Перш за все, я зробив йогу на деякий час. І ви знаєте, що в деяких випадках ви починаєте розуміти, що наші думки неврологічно контролюються нашими органами. Ми повинні навчатися редизайнувати наші думки та наші тіла, щоб визначити істинні причини наших емоцій. Якщо ви можете зробити це, ви можете змінити навколишнє середовище і позбутися від деяких факторів, які впливають на ваші рішення.

Як ви знали, що ви думаєте стратегічно?

Що можна зробити сьогодні, наступного тижня або цього року. Ви не повинні відмовитися від того, як ви приїжджаєте з тим, що дійсно турбує вас. Якщо ви не сумніваєтеся про рішення, варто отримати якийсь сон і побачити, як ви відчуваєте після сну.

Що потрібно для досягнення мети?

Пристрасть, цікавість і можливість спрощення процесу. Спрощування означає різання всього зайвого і фокусування тільки на суть.

Що б ви сказали кому, хто обсесує з багатьма різними проектами та потребами у фокусі?

Я скажу його, щоб тримати шукаю. Читати книги, які не мають нічого спільного з бізнесом або технологією. Подаруйте вашій голові ламки і час, щоб просто подумати про це.

Це питання Петра Thiel: «Що важливо вірити, що кілька людей згодні? й

Я думаю, що люди повинні бути допущені більш самоорганізації. Повинні бути меншими урядами. У зв'язку з тим, що уряди та країни загалом не мають значення, оскільки ми думаємо, що вони є. Вони не мають нічого спільного. Я вірю в малих урядах або за їх відсутності. Я думаю, що більшість людей воліють великий уряд до Великого Брату, піклуючись про них.

Який успіх?

Успіхів, щоб захопити речі, які ви робите і зосередитися на.

Що потрібно бути щасливим?

Люди звертають увагу на соціальний статус. Що це важливо, якщо ви живете в Лондоні або невелике село? В інтернеті більше не існує. По суті, живе в сільській місцевості велика. Набагато дешевше і краще повітря. Люди воліють жити в дорогих містах, а потім оплатити величезні суми оренди. Єдина причина, яку вони залишаються там, є робота, яка забезпечить їм достатню кількість грошей, щоб оплачувати оренду та дорогі речі. Закрите коло.

Як ви спрощуєте життя?

Ви повинні позбутися від інших голосів у вашій голові. Ми дуже багато вражаємо людей навколо нас. Наші рідні, наші друзі, що вони бачать успіх або невдачу, поганий або хороший. Ми повинні повністю позбутися від цього. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Після цього слід орієнтуватися тільки на те, що нам потрібно.

Як зробити це?
Побачити більше часу окремо або тихо і насолоджуватися, ніж страждати від неї. Люди використовуються в компанії інших людей. Наприклад, в США два люди відчувають себе некомфортним сидячи разом в тиші. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Що було запорукою успіху компанії?

Деякі люди мають характерну рисунку – будівельні речі. Вони дивують, що буде відбуватися після того, як вони будуються. Я виходить за межі цього. Найрозумніша річ про те, як вона може бути використана іншими людьми, щоб побудувати щось інше. Іншими словами, коли ви будуєте платформу. Коли я вперше виявляв інтернет, я був вражений, що можна створити власний веб-сайт і інші люди приходять і розміщують свій власний контент. На основі цього я почав свій перший проект, ВКонтакте.

Які характеристики найбільш важливі для засновника?

Одне з них я згадав перед любов'ю будівельних речей. Кардіозність, самодизлін і пристрасть. І наполегливість.

Як ви керуєте фокусом, створюючи від багатьох різних ідей?

Що люди не розуміють про ренесансних чоловіків або Джулія Цезаря, щоб вони не були багатозадачними в сенсі, що вони можуть зробити кілька речей одночасно. Можливо, деякі з них можуть зробити це, але головне, що вони обрали область і зосереджені повністю на ньому. Наприклад, виготовлення скульптури. Потім вони переключилися до живопису і створили красиву картину. У будь-який час вони зосереджені 100% на одному конкретному задачі. Вони не намагаються робити все відразу. Помилки. Ви можете зробити багато речей, але в різні часи.

Як ви вдарили баланс між дизайном та виконанням?

Я думаю, що це природний поділ між цими речами. У робочі дні ви фокусаєтеся на виконанні, а у вихідні ви розширите поле зору і подумайте про всю картину.

Коли щось впливає на вас, як ви знаєте, що це не впливає на вас?

Як правило, коли щось відбувається, що я не можу змінити, я віддаю перевагу фокусуватися на позитивах, тому що завжди хороші і погані сторони до будь-якого заходу, навіть найбільш трагі. Ви просто повинні бачити і фокусуватися на них. Ви повинні адаптуватися до ситуації і думати про те, що ви можете зробити з чим у вас є.

Як побудувати ваші стосунки з людьми?

Це досить легко для мене. Я витрачаю 90% мого часу з людьми, які я працюю. І ще 10 відсотків з сім'єю, переважно братом, але він і я працюю разом.

Яку пораду ви подаруєте вашій молоді?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я в зайнятому бізнесі, і я знаю, що тепер ви завжди повинні бути збалансованими.

Якщо у вас є можливість пообідати з історичною цифрою, яка буде?

Юліус Цезар стане хорошим кандидатом на вечерю. Він був письменник, поет, політик, священик. Я думаю, що це гарне поєднання. Ви можете дізнатися багато з цієї багатофункціональної особистості. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8