Якщо ваша мама неправильна, вона має право зробити це.

Взаємовідносини добре і довіряє, але не можна зробити коментарі. Якщо ваша мама неправильна, вона має право зробити це. Ваша робота полягає в тому, щоб залишатися безшумним і не відхилений. Якщо ви не можете відмовитися від своєї матері, то ви навчилися поважати її. Якщо ви навчитеся поважати маму, ваш чоловік буде поважним.

Знайдіть людину, яку ви обов’язково приймаєте, і уявіть, як ви бажали, якщо ви будете мати.

Мама - наш вчитель і дослідник. Якщо нам болить, це просто тест нашого ego і скільки ми можемо його контролювати.

Тож, щоб мати не робив цього, потрібно дізнатися, як керувати своїми емоціями, щоб в її напрямку навіть «м'яти» не був. Так ваша душа не сором'язлива. Тексти пісень, а це означає: І щоб бути дика вдячна, що вона bore ви і owes ви нічого більше.

р.

Хороше ставлення до материнського рикету впливає на спілкування з іншими людьми.

Щоб зробити маму, як:

• Спасибі за народження її;
  • Що ви поважаєте її непристойно, що ви вважаєте її мудрою і найбільшою жінкою.
  • Що це єдина людина, яку ви готові прострати до.
  • щоб вам було потрібно всі її поради;
  • Що вона робить, вона виходить з великої любові.
Дочка повинна зайняти позицію нижче матері (не «відчай, наскільки добре ви, але «зрадити»).

У будь-якому конфлікті необхідно навчитися поговорити з матір'ю таким чином, щоб підтримувати повагу конфлікту. Що потрібно приготувати, позбавляючи від нападу.

«Мами, я вірю, що тебе любити. Але я проміть свою похвалу і підтримує так багато. І, можливо, ви не робите це, тому що це краще. Але це болить мене так багато, що ви робите коментарі до мене і ніколи не скажете мене, що ви робите правильно.

Примушені - можливість бачити хорошу людину, засіб для надання їм живильних речовин. Якості, які ви бачите в них, збільшуються. Ви повинні бачити ці якості, щоб зробити людей щасливими.

Як подумати про вашу матір, щоб зробити свою щасливу роботу.

Подумайте про те, як ви хочете. Концентрат на епізодах, коли проявляються ці якості. Уявіть, що ви можете замовити долю для коханої людини, що б ви попросили? При гарному настрою все починається змінити. В першу чергу вражає маму. Наше завдання полягає в тому, щоб прийняти відповідальність за наших близьких: думати, не виконувати свої скромні побажання. Видання

Автор: Анна Корсакова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/nataliya_shafranova?w=wall-50663731_3492