Я буде ідеальною мамою, і він стане ідеальним малюком.

Я обов'язково не дарую малюкові солодощі. Не схожий на це. Моя дитина не попросить солодощі. Щодня я зможу запропонувати йому нову прогресивну гру, враховуючи всі педагогічні системи. Ми прогуляємось влітку і взимку одночасно. Але немає способу, що я носила астронаут костюм. В короткий час я буду бути ідеальною мамою. І він ідеальний малюк.
Знаю, я даю.

Марія Рожкова

Гаразд, океї. Тексти пісень, а це означає: Мій життя не хоче бути ідеальною, але Все про мій батьківство і мій дитина обов'язково буде ідеальним – 2,5 роки тому на день народження сина, що я думав. Я мав чотирикутну реальність на руках, теплий малюк, з яким все буде гармонійно від дня, а не менше 12 років.

Звісно, я бродив його, я сказав. І весь день, щоб спати в яскравому, сонячному номері в обієні з дитиною, плавно постаючи фотографії каблуків в Instagram. А 12 днів після того, як ми були безпечно виписані з лікарні, нам знову довелося піти туди, тільки без малюка. І лежати 6 днів за ІV температурою 40, і хвилюватися, що мій син пішов без мене в батьках, і чекати всіх трьох антибіотиків, які будуть видалені з організму, щоб ви могли знову годувати молочне молоко. Починався і депресія.

Звісно, в перші місяці я починаю подорожувати з кубом до парків і гостей, кидаючи незамінний і простий у догляді на плечі. Я гона прохолодна мама, пікнік з друзями в тіні свіжого листя. По суті, після пологів я не міг фізично сидіти, боявся виїхати з моєї дитини на дворі, і він захищав нездужання до чотирьох місяців. Після третьої невдалої спроби, заплутаної в багатометровому слінгі, я дав надію на те, щоб її зв'язати. І ми проїхали додому протягом шести місяців.

Абсолютно, ми будемо займати творчістю - ліплення бункерів, малювання вагонів і склеювання метеликів. Ми, пристрасуємо про ідеї одного, відкриємо палітру і повісимо на альбом живопису протягом трьох годин. Я навіть запустив стіни для майбутніх малюнків і полку для ремесел на стійках. І мій син, після кожного мазка, вимагає того, що він миє щітки і руки, адже наявність фарби кудись ще, крім паперу, не підходить йому взагалі. Він не любить сидіти на столі, він любить працювати. Він пофарбував багато, якщо він може зробити його на літа.

Моя дитина буде мати якомога менше іграшок. Тому що я провів останні кілька років позбавлення від зайвих речей, і я не збираюся пускати маніпуляції ринку, щоб краще зробити свою благородну ідею зростання споживання свідомою людиною. Однак я не врахував, що іграшки з'являються в будинку якось самі - вони даються друзями, мій бабуся купує їх і, головне, я сам. Натиснувши кнопку миші, зайдіть і підтвердіть замовлення онлайн. І коли я ховаю іграшки, які я не думаю, потрібні надії їх, мій хлопчик запам'ятовує їх через кілька місяців і вимагає дивитися на квартиру.

Моя дитина буде любити бути в природі і оцінить свої почуття.З дитинства, переповнена силою, яка дає нам нерозвинені мегацити землі. Але в одному з поїздок я сумнівав це: мій син, після декількох метрів ходьба по високій мокрій траві, як і «Я хочу піти на дорогу». Він послухав у відчай до моєї історії, де немає доріг. Так він не буде непривабливим урбаністом?

Я обов'язково не дарую малюкові солодощі. Не схожий на це. Моя дитина не попросить солодощі. Щодня я зможу запропонувати йому нову прогресивну гру, враховуючи всі педагогічні системи. Ми прогуляємось влітку і взимку одночасно. Але немає способу, що я носила астронаут костюм. Він буде любити овочі і я зможу їх приготувати. І так і так далі. В короткий час я буду бути ідеальною мамою. І він ідеальний малюк.
Що таке втоми? Я ніколи не втомився своєї дитини. Тексти пісень, а це означає: І ніколи, ви почуєте мене, коли-небудь підніме голос до нього. Не раз. Добре, добре.

Я був два роки, я був повністю переповнений власними очікуваннями. Я думав, що моя мама була повна невдача. Батьки невроз перетворився на депресіюякі повинні бути оброблені. Я вже не змогла контролювати кожну маленьку річ, відповідати своїм і іншим людям ідеї, дотримуватися освітніх правил і зробити все з ідеальною точністю.

Okay, я відмовитися, я сказав. Я шукав і зрозумів, що я повинен зробити це набагато раніше. Я бачив свою дитину і скільки я кохав його і любив його більше і більше. По дорозі він - зі склянками, страхом великих собак, прокинувшись вночі, його тривожність і невродність, пристрасть до яблучного соку і пісочним печивом.Я люблю його і прощаю себе, з моїми помилками, питаннями, надії та розчаруваннями.

Я люблю його різними і унікальними. Я повинен бути сином, надіславши внутрішній надчутий батько на свято. Гаразд, ми не нудьгуємо.
Давайте самі.

Ми граємо залізничне. Правда, він зображує гігант, який трамвайє рейок і бомби ненажерливий поїзд. А потім Іван Царевич, а рейки перетворюються на меч. Це не добре, але я ще люблю його. Я не думав про це.

Ми випікаємо печиво. Він віддає перевагу їсти вершкове масло ножем і натерти шлунок борошном, ніж порізати зірки з цвільми. Велике, я не поспішаю, щоб збити його. Моє обличчя половина в борошні.

Ми декоруємо деревоІ син приніс табуретку, мовчисто піднімаючись вгору і тепер знімає всі іграшки, які вже голодні. Але як важко він робить його.

І так і так далі.

Я походжу до роботи, королівське почуття провини розтягує важку сливу за спиною, і мій син на телефоні співає мені «вушник, сати в траві». Я люблю сина і всі недосконалості, які супроводжують наше чудове життя. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: ponaroshku.ru/blog/ya-budu-idealnoy-mamoy-a-on-idealnym-rebenkom/