329
Як зібрати сушарку для продуктів
Сьогодні Я покажу вам, як зробити харчову сушарку. Мені потрібно сушити м'ясо і ковбаски, можна висушити рибу, фрукти, гриби, а також різні утиліти в ній.
Що таке?
Для початку ми придбаємо коробку кришкою, нанизаний брус на M8, витяжний гриль, гайкові горіхи і вентилятор.
Приклеюємо стрічку по верху нашого ящика і робимо розмітки під отворами. Просвердлити отвори діаметром 9 мм. Наріжте барбекю на 5 частин і встановіть в отвори. Ми швидко з горіхами і миючими машинами.
р.
Намагаємось на витяжці гриль в далекому куті кришки. І вдарив її.
р.
Але вентилятор з старого комп'ютера вирішив замінити вентилятора для примусового вилучення. Можливо з комп'ютера, але потужність невисока і не дуже хочу мені з електроживленням. Так ось ...
Вирізати отвір під вентилятором і свердлити отвори під застібку. Закріплюємо вентилятор. А потім ми отримуємо цей дизайн.
Р.
Ну? Ви можете висихати все, що ви хочете в ньому.
Ви спекотні? Заморожуйте воду в пластикових пляшках, залийте коробку і кондиціонер з ними вночі.
Сухі гриби? Замініть бруски знімними брусками.
Дуже корисний горщик. З часом збірка приймала пару годин. Це $1300, але це дешевше. Скористайтеся Вашим здоров’ям! опублікований
P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: vk.com/gnezdo_paranoika?w=wall-38598449_1092
Що таке?
Для початку ми придбаємо коробку кришкою, нанизаний брус на M8, витяжний гриль, гайкові горіхи і вентилятор.
Приклеюємо стрічку по верху нашого ящика і робимо розмітки під отворами. Просвердлити отвори діаметром 9 мм. Наріжте барбекю на 5 частин і встановіть в отвори. Ми швидко з горіхами і миючими машинами.
р.
Намагаємось на витяжці гриль в далекому куті кришки. І вдарив її.
р.
Але вентилятор з старого комп'ютера вирішив замінити вентилятора для примусового вилучення. Можливо з комп'ютера, але потужність невисока і не дуже хочу мені з електроживленням. Так ось ...
Вирізати отвір під вентилятором і свердлити отвори під застібку. Закріплюємо вентилятор. А потім ми отримуємо цей дизайн.
Р.
Ну? Ви можете висихати все, що ви хочете в ньому.
Ви спекотні? Заморожуйте воду в пластикових пляшках, залийте коробку і кондиціонер з ними вночі.
Сухі гриби? Замініть бруски знімними брусками.
Дуже корисний горщик. З часом збірка приймала пару годин. Це $1300, але це дешевше. Скористайтеся Вашим здоров’ям! опублікований
P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: vk.com/gnezdo_paranoika?w=wall-38598449_1092
Чому важливо для хлопчиків навчатися чоловічими вчителями
Краще, ніж квацити: 8 супер вправи для алетак