Критичний рівень любові

Як може людина, яка бідна в любові зрозуміти, що це через його низький рівень любові, що він отримує не достатню увагу від інших, ані до значної кількості матеріальних товарів?

У пошуках буде свого життєвого партнера, але він усвідомить, що страждання є ознакою, що сигналує критичний рівень любові?

Всі почуття, емоції і держави є ознаками. Це те, як тіло і несвідоме говорити про нашу думку.

Приємні почуття свідчать про задоволення потреб. І мінуси — про неповність водойми любові, сигнал, що рівень енергії знизився нижче рівня значень: «Все добре». Нормальний рейс.

А коли виникають стани «катів, що подряпини в душі» – це те, що несвідомий говорить на розумі: «Дар, рівень любові наближається нуль». Чи є що-небудь?

Що робити? «Я не претендував, що я можу зробити ще краще. й (Справа відноситься до Володимира Герасичова.)

Розум відключає себе від почуттів, відкидаючи відповідальність за зовнішні обставини: Дивитися, є криза в дворі! Будьте хворі!

Чи буде чути несвідомий? Він буде. Коли криза досягає розміру, що знищує дуже життя власника.

Чи знає він банкрутом любові? Важко ... опубліковано

й Марк Якщораімов

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/MarkIfraimov.ru/? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8