Найгірший ворог. Колишній друг

бесіда буде про сенс слів «друга» і «неми». Про людей, які ми називаємо їх. Ви навряд чи думали про це і приділяв увагу йому. Ви повинні. Повага всім людям і зупинятися у порівнянні з ними.

Але перед тим, що я збираю крок назад і пам'ятаю щось. Це буде добре для вас.

Кожен з вас, як дитина, запитав, "Чому ваш друг і ворог? й І, звичайно, ви відповіли питання прямо, ви навіть можете вказати палець. Що ви думаєте? Природно, з вищезазначених визначень. Але це було просто: друг хороший чоловік, і ворог є поганим людиною.

Що це таке?"Для" і "Для" Ми побачимо, як тільки ми почали розуміти щось. Тоді ми виростили, і ми дали той самий хороший і поганий. Як ми постаралися, ми припинили говорити про це.

Тільки за цими значеннями все інше, наприклад, рейтинг «два» або «п'ять», спорт або куріння тощо. Так ми навчили деякі властивості, щоб порівняти все, що приходить з існуючим старішим. Це єдиний спосіб визначення «добрих» або «поганих» та поділу нашого середовища на два кошики. Забудьте нас, щоб додати питання «нехай» перед цим розділом.

Але формування базових рис дитини і його сприйняття світу настає до п'яти до шести років. А потім, виходячи з придбаних знань, він отримує автоматично. Звісно, перш ніж почати просити себе і відповісти на себе. Але просто пам'ятайте, скільки часу проходить до цього. Це дійсно важливо. Це початок перемоги або поразки. Початок будівництва вашого виду Але я хотів би повернутися до «други» і «неми» і подивитися на «тем» з точки зору «добрих» і «поганих».

У Вікіпедії беруться визначення «други» та «неми». З якоїсь причини кожен довіряє цьому сайті.

1,1 км Подруга - це людина, яка пов'язана з кимось близьким з хорошими відносинами, взаємосимпатією, на основі взаєморозуміння.

Я не думаю, що ніхто не буде сперечатися з цим визначенням? Право? Але я все ж хочу бути. Як ви можете вгадати, що ключове слово тут є хороші стосунки. Я знову не збираюся сказати "добрий" Але зараз, у свідомому віці, ми маємо власну ідею хороших відносин. І знову шукаю при визначенні «други» Я ще можу звернутися до слова «неми».

Чому я не можу бути на хороших умовах з ворогом? Я не знайомий з ним, але все ще потрібно тримати ближче до вашого ворога, і для цього потрібно мати спільні нейтральні справи і розмови. Агер і ненавидимість будуть тільки відштовхуватися від спостереження. У ворога також можна назвати конкурентом. Так що все більше я повинен бути з градом, але з хорошим ставленням. Для мене конкурент і ворог - людина з інтелектом, навичками, здібностями і ідеями, принаймні не поступається шахті. Тож я завжди хочу, щоб тримати один крок вперед. Мій ворог робить мене сильнішим, ніколи не пускає мене спокійно. І бажання перемогти це одна з головних мотивацій для успіху.

2,2 км З кимось, хто в державі занурення з кимось.

Я не думаю, що нічого скаржаться. Але я спробую. Вони кажуть, що найгірший ворог є колишнім другом. Ми знаємо багато причин, які призводять до цього.

Ключова фраза у визначенні «неми» – стан ворожості. Я хотів би додати слово "Квіте". Милий стан ворожості, коли людина все одно лікує іншу людину як другу, але боїться говорити про негативні і відчужливі почуття. Ці почуття виникають, якщо один обов'язково, що другий або тягне його вниз або гальмує розвиток, в цілому, не дозволяє йому піти в якусь мету.

Не існує причин, щоб стати ворогами, тому що обидва можуть мати взаєморозуміння, але держава ворожості більше не дозволяє викликати будь-які відносини дружбу. Відчуття невпевненості від цього збивається, що означає, що ви можете сказати, що один робить вас більш слабким. Це не буде вірним, якщо важливі громадські діячі стверджували важливе правило, щоб не сказати ні. Це допомагає створити баланс між близькими, як і в нашому випадку.

Нарешті, я хотів би сказати, що це до вас, щоб вирішити, хто викликав друг і ворог. Пам'ятайте, що хтось викликає вас. Але все ж, будь-яка людина, яка відповідає вашому шляху, дає вам неоцінний досвід, який говорить: «Це не добре або погано – є тільки Ваш вибір. й

Автор: Нікіта Рубцов

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: /users/9425