Якщо ваш чоловік бідний, ніж ви

Для оцінки чоловіка як сексуального партнера, потрібно кілька секунд. Він просто кинувся на мене зверху, і я на ескалаторі. У парі кроків я знаю, якщо хочу піти на ліжко з ним або ні. Все інше - це ритуальний танець і притока до смертності, пакування інстинкту або образу в ньому.

В принципі цього закону стосується всіх жінок, з одним винятком.

Baba банкомат, сексуальне бажання якого починається тільки при вставці банкнот. Такі для хвилювання дійсно потрібно пред'явити годинник, автомобіль, запонки ...

135994р.

Тим не менш, для величезної більшості нормальних дівчат досить для потенційного коханця, щоб бути достатнім і незаміжнім.

Я не маю єдиного друга, який дивиться на запонки або намагається оцінити годинник, щоб дізнатися, чи можна спати з цим хлопцем або ні. Ви можете сказати.

Таким чином, у великому місті завжди є висока ймовірність зустріти чоловіка, яка красива в усіх відносинах, фінансові можливості якого дещо нижче ваших. Це особливо поширене влітку, коли вона тепла зовні, гормони грають, а автомобілі похилого віку по скелях поблизу лісових планів.

Я не говорю про контрасти між чоловічим джентом та директором ринку жінок. Я маю на увазі, коли люди грубо однакові освіти, вони роблять про те ж саме, але раптом жінка трохи швидше, трохи більше талановитих, або вона отримала краще початок, і статтєві статки, вона отримала більш високу зарплату, іноді кілька разів.

У певній точці, вона стає очевидною: або він повинен зберегти гроші, щоб взяти її звичними потребами, або вона буде мати, щоб отримати разом, зменшити звичну якість життя і відпочинку, так що його чоловік гордість не страждає.

Я бачив це гарне порівняння в Інтернеті: це так само, як ходити в будинок, де стелі занадто низькі. І ви повинні вигнути, постійно контролюючи себе, щоб відповідати. З іншого боку, за чоловіка, вона також досить травматична ситуація - постійно стрибаючи до дама. Хтось, очевидно, доведеться давати.

Здавалося б Ось очевидний спосіб: розбити витрати навпіл! Брілліант і простий! Ви не повинні дати хороший варіант (і якщо це погано варіант, що ви робите з ним?) Людина не їсть на тиждень, щоб піти на прогулянку з нею, і жінка не зігнута так, щоб вона «не стяжки стелі».

Я думаю, що це справедливо і прийнятно для двох дорослих. Це довгий час на заході. Я прочитав дослідження, що 44% чоловіків на Заході відмовляться відповідати дівчатам, які відмовляються приймати половину витрат. Але з якоїсь причини, наші жінки (і чоловіки теж) бояться обмінятися витратами, як вогонь! Це справжня таємниця для мене. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: morena-morana.livejournal.com/?skip=10