Позбутися від зайвих речей – 6 способів спрощення вашого життя

Я шукаю визволення. Я позбавляюся від усього життя.

Сьогодні ви зателефонуєте мені слово "мінімаліст". Але всього кілька років тому вона була різною. Мій будинок був лопчений на швах нескінченної кількості нового одягу, косметики та парфумів, деяких предметів інтер'єру.

Але життя навчила мене багато. Моя батьківська пальня, я розірвав себе і витратив багато часу, орендуючи квартиру і надаючи для себе, рефлексний одяг і подорожі. Не було шафи і пилососа в оренду квартири, і я навчився мити підлогу регулярно, тобто робити речі, які я не хотів, так як я був дитиною, і я поставив одяг в коробки на підлозі. І нічого - це навіть затишна.

Протягом багатьох років я бачив кар’єри людей, близьких до мене. Я приділяв увагу, як сила і гроші батьків йдуть, щоб зберегти багато зайвих, на мій погляд, речі і предмети. І я чекав висновки, які я хочу поділитися з вами.

1,1 км Позбутися від зайвих і/або старих предметів регулярно

Переміщення з квартири в квартиру я оцінив, що чим менше зайвих речей, тим простіше жити. Головне, що подорожує зі мною, необхідно на цьому етапі і праворуч від мого способу життя.

Життя непередбачувана. І якщо ви подаруєте себе абсолютно і емоційно інвестувати в речі, це може бути дуже важко, якщо ви раптом повинні бути частиною з ними.

Ведмедики з минулого, одяг, який більше не вписується в розмірах або просто не схожий, але здається не старий - шкода викинути. Займає багато місця і виводить енергію. І тут ми не говоримо про езотеризм - ми повинні витрачати енергію на прасування, вакуумування, хімчистку і робити багато більше маніпуляцій з речами, які більше не підходять для нас. Елементарні, надлишки в шафі ускладнюють вибір одягу. У той час як ви йдете через шафу, ви можете також забути про нову блузи під пальцем старих суконь.

Сукні

Після сезону я рецензую весь гардероб. Я позбавляюсь від того, що я не люблю, що я ніколи не носила і не можу уявити ситуації, коли я збираюся носити її. Я за винятком тільки для дуже дорогих і якісних речей, ювелірних виробів. Хто знає, можливо, в десятку років вони стануть цінним Або ж вони, нарешті, вписують мене знову?

З усім іншим, я роблю це: дешевий одяг або одяг, який я не промив в дуже хорошому стані, я кладаю замовлення і візьміть їх до благодійного магазину або, в кінці, я залишаю їх поруч з пельменем в центрі міста або в житловому районі. Як правило, незрівнянна візьміть її прямо.

Я продаю кращий. Я часто використовують Avito. Тільки сьогодні я продаю шерсть шарфом з шапкою Guess. Шапка була роги для мене, і не любила її на всіх, щоб вона була майже на два сезони. А іноді ми разом з друзями і влаштуємо вечірки з фурнітурою і обміном такого одягу. Чудова можливість зустрітися і мати чудовий час. Коктейлі приходять!

Якщо щось залишилося, що я не даю про продаж або віддаю, я відкладаю протягом пів року і подивись, чи змінилося ставлення до мого ставлення.

Чому я вирішив чистити мій близько кожні три місяці? Тому, що це дуже важливо, щоб продати і дати все, коли шафа не була надійна протягом декількох років. Не дивлячись на те, що останні два роки я періодично позбавляю від усього, тепер на другий тиждень я підібрав свій гардероб.

Необов'язково / застаріла побутова техніка та гаджети

О, ці несподівані подарунки та все, що ми отримуємо «на миті» або з тих, хто не знає нас добре. Після того, як завжди є додаткові кав'ярні, багатоварці, смарт-сигнальні годинники та інші, здавалося б, необхідні речі, але не для нас. Вони лежать і чекають свого часу, або скоріше того моменту, коли вони вже морально застарілі і будуть відправлені, на краще, на країну.

Якщо товар знаходиться в пакеті і ще не був використаний, я продаю його або поставив його в подарунок тим, хто дійсно потребує. Серед моїх друзів також є любителі свіжої кави і тих, хто потребує клавіатури ліхтарів для своїх ключів.

Іноді буває так само, що ви обираєте супер модний гаджет для себе, прогулявшись з ним протягом місяця і усвідомлюєте, що все, відіграло. Так що я мав, наприклад, смарт «браслет» щелепбону Up24. Я вибрав його в подарунок для мого дня народження і написав мої друзі в списку бажань. Я думав, що це допоможе мені прокидати свої біоритми і їсти правильне харчування. В результаті через місяць я втомився від нього, і я скоригував себе свої біоритми.

Я не кинув його в коробку з непотрібними предметами і вирішив продати його. Авіто. Я втратив ціну 4 рази, і покупець відразу знайшов. Так, це радість, щоб дати хорошу річ за такою ціною, але для себе я вирішив, що я досить піти в ресторан двічі з цими грошима, ніж заповнити ящик з чимось не потрібно.

Все. Тепер я сміливо продаю додаткові сокири і харчові процесори, залишені з сімейного життя, я не чекаю, щоб знайти сім'ю знову і сік вичавити для дітей і чоловіка. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

2,2 км Виберіть речі відповідно до їх відповідності.

Купую одяг та парфуми для мого настрою. Займіть зайвий одяг і відкинути гроші. Але життя, як кажуть, вчив мене рубль. Оренда квартири недешеве задоволення. І я повільно почав економити. І найголовніше, вона повернула дуже радість, що виникає, коли ви шукаєте щось для тривалого часу і її знайти.

Подаруйте мені приклад парфумів. Я використовував, щоб мати десять різних речей, і я використовував їх в залежності від настрою. Так вони не закінчилися протягом тривалого часу і знеболювали мене протягом декількох років. Щоб відкинути це патологія, але я не хочу використовувати.

Речі зараз різні. У мене є один день, один вечір і один для спокуси. Це його. І тепер я обирає парфуми на кілька місяців. Я ходжу в покупках, сніф, чи це шахта чи ні. І я тільки взяв тих, хто зробив мене, пам'ятаю свого запаху.

І як приємно купити щось з причини, і зробити його міні-свято! Наприклад, я вирішив, що я приготував Сабата виключно до себе. Я прокинувся вранці, скуштую смачний сніданок, їду, купіть сукню, потім покопайте в нове місце, а в кінці дня - кіно або спа-центр. Це ціле ритуал, який дає набагато більше задоволення, ніж блуза або туш, куплене, і в підборі.

Якщо ви просто сумуєте і хочете зачепити себе, краще піти в масаж або театр. Сприяти гроші в delirium не найкраща історія.

Про одяг, але що про великі покупки? Побутова техніка, автомобілі та речі? Знову, принцип доцільності. Чому купуйте будь-яку кімнату на телевізорі, коли я бачу його у вітальні та на святах? Або яка точка кухонного комбайна, якщо його немає. Він буде зберігатися в пансіоні або під ліжком, і, відповідно, практично не використовується.

3. У Необхідно тримати сімейні гемоми і власні трофи, але не всі.

За роки життя багато пам'ятних дрібниць зазвичай накопичуються в одному місці, яка з часом може поглинати всю квартиру, якщо ви не регулярно очищати їх. Для себе я оберіть тільки те, що я готовий витрачати мій простір на, все інше я влаштую для мого призначеного призначення. Я тримую старі фотографії на знімних жорстких дисках, я даю диски, залишаючи тільки найдоступніші.

Завжди важко брати участь у ваших близьких після того, як вони гинуть. Але ви не можете прийняти все з вами і перенести решту життя. Я не хочу позбавлятися від моєї королівської уніформи і його нот або деяких ювелірних виробів і фотографій. Але, наприклад, я даю деякі книги тим, хто дійсно потребує їх: друзі, маленькі кафе, дитячі будинки. Моя пам'ять не буде менше, але у мене буде більше місця.

Або інший приклад, у мене є поле пам'яті, де я використовував, щоб покласти старий концерт, любов літери та інші приємні речі. Хоча це займає багато місця, поки тепер я не даю, щоб відкинути його і стійко перевозити його під час всіх поїздок. Але тепер я морально стиглий, щоб зламати її, якщо життя вимагає його. Всі спогади в наших головах!

4. У Плануйте своє життя свідомо.

У вітальні все повинно бути комфортним і під рукою. Я люблю готувати і покласти все в правильному порядку для мене. Для мене важливо, щоб все було поруч, і не лежачи в шафі або застібці. Коли у мене була велика кухня, я можу дозволити собі поставити всю кухонну техніку на різні столи і кухонні плити і використовувати її регулярно. Як тільки я кладу щось в ящику, я забув про нього. Так блендер може стояти протягом місяця. Прибуваючи в оренду квартиру з невеликою кухнею, я взяв тільки основну - пару сковорідок, горщика і іншого невеликого посуду. Я більше не зацікавився паровими і харчовими процесорами.

Те ж саме стосується додаткових полиць, ящиків і дрібних речей. При плануванні кухні і квартири (краще, але в моєму житті я зробив це багато разів), намагаюся мінімізувати зайві місця і предмети, які потім не зрозуміло, як і з якою частотою буде використовуватися. Все, що не несе реальної функціональності тільки заважає і викриває вашу квартиру.

Я влаштую косметику так, щоб вранці був тільки мій постійний набір під рукою, а не весь макіяж. Тіні і помади, тональні креми, які використовують рідше, лежать окремо. Це заощаджує мене багато часу, тому що я не хочу шукати нічого.

Крім того, у мене є кілька ящиків і відсіків, які зберігають вміст найбільш часто використовуваних предметів для виїзду зовні. Наприклад, восени є парасолька, ключі, документи, рукавички, пара сумок, взуття губка або кредитні картки. І влітку сонцезахисні окуляри, патчі, серветки.

Схожі У мене є функціональні набори в зонах, де я можу знайти найшвидший доступ. І знову, я постійно позбавляю все, що не потрібно і не працює. Я маю на увазі, що це не працює для мене і моєї ситуації в житті.

5. Умань Не варто купувати додаткові продукти, якщо ви не встигли їх приготувати.

Моє серце відлякує кожного разу, коли я бачу батьків, що робить непотрібні препарати варення, соуси, гриби та огірки! Рік після року ситуація не змінюється, і лише половина всіх, що було так дилігентно і душевно зроблено їсть.

Я завжди намагаюся використовувати принцип доцільності. Наприклад, я фанат свіжих ягід, тому в кінці літа я можу приділити час, щоб забрати їх або купити їх і обробити їх для зберігання в морозильній камері. Але я щиро не розумію тих, хто це робить «від інерції» – не є «фрейдером», який був руйнований жадом. Життя стає більш складною, тому що ми втратимо дорогоцінні хвилини, які могли б витрачати на щось важливе.

Я собі не фанат варення і консервованих овочів і фруктів, тому я не прагнув зробити такі препарати. Коли вона була одружена, вона зробила кілька банок, досить для зими. Я не схожа на те, що їжа кидається. Так само йде покупка. Я віддаю вам кілька разів на тиждень для швидкопсувних продуктів, таких як молоко, м'ясо або риба, ніж купити протягом декількох тижнів для майбутнього і зберігати його в морозильній камері.

Знову, Всі продукти, які пройшли термічну обробку, чи холодна або тепла, більше не перевозять як свіжі. Для себе я вирішив купити сезонні овочі і використовувати для зерна.

Якщо ви дійсно хочете його знайти.

6. Жнівень Періодично оцінити, чи дійсно нам потрібні всі дорогі речі, які ми використовуємо.

Зараз ми будемо говорити про квартири, автомобілі, дачі, яхти... Машина хороша, але скільки часу і грошей, які потрібно підтримувати. Порівняно з витратами на щоденні поїздки таксі. І є дорожні джеми, час підігрівати двигун (особливо взимку), проблеми з парком і так далі. Так, докладніше. На машині ми проходимо менше. Це сто разів менше ходьби. А щоб бути придатними, потрібно піти в тренажерний зал, або ви можете просто пройти кожен день протягом п'яти або десяти кілометрів. І це дуже реально.

Я даю вам власний приклад. Як тільки я отримав автомобіль, я почав їздити його майже постійно. З зміною роботи і житлом минулого року, я просто не вийшов з неї. Який результат? Попри спорт. Так я вирішив переоцінити своє ставлення до автомобіля, щоб побачити, чи дійсно потрібно це щодня. Покинувся звичний візерунок, який автомобіль є комфортом і комфортом, я почервоний прогулянок, мікроавтобуси, підвіски і навіть поїзди. І вона була щасливою. Тепер я часто роблю це: Я прийшов до роботи вранці на машині, і ввечері я їду додому без нього. Я походжу в пару автозаправних станцій рано від дому, щоб прогулятися і зробити деякі покупки. Так, я ходжу більше і управляти своїм бізнесом паралельно.

Квартири, котеджі та інші види нерухомості. Я вірю, що ці речі повинні працювати для власника. Вони постійно проживають, або вони повинні платити. Мій вибір простий. Я не хочу витрачати час на утримання будинків, які я не жити в, покупка меблів, прибирання, страхування тощо. Після того, як всі сили і енергопотікають в цей отвір, чому дати йому щось, що ви практично не використовуєте. Я даю щось, продам щось, і де живе серце.

Автор: Валерія Романовська

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: interesno.co/myself/6ecc2e2b88b2