Фрукти не десертні, але головне блюдо!

Фрукти є єдиною їжею, яку ви не повинні готувати. Вони самодостатні. Вони були створені природою, що дає неймовірні переваги організму людини.

У Росії вони сказали: Якщо ви йдете на ягоди, ви знайдете здоров'я.
Зелений на столі - здоров'я на сто років,
Не потрібно яблуко на вечерю.
Для отримання поживних речовин не потрібно гасити, обсмажити або варити. Ми працюємо з фруктами миттєво, зарядженими красою та харчуванням. Останнім часом фрукт передається в категорію десертів. І це не так.

Десерт зазвичай подається після основної їжі. Що відбувається? Наш шлунок наповнений м'ясом, рибою, пучком консервантів і, нарешті, ми їсти соковите яблуко або апельсин. Чи буде це корисно? Ймовірно не. Після того, як всі фрукти будуть важко дарувати організму всі свої корисні якості.

У животі буде реальна війна. Примітні консерванти та інші «полісони» в цьому випадку виграють. Згадайте, що фрукти не десерт! Справжні живі плоди, які не лікують хімічними речовинами, можна їсти на порожньому шлунку. Це добре і одночасно дієтична закуска.

Є міф, що фрукти не дуже корисні! Це не просто мій, це нещастя!

Ми будемо намагатися з'ясувати, куди з'явилася ця інформація. Недавній, сказав, що вони викликають алергію. Хороші плоди, які не в зоні хімічних атак, не можуть викликати алергічну реакцію. Так само, як ви, як ви, не запитаєте когось за порадами. Послухайте своє тіло. Тексти пісень, а це означає: Він завжди говорить правду!

Живі фрукти – це безперервна користь, міцність, здоров'я, краса, а також зміцнення імунітету і бар'єру багатьох захворювань. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.miraman.ru/posts/frukty_ne_desert_a_osnovnoe_blyudo