Ліз-Бурбео: Як правильно керувати життям

Ви визнаєте себе в наступних ситуаціях?

Я повинен бути більш хворим з дітьми.
Хочу знайти час для відпочинку.
Я повинен бути більш ввічливим для інших.
Мені потрібно схуднути.
Хочу познайомитися з матір'ю.
Я повинен йти до роботи.
Мені потрібно очистити будинок.
Я повинен зробити більше грошей, якщо я хочу змінити меблі.
Хочу зібрати себе разом.
Я повинен бути більш толерантним до мого чоловіка.
Хочу зробити більше спорту.

р.

Я впевнений, що ви можете додати кілька елементів до цього списку. Важливо розуміти, що кожен раз, коли ви кажете, що ви повинні мати, зробити, або бути чимось, що не є вашими перевагами в даний момент.

Прийміть час, щоб переконатися, що кожен "необхідний" пов'язаний. Я знаю за те, що це викликає вас відчувати себе гіпти весь час. Коли ви дієте відповідно до того, що «необхідний», ви відмовляєте себе не слухати ваші справжні потреби. А коли ви не слухаєте їх, тихий голос всередині вас говорить вам, що ви робите щось неправильно, що ви не несете ніякої відповідальності.

Через ці «недітки» ви часто не маєте достатньо часу, тому що ви занадто затребувані на собі. Чим більш струнким, затребуваним, і виконували вас, тим більше поняття «необхідних» керує життям, а тим більше стресів ви отримуєте від нестачі часу. Ви витрачаєте час, слухаючи ваші “недітки”, а потім ви намагаєтеся зробити те, що ваша голова говорить вам, щоб зробити. Це одна з причин відсутності часу.

Так, наприклад, жінка, яка працює в будь-який тиждень і прокидається в суботу говорячи: «Я повинен чистити кухню і зробити свою прання сьогодні». І в той час як вона робить це, вона дивиться на погоду зовні і думає, що вона дійсно хоче провести день в природі, ходити, читати, протягнути на сонник, і запах квітів. І вона намагається впоратися з господарськими хребтами якомога швидше, щоб все ще встигнути зробити те, що вона бажала. Вона під впливом стресу і тиску.

Скільки людей не зупиняються і відпочивати, поки вони закінчили свої завдання! Вони йдуть в ліжко і вже ввечері думають про все, що вони повинні зробити завтра, і вони поспішають зробити все, починаючи від того, як вони прокинулися. Вони не думають про те, що це дійсно потрібно зробити так швидко.

Таким чином, не дивно, що мільйони людей по всьому світу страждають високим артеріальним тиском (гіпертонія). Це тому, що вони створюють непотрібний тиск на себе, стрес. Їхнє тіло попереджає, що вони перестануть відчувати винний і слухати більше до своїх потреб.

Коли ви усвідомите, що ви просто думали або сказали слово «необхідний», відповідь на такі питання:

• Чи потрібно робити це?

• Я хочу, щоб?

• Яка ціна, якщо я можу слухати мої потреби?

• Чи приготував я на обличчя наслідки?

• Чи можу я постраждати наслідки більше, ніж я не слухаю свої поточні потреби?

Якщо відповідь на останнє питання так, ви просто вирішили відкласти свою перевагу до тих пір, поки це буде усвідомлено. Я згадую, що ви побачите деякі магічні зміни! Дійсно, через цю обізнаність, ваш «не був» стає вибором, а не зобов’язанням або обов’язком. Почуття провини зникне, і ви станете відповідальною особою, тому що ви почнете робити розумні варіанти на користь.

浜у 涓 蹇

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: прослуховування-kiev.com/articles/141-lise-bourbeau-need