Я ніколи не хочу бачити вас знову. Я тебе зацікавила, а потім стрибала з кімнати і прогулялася в санвузол. Він мовчить. Незабаром він почув заспокійливим і крім, що надходить з ванної кімнати. Вона кричав. й
Привіт, друзі.
Сьогодні я пишу для чоловіків. Для чоловіків. Я впевнений, що кожен з вас має досвідчені аналогічні пастки в сім'ї, на більшій або меншій масштабі. Я поганий чоловік. І я не хочу більше.
У моєму серці я поділю дві ролі чоловіка. Щоб зробити сім'ю щасливою. Я маю на увазі, моя дружина була щаслива.
Як один хороший друг шахти говорить.
"Хаппідружина - щасливе життя" (Дуже щаслива дружина – це щасливе життя, в англійській мові.
Якщо у вас є Біблія на телефоні або зручний, то штраф. Нагадуємо, що в цьому блозі я поділу слово, яке заохочує мене. Я на підставі істини Божого Слова.
Так,
2 головних ролей чоловіка в сім'ї.Чоловік має 2 ролі, які дуже чіткі.
написано в Слово Божого.Першим є бухгалтерський лідер.
Друге - бути образом і славою Бога.
Тепер нехай.
Перша роль повинна бути головою.Голова є почесною і відповідальною. Коли
Ви можете приймати рішення.І вони слідують. Коли ви втомилися, і вони допомагають вам повернутися до нормального.
Але це дуже тонкий.
Все залежить від якості виконання. Якщо це добре, це добре. Якщо це погано, то це соромно.
Є також складні обов’язки:- Заробляйте добре і забезпечте сім'ю.
- Щоб надихнути і бути священиком в будинку, коли кожен інший вже втратив віру.
- Зробіть іноді непопулярні рішення і робіть відповідальність за них.
Я знаю сім'ю. Вони були великою родиною. Чоловік, дві красиві дівчата, кохана дружина. Але коли гроші стали дуже малими, чоловік пішов на роботу у Франції. Він почав заробляти гроші і пити. Що таке, щоб витрачати гроші, отримані.
В результаті він повернувся, не заробив гроші, але заробив тягу на спирт. Є два дівчата в сім'ї. Вони зараз дівчата.
В одній з найбільших міст України навчається найдовших міст. Він живе в одному місті, батько. Наймолодший і мати живе в рідному місті, який невеликий. Батько не покаже в домашніх умовах, а не побачить дочку. Це не допомагає фінансам. І коли він дає гроші, це життєрадісна крихта, про яку він гордо розповідає.
Технічно він очолює. Але він здався з недійсним у своїх обов’язках.Це ситуації, які призводять до розлучення. До речі, ця родина зламала.
Це підвищує законне питання. Як стати успішним лідером?
Слово Бога дає просту відповідь. Ви повинні бути відповідальним лідером.
Відповідність Богу, не до своїх змів і ідей.1 Кор 11:3 «Для кожного чоловіка є головою Христа, до дружини голови чоловіка, і до Христа голови Божої».
Наша головна проблема полягає в тому, що ми забули
Сім'я не два люди. Сім'я двох людей і Господа.З 70-х років загальної еподикції віри в Радянському Союзі є вакуумом у свідомості людей. Багато людей не думають про Бога, Кратор, який створив нас. Всі принципи Всесвіту викладені Богом. Не можна будувати міцну сім'ю.
Це як говорить книга Ecclesiastes. Ecclesiastes 4:12 Нитка три рази скручена не скоро буде зламаною.
Сім'я не два, але три.
Я читаю десь, що мотузки ніколи не складаються з двох ниток. Тільки з трьох. Оскільки три пасма мають більш високу силу тертя один від одного, і навіть якщо вона ламається, інші два витримають її.
Коли я зрозумів це, я навіть повернув аналогічну структуру у своєму зошиті.
Відповіді про те, щоб бути хорошим чоловіком, щоб бути враховані до Христа. У кожній ситуації діють відповідно до Священного Духа, як справа.Найважчіша частина для мене не лежала від інших людей. Що хтось прийде і допоможе. До мене, будучи бухгалтером, щоб покладатися на Бога за все. Не покладайте на чоловіка. Не покладайте на думку людини. Тільки Божа думка.
Для тих, хто розуміє, що це важко. Або ж ви просто повірте на себе. Або вони використовуються в залежності від інших. Так що насправді консолідація.
Бог вірний. Він живить і прогріває церкву. (Eph 5:29). Він робить все часом. З одного боку, ви дізнаєтесь про Хім. Він також пропонує для вас, живить вас, і зігріває вас, навіть коли у вас немає сил. Він завжди піклується про вас.Тож не боятися, що ви не досягнете успіху.
Друга роль - образ і слава Бога.1 Коринтиян 11:7 «Людина є образом і славою Бога».Що таке образ і слава? Це образ Божої і слави Божої. Я маю на увазі,
Людина, як Бог, і слава Божого, спокоїться на нього.Подивіться на те, що чоловіки виглядають сьогодні. Це простий принцип. Для кого ми обійми, до кого ми поклоніння, нам подобається.
Наприклад, друг шахти один раз поголені головою повністю і залишив тільки довга борода. Це працює:
р.
Борис Гребенщиков
Не дивлячись на його картину. Ви знаєте, хто. Якщо ви не знаєте, Борис Гребенщиков.
Але точка цього посту різна. Моє друг - людина, яка прислухала багато до музики BG (Борса Гребенщиков). Він лучений до цього образу. Незабаром або пізніше він перетворився в цей образ. Навіть назовні.
Ще один приклад.Юліан Семенов. Написати Все своє життя захопило життя і роботу лауреата Нобелівської премії Ernest Hemingway. І знову Юліан виглядав як ідол. Але й його життя був дуже насиченим і дуже схожим на пригодницьке життя американського письменника. Він був у тазі з тигровими мисливцями, на полярному вокзалі, а при будівництві БАМ, а при відкритті алмазної труби постійно був в центрі найважливіших подій - в Афганістані, Франополіс Іспанія, Чилі, Кубі, Парагваю, відстеження нази і лідерів сицилянської мафії, участь у бойових операціях в'єтнамських і латотичних частинах.
Людина, яка хоче стати образом Божої Матері, кидає своє серце. Ні, я не люблю слово. Він не підходить тут.
Людина, яка є образом і славою Бога, є проявом Бога. Він насправді знає слово Бога. І Він живе Богом, розуміє вічні принципи і діє з усім серцем за Слово Божого.Є ще один сильний прохід від Бога на цьому тему:
2 Коринтияни 3:16 «Погляд на славі Господнього ми перетворюємо в той же образ від слави до слави. йМи перетворюємо тільки в тих, хто дивиться на багато. Або дивитися. Якщо це Бог, то ми перетворюємо на Його образ.
Але шукаючи сердитися або просто горду людину, як ми можемо перетворити в свого роду і люблячого чоловіка?ВисновокДві ролі доповнюють один одного. Якщо ви робите ці два речі добре ...
Тоді ви побачите вашу дружину цвітуть. Слово Божий, «Воман – образ і слава людини». Дружина відображає тебе. Але про це, в наступних стовпчиках.
Слово заохочування цього тижня.
Людина є образом і славою Бога. Якщо ви усвідомлюєте, що ви дійсно хочете, якщо ваша сім'я страждає від вас. Ви повинні змінити зображення, які ви є. А хто тобі надії?Може бути Богом. Він вже зробив його. І на хресті він сказав: "Це робиться." Його досконала робота завершена. Ви просто повинні навчатися довірити Його, подивитися на Його, відпочивати в Його благодаті, і жити під захистом Бога. Це реально. І це дійсно класно.
До вашої частини. Він ніколи не дасть вам хвилею. І ваша родина буде міцною. опублікований
Автор: Володимир Багненко
P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: obodrenie.info/for-men/dvie-roli-muzha