Чому важливо розвивати власну думку у дітей

Одна з найважчих речей в житті Вчитися сказати немає, особливо якщо ви дитина і не скажете друзів, однокласників в дитячому садку або однокласників в школі. І якщо кілька людей наполягати на одному з причин або іншого, як ви не погоджуєтесь? Як ви не можете бути туманом в очах друзів?

Моя дитина і я люблю читати, обговорювати персонажі та їх дії, намагатися на ситуації для себе. Це важлива частина нашого сімейного життя, наша виховання дітей. На другий день я збираюся, як звичайно, щоб читати Мартау книгу, взяв чудовий Алан Мілн. Але моя п'ятирічна дочка не була у всіх щасливих про мій вибір, зморшивши її ніс і сказав: "Нехай це не цікаво." Як ви знаєте? Ми ще не прочитали? І Лена і Оля розповіли мене, що не було цікавого і краще дивитися мультфільм. Цього разу мої подруги сказали.

Тут важливо не відреагувати в стилі більшості педагогів і вчителів в нашому дитинстві: «Чи ви не маєте свого голови?», "І якщо кожен говорить вам, щоб стрибати з мосту, ви будете слухати, піти і стрибати?" Спробуйте пояснити дитині, чому це просто протилежне, щоб прочитати тут. Тільки тоді він зможе або згодувати з друзями: «Так, історія нудна, персонажі та їх пригоди не цікаві,» або навпаки, незгодні: «Я любила це, здорова історія, смішні персонажі. й

Чим цікавіше це буде з друзями, якщо ви знаєте, що вони розповідають вам, хто герой або вілла, що відбувається в цій історії. Ви можете надати приклади, які не завжди з друзями все те саме - тут вам подобається різні цукерки, ви їдете в велосипед, і вона на роликах. І якщо ви не намагаєтеся самі, ви не знаєте, що і як, ви пропустили багато цікавих речей.

Я не завжди маю тих же книг, кіно або музики – не те, що вони вважаються улюбленими, але навіть здаються цікавими для нас. Це природний, ми всі різні, і ми не вражені тими ж речами. Але щоб зробити вирок на будь-яких роботах, особливо так категорично, необхідно спочатку читати, побачити, слухати. Тільки тоді ви маєте право на власну думку, самостійно. Думка ваших друзів - їх думка, їх сприйняття.

Тому, коли читання книг, перегляд фільмів або обговорення будь-яких ситуацій, завжди зацікавити їхню думку, вчити їх думку дуже важливо і неймовірно цікавим для вас і для реальних друзів. Реальний і кращий. По-перше, ті, хто не поважає своїх інтересів, не друзі, але тільки знайомі або друзі, і не обов'язково позбавляють себе можливості вчитися або спробувати щось нове через їх думку.

Які діти хочуть бути, коли вони ростуть? Відомий, успішний, кращий банкір, актори або гонщики. І вони зможуть зробити так, якщо вони знають і знають багато, якщо вони знають і роблять це самі, якщо вони вірять самі.

Намагатися уявитись з дитиною, вірити більшість людей, які фізики або біологія неймовірно нудно і безперешкодно, літати літаком занадто важко, читати багато абсолютно безкінечно, ніхто не хоче перевірити його для себе? Що багато хороших речей, які ми втратимо!

Не всі, звичайно, але люди, які люблять і поважають вас. Але це важливо, щоб мати власний досвід і знання. В іншому випадку не так багато свого дитинства життя, але в основному їх доросле життя буде набагато менш цікавим і різноманітним. Видання

Кредит Тута Ларс

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8