Я хочу, але я не можу рухатися!

Коли людина хоче зробити щось, він не може бути зупинений.

Як Рай Брадбері, автор вино Dandelion, сказав: «Якщо ви не можете писати, не писати. й

Якщо людина нічого не робить, то йому не доведеться ресурсів. Фізично немає міцності або міцності. Вони блокуються, витрачаються на щось інше, і для того, щоб зробити те, що таке «необхідний», він повинен «займатися на обідах», з останньої міцності, «нижку і сльози».

Кожен має власні запаси енергії, і люди дійсно відрізняються рівнем енергії, що дає їм природа.

Але якщо було час, коли ви подушили енергетики, «відбиті», виповнили великі проекти, зробив багато і зробив добре, і тепер ви не можете budge, варто запитати себе – де ваша енергія? Де вона йде? Що ви витрачаєте це зараз?

Змагаючи потреби.

Що ще важливо.

Ви прагнете орієнтуватися на вашу роботу, і є хвора дитина вдома. Де будуть ваші думки?

Ви пропонуєте акцію і запросили до центрального офісу в Марсель, і ваш чоловік, з яким все просто розпочато, і ви боїтеся відлякати цю крихку, новонароджене щастя і примушену надію для сімейного життя, залишається в Москві.

Вам необхідно зібрати свої думки і прийняти наступний крок у вашому проекті, але всі ваші думки з вашої дочкою, які в процесі вступу в університет і переміщення в інше місто.

стійкість до розвитку.

Зрозуміло, що в таких випадках ви включите опір. І неуспішно виконана робота і коляска з босом і персональним проектом, що не стартує, буде сумний результат не реалізовувати другий, змагаючи потреби. Бажання залишатися хорошою матір'ю, щасливою жінкою і просто не залишаться самостійно, прилипає палицю в колесах кар'єри і професійного зростання.

Налаштування потребЯ шкода. Такі конфлікти займають багато сил, змушують вас ритися, пальці, відчувати провину і сором'язливості.

Щоб вийти з кліща, важливо побачити всі сторони конфлікту і кожен повинен «захопити слово». йй Психологи і тренери, як правило, успішно допомагають з цим. З незалежною організацією такого «діалога потреб», існує ризик непристосування «сліпого місця». ( Насправді, при роботі з собою завжди існує такий ризик, важливо пам'ятати це.) Психологи володіють власними психологами.

Коли минуле проводиться на презентацію.

Це не тільки конкурентоспроможна потреба, яка може блокувати рух до мети.

Потрібно піти в посольство, піти в бейліффи і дізнатися про арешт векселів, почати приватизацію дачі, в кінцевому підсумку прийміть запис з онкологічної клініки про ці дивні молі.

"Я не можу рухатися, я боїся!"

«Це просто те, що ноги згинаються, холодний потовщ, все всередині усадки, і я не можу допомогти. Мої ноги не ходять там і все.

Великий, сильний, вирощений людина миттєво перетворюється в невеликий, слабкий, відлякуваний дитину. І він готовий бігти з усіма ногами в напрямку навпроти посольств, причалів, юридичних кабінетів і онкологічних лікарень. Або приготуйте боротьбу з представниками всіх вищевказаних. А хто просто заморожує, “нехай мертвий” і не буде бунгувати, якщо вони не перетягують або “переміщують себе”.

Що відбувається? Як доросла людина, яка може робити серйозні речі, раптом стала безпорадною дитиною, яка не може вжити базових кроків?

Чому це?

Є сильний досвід, який схожий на це. Тут може бути багато жахів, біль, приниження, відчуття повної безпорадності і сором'язливості. Яка людина в правому розумі і пам'яті припаде до цього знову?

Якщо такий досвід охоплює, і відкидає лінію між тим, що відбувається зараз і що відбувається один раз. Більш того, досвід не можна пам'ятати, але тіло і психіки дадуть природну реакцію - бігти, бігти, боротися або заморозити.

Який рух до мети.

Люди можуть проходити не тільки перед посольством і лікарнями, але і перед майбутнім весіллям.

У всіх цих випадках буде деяка ідея про те, як «від них»:

"Я знаю, що."

"Я знаю, що я не доведе нічого." Я знаю, що я збираюся витрачати багато часу і просто гасити себе. Я знаю, що у мене є рак. І я ніколи не залишаю лікарні знову. «Я знаю, що я хочу виглядати, як повна фольга в очах своєї сім'ї на весілля. й

Дане представництво в професійній мові називається «проектіон». Дивовижне явище, я хочу розповісти вам! Ви можете накласти свою ідею на будь-який, провал проекту, катаклізми, вороже ставлення до інших. І світ буде відповідати! Створює власну реальність, де знову повторюється і знову негативний досвід.

У людини є інші способи боротьби з власним зростанням і переміщенням до цілей.

Таке ставлення, отримане в дитинстві про те, що можливо і що неможливо для «добрих дівчат» і «реальних чоловіків», повідомлення про те, як жити.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Коли ваші власні потреби продаються на інші.

Результатом є занедбане особисте життя, повне непорозуміння своїх потреб, «герой» при роботі і в повсякденному житті, небезпеки і виснаження.й Ваші власні цілі не досягаються і допомагають завжди очікувати від інших. Від інших і, як правило, не чекає людина. «щастя» рідко відчуйте вдячність за накладення доброти.

Від прийняття важливих рішень, переміщення та зміни життя. Коли, замість того, щоб літати з сином на довгоочікувану подорож до Парижа, жінка соматизація і закінчується в лікарні. Протягом багатьох років кожна поїздка передувала операції. Тільки після «плати» ви можете піти.

Які люди не заважають, щоб попередити себе від зміни.

Важливо пам'ятати, щоЧим сильніше потреба, тим сильніше стійкість.До міцності вашого опору ви можете вгадати, як важливо для вас, що ви збираєтеся.

Ви застрягнуте, ви гальмуєте, ви зупинитеся, ви берете сто кроків назад, а потім ви повертаєте назад, і ви прогуляєте знову.

А можливо, вони вже покинулися і заборонили себе думати про свої мрії?

Автор: Ірина Дибова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: dybova.ru/news/nado-i-dazhe-xochu-no-ne-mogu-sdvinutsya-s-mesta/