Суть сім'ї, що живе в кожному з нас

Щоб бути чесно, я втомився від виклику для різних тренінгів і навчання, щоб знайти себе, жіночу силу, жіночу сутність, повернутися до походження і так далі.

Я отримую. Любов - неприпустимо. Не існує енергії, енергія дуже низька. Вишукане харчування та дегустація екології оптимізму та радості не додають до організму.

Тексти пісень, а це означає: І людина є організмом, незалежно від того, скільки ми проти цього терміну. Але що відрізняє нас від інших простих організмів – це наявність душі, яка тонована, шукаючи, чуйна гармонія, радість і світло.

Для мене весна - час низької енергії. Напередодні мого дня мій тіло особливо зламаний. Для підтримки себе я почав шукати місця, де можна харчуватися енергією, в повному сенсі з космосу.

Моє син, дізнався, що я пішов на круглий танець, консультував мене піти в Ліса Топоркова (головний танець в Новосибірську), вони кажуть, я точно сподобається. У четвер вперше у четвер.

Про себе і свої особисті почуття. Я не хочу бути науковими. Я тільки пишу те, що я зрозумів і відчував.

Повернутися до мого реального себе.

Моя мати санг чудово. Тепер вона 91, і вона не - ні, і вона починає гній під нею.

У нашій сім'ї збираються співати. Не просто співати. Завжди політемізм. Кожна з них була Сотні дізналися пісні. Я все ще проходив багато з них, які занурилися в голову від часу. Запущені години. Якщо ви пішли на прогулянку влітку, ви можете залишитися до пісні до ранку.

Я співаю? Не з дорослими. Діти не допускаються сидіти на столі. Ми відправили на роботу. Це те, що він сказав: "Go, запустити!" Я і мої старші брати.

У шкільному хору я був солістом, в інституті теж. Але пісні були різними.

Пісні, які я ніколи не чув.

Ми теж танцювали. Але це було переважно танець, веселі танці. гармоніка і хапа.

Я закінчився в класі Ліза. Повідомляємо, що ми навчимо ці пісні, а потім будуємо їх на фігури. Я маю на увазі, є рух. Я, вони попросили мене приїхати в довгу спідницю. У мене є спеціальні відносини з довгими жіночими одягами. Я люблю його, але, атлас, це не наряд для міста і бізнесмена.

Я дуже впевнений, що довга спідниця дає жінці силу.

Як мій син сказав, коли він працював в Індії. Найкрасивіші сукні індійських жінок. Вони виглядають як богиня, вони мають таємницю і таємничість. І сексуальність. Який не вульгарний, але той, що викликає чоловіче захоплення.

Я вірю, що російські довгі спідниці, сарафани, блузи з ліхтарями є дуже красивим одягом. Дуже жіночний і одночасно захищає жінку від зайвих і непотрібних поглядів. Він також має таємничість і привабливість.

Звісно, я взяв свою спідницю. Ми навчили чотири пісні в четвер. Вони заштовхують слова, а потім заштовхують їх в русі. Так вони танцюють. Для мене танець - вести хору і співати одночасно і в хору.

У закритті руки, в одиночній прогулянці, народжується особлива енергія, особлива атмосфера. Я кажу ангелів літати тут. Тому що вони люблять це, як вони скажуть у старі дні. Тому, що наша душа, нарешті, безкоштовно і жити. І ми відчуваємо це буде, це рух душі. І давай нам керівництво.

Пісня є однаковою сутністю, яка живе в кожному з нас. Більше, деякі менше. Я відчув цю сутність повністю, тому що батьки просто почали переповнювати мене енергією, їх потужність і їх наполегливість.

Я не знаю, як ще викликати цю державу, коли ви тільки зовнішньо, є оболонка, і ваше реальне само, ваша душа, вже поза вами, це призводить, вона мовчить розум принаймні за деякий час. Тексти пісень, а це означає: І ви забудете, що ви шукаєте прямо зараз, ви не думаєте, що ви повинні зробити рух або ні, ви просто стежите за своєю душею.

Хоча в танці, що дуже важливо, де ця сила походить від, душі тих, які зараз знаходяться в об'єднанні кола. Це, наші душі стають частиною інформаційного поля, що багато говорять про те, але його влада може бути відчужена як в загальному медитації, так і в танці, що, звичайно, є також формою медитації.

р.

На одному з пісень я не можу зупинити крісель. Моя думка не слухала мене, бо душа раптом почала кусати, чіти мене, безпосередньо оскаржився на майбутнє. Я думаю, що я б сказав, що я б сказав, що Щоб завершити катароз і очищення.

Дві години закінчилися дуже швидко. І в ніч я занурю в мій сон. Я пам'ятаю пісні. Дійсно, вони запам'яталися. Я забув їх, але не душа.

Звичайно, ми можемо говорити про езотеризм, про те, що ми не можемо знайти пояснення. І все більше так, з освітою практичного психолога, де все вдається аналізувати і методично перевірено, я почне обговорювати цю тему.

Головне, що я зрозумів і відчував.

У мене є душа, яка живе одним відомим законом. І якщо ви пустили її, вона веде вас. Так, до того, хто вже забув, як співати. Поведінка, що одна людина може змінити світ.

Не можна, але якщо кожен співає стару пісню, а потім йде в танці, то в цьому місці сонце обов’язково буде світати яскравіше і щасливі люди. І навіть ті, хто вперше побачить танець. Бо душа його буде слідувати всім. Не погані люди, є ті, хто не прокидається.

Саме тому танцювальні танці почали зникнути, і так рідко слухайте пісні, які знають все про нас. О, мама, якщо ви могли бачити ці танці. Ти щасливий. Ви навчитеся розуміти свої пісні.

Автор: Наталія Берязєва

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.miraman.ru/posts/khorovody_zachem_i_komu_eto_nujno