Від втрати ваги до розгортання – Короткий шлях

Кілька років тому, коли я навчаюся харчуватися в коледжі, я пообіцяв себе, що я хотів би зробити краще їсти і вправно. Ви не знаєте, що це не незвичайне для студента в моєму профілі, і ви, ймовірно, право. Коли ваше життя поповнюється їжею і харчуванням, він має ідеальне відчуття.

Ось як все почалося так красиво. Я почав бігти до тренажерного залу частіше, контролювати харчування з додатком iPhone, і підрахунку калорій. Дуже скоро я помітив, що число на вагах були загиблими. Я був так гордим, як дисциплінований і присвячений мені. Щотижня, я затягував мій раціон, ріжу калорій і збільшуючи час тренувань.

Тиждень після тижня, місяць після місяця... Ця дієта стала нормальною для мене. У той же час я переживав неймовірне почуття провини: він захопив мене, коли я перевищив мій нормальний калорій або пропустив тренування.

Я подумав себе, в буквальному сенсі в отруї критики і самовтомлення. У той час я втратив більше чотирьох фунтів, але я не був щасливим. Навпаки я більше нещастя, ніж коли-небудь. Кожне рішення, яке я зробив про їжу, засноване на числах: числа на вагах, числа на кількість калорій, які я б отримати з їжею або опіком під час фізичних вправ. Моє життя було повним числом.

Щоранку я зважав себе, і цифри від ваги залежать від того, що мій настрій буде таким днем. Простіше кажучи, у мене була фіксація на харчування і вагу. Не зважаючи на втрату ваги.

Я пам'ятаю розміщення масштабів на соціальній мережі, яка показала мені, скільки було втрачено вагу. Мої друзі «любились» і прокоментували на «погоді», не знаючи, що вони роблять мій розлад їжі гірше. Впродовж року до того, як я остаточно прокинувся.

Я завжди був зацікавлений в розладах харчування, але, звичайно, я був досить впевнений, що я не буду вражати їх. В ході вивчення інформації на тему я поїхав через посилання на невеликий тест для визначення ризику розвитку розладу їжі.

Я не даю це велике значення, тому що я думав, що моя поведінка була абсолютно нормальною, але я вирішив прийняти тест. Природно, виявилося, що в моєму випадку шанси розвитку розладу були дуже високими; результат здивував мене і зробив мене погляд на ситуацію в новому вигляді.

Я нарешті зрозумів, як обструктивна поведінка. Я шукав щось змінити. Я не збираюся змінити своє тіло. Перервувати спосіб життя, який став звичаєм, був неймовірно складним. Я зняв кальорій-знижковий додаток, змушуючи себе пропустити тренування, і почав вживати все, що я хотів, незалежно від енергетичної цінності їжі. Це була щоденна боротьба. Я спробував протистояти собі, і він буквально злив мене. Я намагався змінити мій шлях мислення. Старі звички намагаються знайти шлях до мого життя, тому я все ще борюся з ними.

Я знаю, що це боротьба ніколи не закінчиться, але сьогодні я можу сказати з впевненістю, що я відчуваю себе комфортно в моєму поточному тілі. Я не маю ніяких масштабів, але я все ще знайти його важко подолати хірурга, щоб зважити себе, коли я бачив їх десь. Я отримав майже сім кілограмів. Є дні, коли я поцікавлю себе за це, більшість з тих днів, але я розумію, що ці сім фунтів, ймовірно врятували мене, врятував мій життя, і я вічно вдячний за це.

Якщо це не для боротьби з харчуванням і ідеями про своє тіло, я б не був би, що фахівець дієтолога.Як я зараз. На мій досвід, коли працюю з кожним клієнтом, я спочатку намагаюся зробити все в моїй владі, щоб привести їх до здорового способу життя без почуття провини, депривації і обмежень.

Якщо я повернувся в час, я нічого не змінив, це був один з найважчих часів мого життя, але я взяв багато любові і самоогляду. Я почав помітити свої особисті якості. Я змінив мій розум про втрату ваги, тому що я зрозумів, що вага не здоров'я і що є більш важливі речі, які потребують уваги.

І найголовніше я дізнався, що я так багато більше, ніж просто тіло, і тепер моя мета - допомогти іншим зрозуміти це.

Кредит Йосі Совінський

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: intueat.ru/journal/ot pohudeniya-k-rasstrojstvu-pishhevogo-povedeniya-kratkij-put/