Як приниження жінки з подарунком. . й

Чи знаєте ви, що подарунок може руйнувати 3 роки відносин? Особливо коли ви вважаєте, що жінки надзвичайно irrational.

Іноді під спідницею вони носять дорогі панчохи замість демократичних щіток. Вони купують прозорі мереживні трусики, розуміючи, що їх потрібно мити руками. А вони змащують порожню між грудями, хоча вони знають, що немає шансів на сніг.

Жінки знають, як доглядати за віолетами, виділяють 135 відтінків червоної помадою, прочитають стовпчики про секс в деяких «Космополітанах» і навіть йдуть на курси тривалого оргазму. Майже кожна зріла жінка проводить значну частину свого вільного часу на цих заходах, хоча вона часто не розуміє чому.

Кожна жінка від 12 до 100 років любить перетворювати перед дзеркалом, приймати довгу ванну кімнату і приймати компліменти. Якщо жінка позбавлялася від усього цього, вона стає сердитися, гранатометом, викликає її сусідні простанови і іржі на громадському транспорті.

Чоловіки!
Все, що потрібно знати про жінок, щоб успішно вибрати подарунки. В іншому випадку для вас гарантовано незрівнянне шампанське та виключне спілкування з ліжком пристрасті.

Це те, що сталося до старого лицаря.

Протягом трьох років він таємно познайомився з коханою жінкою в її квартирі. Зрозуміло залити в вухах про переваги сублімії і романтичних почуттів над сімейною рутину. Він не може залишити дружину, через її обов'язки і спільні діти. У шлюбі, найбільш життєрадісна любов до довгої і неминучої смерті.

Все було дрібно до тих пір, поки господиня виповнилося 35. Бом-бом-бом!

Це чудовий вік, коли жінка може дихати вагу рельєфу: подарувати їй ведмедика і три запечені троянди вже не тверді! Якщо я був президентом, я б побачила мораторію на смертному штрафі за чоловіків, які дають нам ці пилозбірники.

Тому, природно, що жінка була в кращому настрої, розірвала між двома антицидами: антицидація нових сережок і антицидація хутра.

Звісно, її смілива уява привернула щось більш змістовне, як автомобіль. Виброплочий голос всередині приглушеного: що якщо це було просто набором дорогих білизни?

Але жорстока реальність просто подрібнила всі ці вульгарні візерунки.

Він приніс... Ви ніколи не здогадуєте, що... змішувач для ванни.

Якщо я був режисером, і я мав поставити на цю сцену прориву в театрі, я буду використовувати хору кота.

На сцені в пансіонатах і з краватками, і в стилі оперети sang щось схоже:

- Зроби тебе! Пробіг і загальний діот! Захопити його!
- Кіт не відпустіть! Він не зупиняє міксера! кішка краще, ніж jerk!

Я думаю, що сцена сталася в голові цієї нещастяної жінки. Останнім часом зустріч закоханих. вона не відповіла на свій телефон, вона не відповіла на гарячі тексти.

Він може зрозуміти нічого, але одне: він був над.

Після того, як похилого лицаря з тоном робдного Спака театрально скаржився на всіх, хто хотів слухати:
- Для чого? Це був хороший міксер! Італійська Я встановив себе, безкоштовно!

Він ще не розуміє, що він створив. Але ви розумієте? Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

English, Українська, Français...