Фруктовий коктейль з фігами

Я спробував свіжі фіги вперше в Японії. Навіть найсолодші кліщі не смакували. Але його переваги зберігають мене знову і знову!

На думку багатьох вчених і лікарів, переваги кліщів дуже значущі в раціоні кожної людини. І це не дивно, тому що в фруктах цього чудового фрукта існує величезна кількість. вітаміни, мікроелементи, клітковини та корисні органічні кислоти. Окремо варто виділитисякалій в клітках.

До кількості цього елемента можна порівняти тільки з досить корисним волоським горіхом.Цей елемент особливо необхідний для гарного функціонування серця і нервової системи. Фігури добре підходять для судин.

Плід містить такі рідкісні речовини, як Фінікін. Цей природний компонент зменшує згортання крові і протидія утворенню тромбів кровій

Є багато в ній ікальцію, які в свою чергу необхідні для належного функціонування багатьох органів і систем організму. Особливо цей елемент незамінний. для здоров'я зубів та кістокй

Крім того, гинуть завод-фібрий Лікарі довели, що клітковина, отримана з їжі, покращує травлення, а також знижує ризик раку.

Рис виділяють рекордну кількість праскай Навіть яблука в цьому відношенні. Можливо, найвідоміша корисна властивість кліщів є її здатністю. занурювати, дати силу, збільшити розумові та фізичні здібності людини. У народній медицині, за рахунок антипіретичних і пітбоксових якостей, цей фрукт використовується влікування застуди.

У мене була риса на моєму тарілці весь тиждень, і я ніколи не їсти його, тому я вирішив зробити гладку!
У мене є мигдальне молоко практично завжди, замочений мигдаль, який я потім висихає в дегідраторі, також завжди готовий до мене, щоб швидко зробити молоко. Так я вирішив взяти Смузі як основу. Молоко мигдальне, додано в холодильнику 5 речей кавуна, одна дозріла банан, Ось ми йдемо! Я люблю експериментувати, але це не завжди смачний, здоровий, але не смачний. У цей час було смачно, тому я вирішив поділитися своїм рецептом з вами.

Інгредієнт:

5 свіжих фруктів
1 стиглий банан
1 склянка мигдального молока
1 шматок замороженого кавуна
2 дати
1 ст.л. порошку Mac
1/2 ч.л. ванільної квасолі

Дуже дякую! це смачно! У вас є можливість, безумовно, спробувати!

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: tonyaogino.com/%D1%81%D0%BC%D1%83%D0%B7%D0%B8-%D0%B8%D0%B7-%D0%B8%D0%B%D0%B6%D0%B8%D1%80%D0%B0/