Корінь Бурдок - продукт харчування центарів

Японія, burdock був відомий як Jomon, тобто близько 16,500 років тому. Його виробництво, зокрема, популярність як цінний продукт харчування, падає на едо. Це, не так давно він почав виробляти спеціально, для кулінарного використання, тільки 400 років тому. Вони виробляються на однакових масштабах, як і в лотосах. Поле садового лопуха не поступаються в красі своїм пікеонним аналогом - лотосом.

Звісно, японці тут також дотримуються золотого правила: до кого кінчики, і до них коріння.

Однак, на відміну від «топів» лотоса, кінчики лопуха більш практичні. Зелені також використовуються, особливо гурмани їсти і насправді burdocks самі.

2806240р.

Однак ніхто не скасував сезонність. Бронза - весняний продукт. Коли листя свіжі, соковиті.
Основна частина в харчуванні burdock ще корінь.

Коріння довга і тонкі, іноді досягають метра в довжину. Продаються неочищені, так як хлорогенна кислота, що міститься в корені лопуха, при очищенні фруктів від шкірки, різко знижується. Також стає менше, якщо очищений корінь овочевий замочений у воді. Таким чином, в супермаркеті, коли інші овочі лікують, блискучі, упаковані в красиві сумки, корінь лопуха продається в мішках, з землею в неї застрягають. Так само, як на малюнку вище.

З кореня лопуха зробіть гарячу закуску «Кимпір-гобой». «Гобо» насправді назва кореня лопуха в японській мові (-).
«Кімпіра» – назва самої страви. Анотація була названа сином Самураї Сакат Кінтоки. Його син назвав Кімпір. І за легендою, назва цього хлопчика була названа стравою лопдоки.

Добре, це ясно, правильно? Японська не їсть сирої риби. Дуже багато їсти овочі, трави, корінь овочів. Згідно з харчовою цінністю лопуха, він є садовим лопом, буде перевершувати його другу кілька разів.

Корінь лопуха дуже насичений поліфенолом, величезний перелік вітамінів, має безліч корисних властивостей. Для жіночого тіла один з ключових продуктів. У людей похилого віку зазвичай «зареєстровані», оскільки він вирішує проблему з кишечником. У той факт, що японська жива довга і добре виглядають, вони радять в першу чергу до своєї здорової кухні, в якій одне з місць правильно виділяється бурдокам.

Друзі, особливо сьогодні подарували все, щоб піти в магазин, купити корінь лопуха і зробити вечерю з нього. Це коренева упаковка лопуха. У японській мові вона звучить просто "гобо", акцент на другий o

Є тільки два корені в сумці і він коштує тільки 100 років, тобто близько 1 долара.

Щось занадто чистий було продано сьогодні.
Я беру один корінь. Досить.

Я зроблю його темпура сьогодні. Для темпура я маю спеціальне борошно дуже високої якості, як порошок. Вирощування яєць і води. Немає солі. Я роблю все на увазі. Консистенції люблять млинці. Може бути трохи тонше. Я ріжу корінь лопуха (1 шт) і морква (1 шт) з соломкою.
І це, збиваючи цю річ вниз всі в вареному тісті, обсмажуючи в окропі.

Я користуюсь лялькою (старим), з якою скидки захоплюються. Так зручніше зробити «повіді», потім обсмажити в «портах» і класти «повороти» на кухонному папері так, щоб вона поглинає надлишки витрати масла від темпура.

Я кладаю регулярну страву, кладаю три шари бляшки на ній, і я кладаю гірку з чапсів темпури на них.
Немає солі, тому що перед вживанням потрібно залити пальці соєвим соусом, але не закручувати!
Ми не їсти з загальної пластини.
Моя сервіровка на вечерю - два палі темпура. одна порція. опубліковано P.S. І пам'ятайте, що тільки зміна споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Picture: japan-walks.livejournal.com/241347.html