До 10 років відремонтовано стан квартир. Навіть якщо це ще непристойно, колір плавно перетворюються темними.
А через 20 років стеля може перетворюватися чорними біля вікон на вулицю. Це через пил і соот, що надходить звідти.
У кормі вже є люди, які починають купувати еко-продукти і контролювати наявність барвників і консервантів. Ця тема тепер на столі. Про нас
повітряний Вони не говорять багато, і вони не говорять багато.
р.
Для розуміння значення повітряної суміші ми дихаємо, пропоную розглянути травні та дихальні системи. З'їсти продукт, після чого він проходить довгий травний процес. Навіть якщо це не дуже підходить для харчування, наш шлунково-кишковий тракт має запас безпеки для нейтралізації отруй і токсинів, що надходять ззовні.
У легенях такі механізми не передбачені природою. Повітря при вдиханні проходить тільки механічне очищення пилу і всі травні речовини з нього потім вводять кров і проводять по всьому тілу кровоносною системою.
До цього ми можемо лише додати, що кожен раз я відвідую місто, я очищаю від носових порожнин.
Не секрет, що
формальдегід - найсильніша отрута для людиний Причиною багатьох захворювань, включаючи рак. У виробництві меблів зараз широко використовується ДСП, що є джерелом випаровування формальдегіду в квартирах. Додаємо лінолеум або ламінат, і ми отримуємо велику картину, правильно? І це також вінілові шпалери, лаки або фарби, які багаті елементами Менделєєва таблиці та їх похідних. І залишається помножувати все це на красивих і ущільнених склопакетах. "Пикатура олії", як кажуть.
Щоб перевірити ваші шпалери, наприклад, для екологічних других, я можу запропонувати невеликий тест. Зніміть невеликий шматок рулону, який ви думаєте про пасування на стіні, і закрийте його в сумці якомога щільніше. Відкрийте його на тижні і перевірте, що він любить.
Цей запах буде концентратом того, що ви будете дихати протягом багатьох років після склеювання цих шпалер.Я не думаю, що хтось повинен довести, що сільське повітря очищається. Попри те, що щільність забруднюючих речовин на квадратний кілометр набагато нижче. У місті та сільському повітрі помітили не тільки нас, але й багато хто приїжджає до нас.
Але ми живемо лише в 45 км від Москви, і цей факт відчував себе. Якщо ви приводите сто або пару кілометрів від столиці, то він дихає ще краще. Але нехай не буде максимальним в цьому плані, шановний читач. 45 км небагато, навіть якщо ви отримуєте громадський транспорт, і навіть на персональному автомобілі.
Таким чином, ми створили затишну арборю, з якої можна зробити програші в найсвіжішому житті. опублікований
Автор: Кирил Пристайчук, з книги "Перетворення захвату"
P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, Vkontakte, Odnoklassniki
Джерело: ttdobru.info/statya/5329-otryvok-iz-knigi-derevenskie-transformatsii-vozduh