За 6 місяців я побував у майстерні Івана Мавраха. Багато ідей стали тканими в тканину життя, багато вводилися в симбіоз з іншими знаннями і стали практики, які цілеспрямовано використовуються при необхідності. Я наказав себе.
"Три питання." Практика є три послідовні питання, щоб запитати, коли ви перебуваєте в ситуації, яка викинути з балансу. Якщо це проблема, розчин, гранат або радість, результат буде в будь-якій ситуації.
1,1 км Чому це відбувається мені?Ключниця: замість звичайного
"Чому я?" або
«Чому робити це? Про нас
«Для чого».й Все в житті має глибоке значення. Скажіть, як він відкриває вам в цій ситуації.
2,2 км Як дізнатися в цій ситуації? Життя не тільки має сенсу і нам, це також навчає і розвиває нас.
Не існує хорошого або поганого досвіду, є тільки висновки, які ми виводимо з неї.3. У Що я хочу створити тут і зараз? Ви майстер вашого життя. У вас є новий досвід.
Створюйте та створюйте! І нехай буде щось важливе і позитивне, і не паніка, хаос і хаос.
жертвуванняй Підпишіться на наш канал YouTube, який дозволяє дивитися онлайн, завантажити з YouTube безкоштовно відео про відновлення, омолодження особи. Любов для інших і для себе, як почуття високих вібрацій є важливим чинником в загоєнні.
Як це, поділитися своїми друзями!
www.youtube.com/канал/UCXd71u0w04qcwk32c8kY2BA/відео
Веб-сайт: www.facebook.com/
Результати: У вас є тривога і страх, є впевненість у собі і вашій силі, довіра в житті. І багато корисних ідей. Ви можете використовувати одне питання зі списку. Головне, щоб не бути мереживним, щоб подивитися на себе і попросити себе правильні питання.
Успіх в майстерні життя!Видання
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: rogacheva.by/entry/tri-voprosa-dlya-privedeniya-zhizni-v-poryadok#.Vts32FuLTIW