15 винограду в день – смачна медицина для нирок

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо ви п'єте достатню кількість води, з'їсти меншу сіль, і здійснювати щодня, ваші нирки будуть вдячні вам.

Всі ці фактори є запорукою відмінного здоров'я нирок, тому що, на жаль, іноді ми забуваємо про ці прості правила і шкодуємо наші нирки до першого сигналу, який щось неправильно з ними.

Біль в нижній частині спини, яка дається в животі, печіння при сечовипусканні, зміни кольору сечі. Все це означає, що наші нирки нездорові.

Чому виноград так хороший для наших нирок?15 винограду в день – смачна медицина для нирок 12

За даними дослідження Американської асоціації охорони здоров'я нирок, як правило, один в дев'ять людей страждають від деяких видів проблеми нирок, будь то це сечовивідних шляхів інфекції, нирок коліку або більш небезпечного типу хронічних захворювань, які вимагають екстремальних заходів, таких як діаліз і нова пересадка нирок.

Здоров'я нирок дуже серйозне, тому потрібно стежити за ними день після дня, тому що хвороба нирок зазвичай викликана не стільки генетичними речовинами, але і нашим харчуванням.

Саме тому важливо включити в раціон здорові продукти харчування, які дозволяють нашій крові ефективно фільтрувати шкідливі речовини і очистити організм, а, зокрема, обов'язково їсти виноград – це дуже корисний продукт, який може захистити наші нирки.

Чому насіння винограду добре для наших нирок?

Ніколи викинути кісточки. Ось чому:

• Вони багаті фенолами і проантоцінідинами, тобто антиоксидантами, які зміцнюють і ремонтують нирки.
  • Завдяки високому вмісту антиоксидантів, вітамінів С і Е і бета-каротину ефект насіння винограду впливає на нирки протягом трьох діб. У цей період всі токсини знімаються з організму.
  • Виноградне насіння регулює артеріальний тиск, покращує кровообіг і зміцнює судини.
  • За даними дослідження, опублікованого в журналі Прикладна фізіологія, насіння винограду і їх екстракт не тільки дозволяють відновити пошкоджені тканини нирок, але і корисні для людей, які страждають зайвою вагою, так як зайва вага провокує проблеми нирок.

Корисні властивості виноградного соку

• Без цукру натуральний виноградний сік є відмінним джерелом антиоксидантів, які оберігають нас від окислювального стресу, який шкідливий для наших нирок.
  • Також не забувайте, що це відмінний вазоділятор, корисний для наших вен і артерій, які оберігають нас від атеросклерозу.
  • Журнал охорони здоров'я Всі 4 природних медичних звітів, які органічні виногради, вирощені без застосування пестицидів, дуже корисні для видалення сечової кислоти з організму і очищення печінки і нирок токсинів і шкідливих речовин.
Як доглядати за виноградом наших нирок?15 винограду в день – смачна медицина для нирок , Україна

По-перше, не забувайте, що виноград містить цукор, тому слід споживати його в помірному режимі, дотримуючись такої схеми:

• Вирощування 15 винограду в день є ідеальною нормою. Врівноважена дієта зміцнює здоров'я нирок і сприяє їх відновленню після хвороби.
  • Найкраще їсти виноград на сніданок разом з вівсяним або натуральним йогуртом без цукру. Також чудово поєднується з іншими фруктами.
  • Найкориснішим виноградом є червоний. Також містить найбільш антиоксиданти.
  • Важливо завжди купувати органічні виногради, які вирощуються без використання пестицидів.
  • Завжди їсти виноград зі шкірою і насінням.
  • Якщо ви віджимте натуральний сік з винограду, не викиньте залишилися кісточки і шкірку. Вони також повинні їсти.
  • Виноград не тільки десерт і велика частина сніданку. Також можна додати в салати, приготовані м'ясом, і додавати в шашлики разом з овочами. Це смачно!

Не пропустіть свій шанс їсти виноград в сезоні.опублікований

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: steptohealth.ru/28657-2/