Як суспільство наголошує неправдиві ідеали

Я ніколи не була особливою дитиною, досить стандартною, звичайною дитиною, без будь-яких видатних можливостей або зовнішніх даних.З дитинства я дізнався, що любов і інтерес повинні бути зароблені через роботу.З Не було краси, увага почала приваблювати вміння спілкуватися, бути душею компанії, щоб говорити, активність і гумор.

До 14 років ви навряд чи усвідомлюєте це, швидше за все, ви живете в рамках встановленого внутрішнього каркасу, розуміючи, що якщо ви дозволити собі розслабитися і бути собі принаймні трохи, і не те, що світліше і розмовляючи в компанії, то незабаром ви станете не одну цікавою і не потрібно.Я не претендую, я просто ніколи не даю себе не посміхатися і бути в поганому настрої.

41335

З якоїсь причини думка інших завжди важлива для мене.Неважливо, що ті люди були - подруга в наступному дворі або матері хлопчика, яку ви обшиті сльози протягом останніх п'яти років. Я не знаю.

У віці 15 років почався перехід, я отримав багато ваги, не було питання хлопців, які закохуються в любові, я завжди бачив тільки як друг. ІЯ просто не знаю, як зробити очі, як інші дівчата, як погуляти і красти на неймовірних оповіданнях моїх однокласників, я хотів би бігти по школі, сміятися в кутку і розповісти про неукраїнські теми. . й

Я дивився на себе в дзеркалі і нічого не любила в собі, я не розумію, чому я не люблю всіх інших, чому всі мої однокласники вже мали дати і любов, і я не люблю. Я ще не хочу, щоб душа компанії і універсального улюбленого, я вже не був необхідний. Я хотів би виглядати як дівчина.

р.

І я почав схуднути, очевидно, на нервовій основі.й Я стала досить стандартною дівчиною для підлітків без будь-яких видатних і красивих функцій обличчя або макіяжу фігури Naomi Campbell (45). Я помітив, що хтось мені сподобалося, хтось навіть почав доглядати, але ще в дзеркалі я бачив ту ж саму дівчину, яка бореться з комплексами і прагненням до будь-якого і завжди.

Я не думав про власні бажання і про те, хто саме є Лаура, який прийшов до цього світу, щоб змінити щось, і почав просто відтворювати стереотипи, які накладаються суспільством, згідно з яким тонкість є більш важливим, ніж внутрішня краса і інтелект, помилковість стає ключем до кар'єрного просування, кон'юнктура в відносинах вітається, щирість є просто словом.

Я не буду йти на опис мого життя і що я пішов, і що я пішов, перш ніж я став, хто я сьогодні. Для когось назовні я назавжди буду просто дівчина з хорошої сім'ї, яка отримала все на каструлі. Так буде. Я не переконую всіх, хто заробив все через тверду роботу, сльози і випробування.

Сьогодні я хотів би поділитися з тими, хто, як мені, був або збирається таким чином, щоб відповідати стандартам і стереотипам, які накладаються суспільством. І найголовніше, що суспільство? Хто всі ці люди? Хто дійсно щасливий, і де дуже правила поведінки і стандартів краси, які написані на небі?Коли я бачу дівчат, які, як підірвали, фотозйомили себе, тюнінг, лежачи під скальпією і виснажуючи їх тіла дієтами, відчуваю себе сумним, тому що я сам прийшов таким чином. На жаль, це не приносить щастя, впевненість в собі – можливо, але тільки за короткий час.

Я просто хочу, щоб кожен знав, що вони є особливим і неповторним. Люблю себе і цінуйте, хто ви. Ви так само,опублікований

Автор: Лаура Гігулія

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: mantalk.ru/article/kak-obschestvo-naviazuvaet-nam-lozhnie-ideali/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное