Покарання

Яка різниця між покаранням і природними наслідками?

Як часто питати: може бути покарана і як? Але з покаранням, це проблема. У дорослому житті практично відсутні штрафні санкції, крім сфери кримінального та адміністративного права та зв’язку з ДАКР. Так що це не буде знову. й

Габаритний зображення

Це набагато простіше. Якщо ми не працюємо добре, ми опинилися і хтось інший займає наше місце. Покарати нас? Абсолютно немає. Щоб зробити це краще. Якщо у нас є іржа, ми не будемо знайомитися. Як покарання? Ні, звичайно, люди воліють спілкуватися з більш приємними особистостями. Якщо ми димаємо, лежимо на дивані і їсти чіпси, наше здоров'я буде погіршуватися.

Це не покарання, просто природний наслідок.й Якщо ми не знаємо, як любити і піклуватися, будувати відносини, наша дружина залишить нас - не як покарання, але просто втомилися від нього. Великий світ не будується за принципом покарання і винагороди, але за принципом природних наслідків.й Що ви засіяєте, ви перезавантажите – і завдання дорослого – розрахувати наслідки і приймати рішення.

Якщо ми піднімаємо дитину через винагороди і покарання, ми робимо його дисслужбою, введемо його про структуру світу. Після 18, ніхто не буде обережно покарати його і розірвати його на правому шляху (по суті, навіть оригінальне значення слова «покарання» полягає в тому, щоб надати інструкції про те, як правильно діяти). Кожна людина буде просто жити, відповідно до своїх цілей, робити те, що необхідно або приємно для них особисто. І якщо він використовувався для керівництва у своїй поведінці тільки «пристрою і морквою», він не буде слухняним.

Неприпустимість природних наслідків є однією з причин, чому діти, випускники дитячих будинків не пристосовані до життя.й Тепер модно влаштовувати «кімнати для самостійного життя» в сирітах. Є кухня, плита, стіл, все як квартира.

"Це де ми запрошуємо старших дівчат, і вони можуть зробити свою вечерю." Моє питання – «Що робити?» Лази, забуті? Чи залишаться вони без вечері в цей день? «Для того, що ви, як це можливо, вони є дітьми, ми не можемо це зробити, лікар не дозволить йому. й

Це підготовка до незалежного життя. Прозоро профана. Точка не вчаться дізнатися, як заварити суп або пасту, то точка полягає в тому, щоб зрозуміти правду: там, у великому світі, ви як поросли, так і суспензії. Ви не подбаєте про себе, ніхто не буде. Але з цієї важливої правди діти ретельно опікуються. А потім в одному впав ковпачок, щоб покласти в цей дуже світ - а потім, як ви знаєте...

Тому дуже важливо, коли можливо, використовувати природні наслідки дій замість покарання. Загублений, зламався дорогою, тому немає більше. Ви повинні працювати. Я забув, що я попросила малювати картину, я пам'ятаю на останній хвилині – я бажати замість мультфільму перед сном. Я зробив танто на вулиці - прогулянка припинена, ми йдемо додому, що прогулянка зараз.

Здається простий, але з яких причин батьки практично ніколи не використовують цей механізм. Моя мати скаржалась, що її підліток дочка мала її четвертий мобільний телефон вкрадений. Дівчина приклеює її в задню кишеню джинси і так йде на піддозі. Поговорили, пояснили, навіть покарані. І вона каже: "Я заготівля і застрягти її знову." Буває, звичайно.

Але я пишу маму одне просте питання: «Що таке телефон, який зараз є?» "Ten тис.", мій мама відповів: "Що купили два тижні тому." Я не можу вірити вуха: "Як, вона втратила чотири, і ви купуєте її дорогий телефон знову?" «Для цього, що про це, бо вона потребує камери, музики та сучасного». Але я боїться, що він знову втратить. Не сумнівайтеся!

Природно, в цій ситуації дитина не змінює свою поведінку - після всього, не існує ніяких наслідків! Він спрощений, але новий дорогий стільниковий телефон регулярно купується. Якщо батьки відмовилися купити новий телефон або купити найдешевший, або ще краще, скориставшись один, і затвердили період, в якому він повинен вижити, щоб він міг навіть почати говорити про новий, то Sveta б якось дізнався "не забувати". Але здавалося їм занадто суворі, адже дівчина повинна бути не гірше інших! І вони віддали перевагу, щоб стати засміченням, карельним шляхом, але не давали їй шанс змінити її поведінку.

Не сором'язливі незвичайні дії. Одну маму багато дітей сказали, що втомлено відварних дітей на тему, які повинні мити посуд, просто переривати один після того, як в раковині всі вчорашні тарілки. Eccentric, так. Але це також є своєрідним природним наслідком - ви можете привезти свого сусіда, а потім він буде З тих пір очищають страви.

Ще однією матір'ю, що катує зіткнею дитини, почала ставити на навушники гравця і танцювати музику, як тільки там було примховане. Попереду вона попередила дитину, що вона буде робити так, пояснила, використовуючи I-статті, що вона більше не могла слухати її, і запропонувала за допомогою умовного знака - піднятої руки - щоб дати їй знати, що блиск був над і що навушники можна видалити.

р.

Все це було зроблено весело, добро і не у вигляді покарання на всіх. Просто: ви хочете збивати - у вас є право, і я не хочу слухати - я також маю право. Шукаю, як я зроблю, щоб ви почувалися добре і мені. Проблема була вирішена протягом трьох днів. Природно, звісно, як це не дасть дитині задоволення.

Ще одна сім'я з цілою командою на тиждень на пасті і картоплі - вони дали гроші, які забрали дитину на вечірці. Крім того, сім'я спостерігала в собі «диет» не з стражданнями обличчями, але захоплюючи один одного, весело, подолання поширених неприємностей. І як щасливий кожен був, коли в кінці тижня було зібрано необхідну кількість і надано апологією, і навіть там все ще було грошей для кавуна! Більше випадків крадіжки дитини.

Повідомляємо, що жодна з цих батьків читала моральні викладання, не покарала, не погрожувала. Вони просто відреагують як реальних людей, вирішили спільну проблему сім'ї, так як вони можуть.

Зрозуміло, що виникають ситуації, де ми не можемо дозволити виникненню наслідків, наприклад, не пускати дитину з вікна і подивитися, що відбувається. Звичайно, ці випадки є чіткою меншістю. « » » » » » » » » » » » » » »

Я, і я не знаю, як відповісти на запитання, такі як "Святий рік не слухай, що я робити?" Я не знаю, де кнопка. Є багато чинників: батьківський стан, відносини до цього, історія дитини, характер і темперамент обох, ситуація, залучення третіх осіб і багато іншого.

Не знаю «що робити», щоб тримати дитину, що ми хочемо. Дякуємо Богу. Новини

Автор: Людмила Петрівна

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

English, Українська, Français...