Жіноча незалежність

Багато людей приймають за незалежність розчарування, причина якого часто є сильною залежність. Як відрізнити незалежність від розчарування?

У цьому пості я спробую говорити про основні типи жіночої любовної фрустрації. Так що ви можете вибрати, чи слід переосмислити свій коханий ресурс, якщо у вас є... так само, як описи нижче.

Є три основні типи жіночої любовної фрустрації.

1,1 км Леді з книгою

2,2 км Леді з собакою

3. У Жінка з котами

1,1 км Леді з книгою

Вона, як правило, дуже молода жінка. Але є старші.

Її проблема полягає в тому, що Зображення явного себе не збігається з реальністюй Зауважте, що це іноді говорить про те, що дівчата-учасники пропонують ідеали чоловіків і не можуть знайти таке життя. Не так. Не знаю, що робити з собою.

Хто уявляє себе: цариця ельвів, римський матрон, перша краса на суді Луї, неважливо. Важливо Її реальний образ здається занадто нудним для неї, щоб мати справу і представити світ. Вона не настільки красива, як вона не схожа, і вона виглядає різною, живе в неправильному місці, в невірному часі і неправильному вигляді. Вона не зацікавлена в житті в своїй шкірі і це її проблема.

Коли її подруга (або мати) говорить її, що було б добре знайти хлопця, вона зітхає або зморшки. Не хочу знайти чоловіка для себе. І навіть коли хлопець сам, вона не хоче спілкуватися. Вона не зацікавлена в собі і не хоче запропонувати своїм хлопцям. Будь-яка історія, яка виходить таким чином, очевидно, здається її тьмяним, мереживом, гнать. Вона любить жити в органах книжок героїні, іноді в тілах героїнів серійних або комп'ютерних ігор. Всі ці види “дівчина з книгою”, тільки більш сучасні.

Буває, що жінка не схожа на це до, навіть сподобалося себе, але потім якось повністю втратила себе.

Як боротися з цим розчаруванням?

Це проблема образу, пов'язана з самооцінкою. Вам необхідно знайти своє зображення. Знайди, ліплять, прийміть, побудуйте нові або вирости з нуля. Вам необхідно познайомитися з собою, ви можете самі побороти себе, але важливо, нарешті, отримати в своєму складі таку фігуру як I-фізичний (1 ресурс) - не душу в випадковій коробці тіла, але душу в випадковій коробці тіла. Синтез фізико-психологічних характеристик: образ з власним неповторним стилем, пластичністю і характерною поведінкою.

Від повного розчарування образу і любові страждає і здоров'я, дружбу і роботи. Я маю на увазі, самолюбителі (Я повторю, такі жінки можуть любити себе як духовний або інтелектуальний блок, і лікувати себе як фізична феномен без інтересу, вони мають отвір в цьому місці) Є великий амбаш.

Всі чарівники і харизматики люблять їх образ. Вони не самоцентровані, це щось абсолютно різне, вони навпалюють на емоції людей у своєму напрямку і знають, як керувати цими емоціями. Але власне зображення є свого улюбленого персонажа, з яким вони грають з задоволенням, вони створюють історії в житті з себе в головній ролі, так як якщо робити серію про свої пригоди і драми.

І жінки з розчаруванням описують фільми, де вони не мають власної ролі. Вони стоять за камерою як камери. Ви не можете зробити це, тому що ваше життя є фільм про вас, але не тільки.

2,2 км Леді з собакою

У Чехова, цей герой був одружений і коханець отримав, однак, сутність цього розчарування полягає в тому, що Жінка чекає на когось, щоб принести любов і свято в її житті. Але це не так, і він швидко розчарує її. Тому вона є змістом з собакою і ходити з ним в натовпі місця. Що робити?

Собака є символом вірності і шивальниці, яка жінка очікує від чоловіка. Собачки великі і міцні, готові загрожувати на їх коханні. Собаки слухняні, щасливі бігти після паличок (або гри) і дотримуватися замовлень. Собаки можуть бути імітованими, але ще вірними. Це символ виділеного слуги. Це як жінка представляє чоловіка.

Але в дійсності (в реальності цієї жінки) кожен виходить, щоб бути луком, звичайно. І вони намагаються захопити більше, або швидко втекти, ловити. І вони є траєкторами, і це абсолютно неможливо прийняти. Думка, що вона може обмінюватися на інший, дає леді з собакою такий біль, що вона не хоче ніяких відносин.й Прогулянка з собакою.

Другий тип розчарування, на відміну від першого, не схожий на розчарування, здається, що жінка готовий ввести в відносини, хоче, але вона завжди недбала. Добре, поганий удачі, виворітні, виворітні всі часи. Але це також розчарування, тому що Вони не мають шансів.й Деякі з них, і ви не, прямо?

Як дізнатися?

Ця фрустрація є бордовою помилкою. Проблема з локусом управління. Інфантилізм. (Підбір ресурсів праці та економіки допомагає)

Жінка шукає половину, щоб взяти на себе роль охоронця і захисного фігури. Це такі жінки, які не можуть зрозуміти, чому людина потрібна, якщо жінка заробляє свої гроші, знає, як заважати себе. Вони вірять, що друга людина повинна подбати про ваші проблеми, і якщо ви вирішуєте проблеми самостійно, ніхто не необхідний.

Алас. «Тато» ви знайдете, щоб бути козаком або ж тираном, бо ви не дівчина, і формула нездорова. Ви не зможете бути неслухняною дитиною, а малюка 30-40-50 років не буває.

Знаючи лицар, який забуває своїх інтересів і обслуговує вас все більш охоче. Нереальність ваших цілей. Хто і чому потрібно служити? Гіркий розчарування не хоче кинути долю на ногах, крокодил сльози. У вас є обов'язки за відсутності передпологічних талантів. Ось чому ви так розчаровані.

Знайти партнера, з яким ви будете разом:

1) розслабитися, спілкуватися і весело

(2) мати секс

3) будинку, можливо, виховання дітей

4) розвивати як фізичні особи

(5), щоб підтримувати один одного в домішці.

Саме тому люди утворюють пари. Не для одного бути хлібобулочним і протектором іншого. Кожен повинен підгодовувати і захищати себе і бути готовим до підтримки інших. Я маю на увазі, Кожен повинен прагнути бути незалежним і міцним.Так що нікому не тягувати і так що другий може на нього худнути, якщо що-небудь.

3. У Жінка з котами

вона має 40 кішок, оскільки вона дуже міцна і незалежна.

Її сусіди захоплюють її, її колеги дивляться на неї, тому що її одяг вовна і мають запах сечі кота. Кожен вважає, що це її несправність, але насправді, 40 котів - наркоманія. Додаток, який зазвичай виникає через блокування любовного ресурсу.

Визначте, що збільшить дозу, ви знаєте. Так, жінка, яка отримала дві кішки, потім кішка, а потім не могла зупинитися. Висота від хутряних лап є більшою лапкою, і всі труднощі, пов'язані з доглядом за ними (включаючи ненависть сусідів) жінка охоплює ідею, що вона є святим. Захищаючи їх від зло людей.

Якщо жінка з собакою шукала захисника, жінка з котами є захисником себе.

Не завжди схожий на допомогу кішкам. Вона може знайти інші незручності, іноді навіть займатися активізмом і зберегти деякі люди з шоку інших. Як правило, вона перебуває в стані злиття з кимось і повної дедикації. Хоче бути необхідним, ідеально життєздатним.

Якщо жінка з собакою шукала когось, щоб захистити і годувати її, жінка з котами шукає когось, щоб годувати своїми руками, хто без неї може померти. Це робить її гарним. Нерідко жінки з котами виготовляються з собак, які розуміють, що ніхто не хоче годувати їх. Спочатку вони були відхилені, а потім вирішили стати хлібопродуктами, і нічого не розуміли про поділ кордонів.

Чому це просто любов розчарування? Дивитися, леді з собакою спробувала прилипати до кого-небудь весь час, але вона була розчарована, тому що ніхто не хотів бути її люблячим тато (друга мама, насправді). Жінка з котами також розчарує любов, тому що партнер ніколи не дасть їй злиття, вона потребує, не залежить від неї, як промені тварини або інших підопічних. Вона не хоче «замовити її ресурс», оскільки вони зазвичай говорять на паразитів бразилки, але це допоможе витікати його тим, хто дійсно потребує. І що можуть бути відносини без злиття своїх ресурсів, вони не знають. Афіша Вони вибирають котів, або кого-небудь подобається, хто не відчуває себе шкода за витікання себе, хто безпорадний і ніколи не буде

Як дізнатися?

Це той самий крайовий баг, просто на іншому боці. Проблема з локусом управління. Гіперконтролю.

Якщо жінка з собакою не потребує незалежності і усвідомлення, що тільки міцна і незалежна людина може будувати прекрасні стосунки, по-справжньому любов і бути коханим, то Жінки з котами не мають відношення до особистих кордонів інших осіб. (І це наркоманія до ресурсу альтруїзму, вона допомагає перекачувати дослідження, оскільки мова йде про нові знання, які людина відчуває свої індивідуальні межі краще.)

Це правда, що людина не може бути доречна як кота, ви не можете розмножувати вашу потужність, взявши нові та нові кошенята з сміття, але любов не має нічого спільного з цим. Щоб любити чоловіка, не поважаючи своїх особистих кордонів, його їсти. Або годувати себе, що те ж саме. Немає необхідності їсти або годувати себе. Вам необхідно побудувати красиву суб’єктивну залежність з ним.

Жінки з котами «незалежні і сильні» тільки в лапках. Вони можуть бути фінансово незалежними, але вони емоційно залежні. Вони постійно повинні відчувати їх контроль, їх влада над тим, хто любить або думають, що вони люблять.й Для того, щоб дізнатися про інші кордони людей, потрібно скромно («Чому я можу її контролювати?») і повагу до себе («Чи не мій бізнес, я досить міняю».

Ви можете помітити початок цього розчарування (і зупинити його) коли ви починаєте відчувати, що якщо ви не можете мати повну потужність і контроль над особою, краще залишити від них. Це неправильно. Щоб дізнатися більше про те, що вам необхідно, щоб дізнатися більше про те, що вони не мають повного контролю, довіри та поваги, а також працювати на локусі та кордонах.

Про нас

Ви можете самі зателефонувати одержувачу. Людина може бути досить щасливою з 4-5 підключених ресурсів або навіть 2-3 насосами. Але вважайтеся, якщо любовний ресурс повністю заблокований, образ, секс, сім'я, творчість і часто здоров'я, транс страждають. Щоб уникнути проблем з іншими. Щиро вітаємо, дорогі жінки. Видання

Автор: Марина Комісарова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

English, Українська, Français...

Категории

Смотрите также

Новое и интересное