70-Year-Old Gunther Krabbenhöft є найбільш стильний дідусь в світі

Günther Krabbenhöft є інтернет-відповіддю, відомий як hipster діда Найстимальніший. По-перше, з’являється на Reddit, з 9GAG, що отримує майже одну мільйонну дупу. Гунтер був представлений в різних медіа-оставках по всьому світу, включаючи Huffington Post і Nouvel Obs.

Навіть перед інтернетом офіційно згорнув його стиль ікону, Gunther вже був моделлю для японського бренду United Arrows.

На станції метро "Котбуссер Тор" почався полум'я. Це була картина, яка вирушила в інтернет.

Зброя не дуже вражається статусом знаменитості. У кращому випадку він затримується: "Я бомбардував повідомлення від молодих людей, які текстують мене на Facebook: "Фантастичний!" "Це чудово, як ви одягаєте!"

Він вирішив закінчити, один раз і назавжди, чутки віку: Я 70, не 104, люди збираються божевільними! Я збираюся розмістити фото мого ID на Facebook.

(Фото: Об'єднані стріли)

У інтернеті вдалося пропустити один невеликий факт: Gunther є постійним відвідувачем Berghain. «Це правда, що я часто їду до клубів до Бергайна або Сісипоса», - каже він, що час, якби це було найбільш поширеною діяльністю. Перша поїздка до легендарного Берлінського клубу була в березні минулого року, що супроводжується двома молодими дівчатами, які підходили його на метро.

У клубі або на вулиці він завжди один. «Я люблю подорожувати самостійно до Креузберга і слухаю гравця. Я не слухав Техно - тільки в клубах. Я слухав французьку музику: Редагог Піфа, Yves Montand або Juliette Greco.

Зброя не говорить слово французької, але є великим шанувальником французької культури: "У моєї молоді я був екзистентом, я копчений Gauloises, і я прикрашений Françoise Ardi." Можливо, це секрет стилю Gunther. Видання

з konbini.com

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: /users/1077