Смачна сироватка strudel з маком

Сирне тісто по-справжньому чарівне. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Трохи секрет цього рецепта полягає в тому, що сирне тісто обов'язково готують заздалегідь і витриманий протягом деякого часу в холоді перед випіканням.

Я пропоную вам рецепт струдель з маковим фарингом. Підготовляти пастель досить простий і займає трохи часу, але результат порадує вас звичайною.

Склад:Для сирного тіста:

• 200г борошна
  • 200 г сиру
  • 100г холодного масла
  • 3 ст. цукру
Для начинки штруделю:

• 200г мапи
  • 100г цукру
  • 200 мл молока
  • 50г вершкове масло
  • 100г родзинки
  • пілінг 1 лимон
  • 1/2 ч.л. ванілін
  • щіпка горіха, мелені гвоздики, кориця
Сирний пастель з маком - покроковий рецепт:Перш за все, ми зробимо сирне тісто для нашого дивного тіста. Змішайте тісто заздалегідь, в день або більше перед випіканням. Спочатку поєднується цукор і сир в мисці.

Потім додайте вершкове масло (холодно!) Він повинен бути або натерти на великій тертці, або нарізати на шматки.

За допомогою міксера або блендера ми перетворюємо нашу масу в сирий крем.

Висіваємо борошно.

Змішайте борошно і попередньо варіть «то вершки».

І перемішайте дуже м'яке сирне тісто. Головне не переборщити з борошном - тісто після тривалого охолодження стає ще більш слухняним і працювати з ним - задоволення!

Ми ділимо сирне тісто на дві частини і даємо їм форму прямокутників. Обгорніть кожен прямокутник в харчовій плівці і вставте в холодильник для «збереження» протягом 24-48 годин.

Готуємо фаршу на день випічки. Маковий крейд в кавовому подрібнювачі до стану борошна.

Поставте воду в воду і кладемо на спину.

На невеликій, дрібній тертці натирайте шкіру одного лимона.

Змішайте молоко, вершкове масло і цукор. Нагріваємо, але не доводять до кипіння.

Додаємо в молочну суміш, приготовану маком і варимо, постійно помішуючи до тих пір, поки немає рідини в каструлі. У 15 хвилин, коли маса стає густою, відключається вогонь.

Тепер залийте родзинки, ванілін, лимонну шкірку і спеції. Добре перемішати і залишити для охолодження. Наповнення спливає так смачним, що це може просто не жити в найбільш критичному моменті, тому краще його приховати.

Увімкніть духовку і нагрівайте її до 180 ° С.

Тепер ми збираємося розкачати обрізку. Так, вийняти шматок тесту з холодильника і розкачати в прямокутник близько 3 мм товстої. Я отримав прямокутник розміром 20 х 30 см.

Традиційно, звичайно, струдель складається так, щоб всі начинки знаходяться всередині рулону, і тісто зовні. Тому по краю тесту виводимо половину макої начинки доріжкою. Увімкніть шпильку шпильку тричі.

Я вирішив експериментувати і другу пасудель з маком трохи по-іншому, це більше як рулон, звичайно. Відмінність полягає в тому, що я виклав начинку на весь шар тесту, а потім складаний як перший рулон.

Виберіть варіант, який вам подобається краще. Кожен варіант має свою родзинку. У разі складання штруделю тісто виходить в кілька шарів, пишних і ніжних. У разі рулону верхня частина виходить трохи хрустким, шар тіста всередині струделя ще такий же ніжний і м'який, але начинка тримає трохи краще (хоча в першому випадку начинка також не випадає, але якщо потрібно нарізати тонкими шматочками, то у вигляді рулону зручніше).

Викладаємо вигнуті шпильки з маком на чаші з швом вниз. Я використовував силіконовий килимок, тому я нічого не змастив. Звичайно, якщо випікати на пергаменті або безпосередньо на хлібопекарській землі, то спочатку змащувати її маслом і посипати борошном або крупою.

Змастити наші пастелі з молоком і запікати в нагрітій духовці близько 0,5 години на 180 oC.

Дозвольте стручки трохи охолонути і посипати цукровою пудрою зверху.

У холодильнику відмінно зберігають попелиці, але вони найсмачніші, звичайно, пара годин після випічки. Тісто просто розтоплює у роті.

З любов'ю! Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vegetarianrecept.ru/vypechka/sladkaya-vypechka/tvorozhnyj-shtrudel-s-makom.html