Ідеальна батьківщина: Міфи VS Реальність

Уявіть цю гру. День народження моєї дочки. Я сидів у святково оформленій кухні з трьома іншими матірами. Ми намагаємося тримати паперові пластини на наших колінах і sip пива з пляшок. Наші діти, 2 до 4 років, раді розбити вітальню, їсти другу частину піци або (мої дитини) чіпляючи своїм батькам, намагаючись піднятися вище і подивитися на все.

Я зізнаюсь. Якщо ми вагітніли, ми додаємо, що ми судимо, коли ми були вагітними – що дозволяє дітям витрачати час на монітори, використовувати маніпулятивні методики, щоб покласти їх на ліжко, що 50% їх раціону є фруктовими пюре в мішках. Я зроблю, що я в повній мірі працюю, ознайомлюся з овочами в нашій родині.

Ми згодні, що неможливе батьківство. Ми можемо з необмеженими ресурсами.

Наша бесіда повільно перетворилася на іншу, ще більш тонку і освічену тему: що називається "само-доглядом" або "само-доглядом" і була агресивно очікувана нові мами в останні роки. Ми попросили другу нашого: Що ви робите для себе? Чи можна ви доглядати за собою?

Коли люди дивляться на свою солодку дочку і скажуть,«Ви не пам’ятаєте своє життя без нього? йВідповісти. Звичайно я пам'ятаю. Я пам'ятаю.Аксесуари поза будинкою, Hangover субота, сім-годинні телемарафони на дивані, день написання сесій у вітальні та Ведення 3 рази на тиждень.

Я також пам'ятаю гостру щіпку реалізації, що я можу піти на життя так легко, з задоволенням, але також з побоюванням, що пасивно приймає зміни, замість того, щоб ініціювати її, буде один день девастатую мене. Я пам'ятаю, що я можу допомогти мені почати рух до найкращої версії себе я хотів бути.

Любов для мого сусіда завжди допоміг мені показати свої найкращі якості, тому я вирішив, що я хотів змінити життя через відповідальність і безглуздий любов. Люблю дитину, яка потребує мене.

Список речей моїх друзів і мені довелося відмовитися — навіть у щасливому батьківстві — досить довго: в'язання, читання на задоволення, уроки Zumba, спальне місце без дітей, терапія. Ці жертви, звичайно. Інша сторона любої любові для дітейй Ні про нас. Вони не можуть дозволити собі добре доглядати за тілом і душею.

Коли фітнес-тренер Maria Kang опублікував фото, що показує її плоский живіт, тонований, засмаглий стегна і три сини і публічно попросив нам все: «Що ви захочете?Я не знаю, що сказати. Моя дочка була три місяці, і я дивився, коли я відчув хірурга, щоб повернутися до тренажерного залу, де я пройшов майже щодня протягом своєї вагітності, включаючи день зародження. Я здивував медсестри, взявши позу собаки за 39 годин моїх скорочень, прямо до позапланової C-секції.

Але після народження моєї дочки я був так вичерпаний батьківством, що я почав приймати ліки, щоб впоратися з тривожністю, що я використовував для використання вело для підрахунку грудного вигодовування як вправи. Коли я мав годину подбати про себе, я взяв душ або набитий.

Що я не розумію - це простота, з якою ми радимо маму «доглядати себе першим».й Ця фраза супроводжується певними ідеями, які здатні піклуватися про себе.Який вид «догляду» цінний. Щоб зробити навчання добре, щоб подивитися весь сезон серії в одному сидячи поганий.

Ми застосуємо мами, які приймають час, щоб перейти до тренажерного залу, робити укладку волосся або клацнути квартиру під час денного ворсування дитини, тому що ми цінуємо догляду за жінками для себе і їхнього дому – якщо вона спрямована на задоволення інших. Але якщо жінка воліє лежати в ліжку з її телефоном і підключати її вуха, Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Недолік ресурсів для більшості з нас означає, що переваги та переваги одного варіанту повинні бути сплачені жертвам в щось інше. Я не можу дозволити фітнес-клубу або няню, щоб піти там, тому я треную вдома протягом 15 хвилин для відео-уроків. За 15 хвилин я сплачую за час мого дворічного витрачає за монітором - інакше вона буде піднімати ноги і натискаючи кнопки ноутбука. Ось що я тільки побачаюсь в правій компанії. Передбачити свою діяльність - перенести свою дочку в список пріоритетів.
Може бути не так погано. Доброго дня, щоб побачити мене, щоб зробити вправи для власного задоволення, без тиску або коерекції. Фізична активність також має дуже позитивний вплив на мене, як мати: він посилює і зменшує занепокоєння.

Я також почав тримати книгу в очах, і я читаю його з часу поруч з дочкою, в рідкісних моментах, коли вона грає сама. Поглинаюсь, я знаю, що вона очками її пальцем і каже "Мати книги!"

Але це йде проти нашої культури, яка залишає за собою неймовірно високий і часто суперечливий попит на батьків. Ми повинні вирощувати дитячу самостійність, але ми ніколи не даємо їм з погляду, подумайте, що діти першими, але не варто забувати про важливість зустрічі наших потреб.

Один друг сказав мені, що вона пішла на йога клас, де інструктор сказав мені, наскільки важко було залити з пустої чашки. Цей метафор означає, що ми не можемо зробити все можливе, коли наші ресурси - час, сон, фінанси, фізичне благополуччя, fortitude -are depleted, тому важливо тримати чашку повністю.

«Я думаю, що мати часто доводиться вилити з пустої чашки», - сказав мій друг. «Що я відчуваю себе винним для того, щоб бути в змозі — і відправка — діти до саду на дні, коли я не працюю. й
Подруга усвідомлює, що можливість «доглядати себе» не на всіхй Консультування матері, які можуть ледь зробити кінці, щоб зареєструватися на йогу, розкопатися на кафе з друзями, або піти на кіно, щоб ігнорувати обставини, які перешкоджають їх «наповнення чашки», які вони хочуть.
Але навіть якщо у матері є можливість «потурбуватися про себе», вона обов’язково зіштовхує обличчя – як для того, щоб скористатися можливістю, так і для того, щоб не використовувати його сам «провайдер».

Час переосмислення сенсу самодогляду. З повагою, різноманітність заходів, які допомагають нам заповнювати чашки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо впливати на це як шляхом лиття наших голосів на виборах для тих, хто бореться за відповідну соціальну політику, так і нашим особистим симпатією і компліментом. Ми можемо розкрити проблеми, пов’язані з вихованням батьківського господарства. Для більшості нас, піклуючись про себе, є бартерною системою. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/mama_znaet_vse?w=wall-76658493_48975