Рецепти Lenten не повинні бути нудними і монотонними. Злаки, овочі, фрукти, гриби, всі види олень і маринади - все це не тільки дуже смачно, але і корисно.
Горіхи можуть стати основою пісного столу: вони мають багато цінних вітамінів, мікроелементів, і найголовніше - «право» вуглеводи, які подають організм людини енергією, дають йому силу. Не думаю, що каша є нудною і монотонною. По-перше, вибір злаків досить великий: гречана, ячмінь, пшенична крупа, коруші, квіноа, млинець, рис. По-друге, крупи чудово поєднуються з тушкованими та свіжими овочами та грибами. Крім того, їх можна варити окремо і змішати в пластині, або можна приготувати разом - після чого крупа буде вбирати овочевий і грибний сік.
Ми пропонуємо смачний і ароматний суп. Для мене це незвичайне поєднання гарбуза і ячменю. Ви можете взяти будь-які горіхи.
Інгредієнт:Перлина 1
гарбуз 350г
Лук 1 шт
часник 1 зуб
Каррі 1чл з гіркою
Смішні свіжі 6 гілок
Вода 1.5 л
Красивий горіх
Сіль, перець за смаком.
смажене масло
Підготовка:Вимити ячмінь, залити воду і залишити на ніч. З ранку зливаємо воду і добре промиваємо крупу.
На нагрітій олії обсмажують на прозорість дрібно нарізані цибулю і часник пропускають через прес.
Додати ріжучий гарбуз, злаки, перемішати. Моя гарбуза була заморожена. Передморожений.
Додайте курку, листя чебрецю (1 гілка залишити для подачі).
Залийте воду і варіть до готовності крупи. Приготував в кільці тиску, режим Каш, тиск 0,7, 10 хвилин. Після готування відключили опалення і залишають на 20 хвилин.
Після приготування солі за смаком. Далі, прямо в сковороді, я пюре супу з блендером (без bigotry)
Залийте на порційні пластини, посипте подрібненими горіхами, листям чебреця.
Щиро дякую! Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: postnaya-eda.livejournal.com/68242.html