Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! З кожним днем ми станемо більш молодим, ніжним і красивим! Нехай світло запалюється в очах! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
І для підтримки процесу пробудження і омолодження, які розпочалися з весни, я пропоную створити чудовий сирий морквяний тарт. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
172552
інгредієнти (для форми 18 см)
Корж 1 склянка пеканів або волоських горіхів (попередньо замочити в воді вночі) 1/2 склянки мигдального борошна (Я використовую мигдальний молочний торт, який був висушений в дегідраторі і дрібно насипаний в борошно) 1/2 склянки дрібно меленої свіжої моркви 1 склянка сухих абрикосів (вимити в воді, але не замочити) 1 ч.л. кориці 1 ч.л. свіжого імбиру (сплачується дрібно на тертці) 1/2 ч.л. горіха
Заповнення. 1 склянка кав'ярень (замочують 2-3 години в воді) 1/3 склянки кокосового сиропу (або іншого солодкого) 2-3 ст.л. дрібно натерті морква 1/3 склянки какао-масла (зварювання в паровій бані або дегідраторі) 1/3 склянки кокосової олії 1/2 лимона (сік вичавити) 1/2 ч.л. екстракт ванілі щіпка
Метод підготовки Я зазвичай просочений горіхами в воді в дегідраторі перед рукою, але це не обов'язково, можна добре висушити з паперовим рушником. Подрібніть всі інгредієнти для скоринки в харчовому процесорі до утворення тесту невеликими шматочками. Не робити однорідну масу, торт повинен відрізнятися структурою від начинки. Ви можете додати більше мигдального борошна або горіхів, тісто не повинні бути занадто вологими. Покладіть тісто у вигляді тату і ложкою або руками, натискаючи щільно, рівномірно розподіліть по всій цвілі товщиною 0,5 см. Поставте його в морозильну камеру, поки ми робимо начинку.
Заповнення. Всі інгредієнти, крім масел, кладуть в блендер і добре збийте. Поступово додайте масло під час блендеру. Візьміть невеликі перерви в блендері так, щоб начинка не перегрівалася. Кнут до утворення кремової однорідної маси. Розподіліть отриману начинку зверху скоринки і вставте в холодильник на кілька годин. Заморожування дуже добре і швидко.
761944
Я зробив цей торт кілька разів, один з яких я заморожився для зберігання. У день приїхали гості, переїхали до холодильника на пару годин до подачі. Торт не дає води, він не холодний і зберігає хорошу форму. Перед подачею я прикрасив торт з сушеною морквою в кленовому сиропі. Для цього я ріжу моркву в дуже тонких смужках, зануривши їх в кленовому сиропі протягом 10 хвилин, викласти їх на дегідраторні листи і висушити їх до повного висихання, вони повинні бути хрусткими, як солодкі чіпси. Ця морква дуже любила дітям Звичайно, можна прикрасити свіжою морквою.
Бон привіт! Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki