Як зробити домашню цибулину від звичайної лампи

Багато людей хочуть платити менше вогнів, в тому числі лампочки. Зараз є багато економних світильників, але вони також не варті. Найдешевші: лампа розжарювання. Це дешевий і надійний дизайн. Я сподіваюсь, що це буде зручно!

Кілька днів тому я був повернений додому пізно, не взявши будь-який телефон або ліхтарик з мною, і як зло і лампочка світла в в'їзді вигорнула, спробувала натерти брелок протягом 10 хвилин, а потім вставити ключ - спробував 5 хвилин ... oh, це лампочка ... один раз на тиждень вигорає стабільно ... і тоді я пам'ятав, що в таких випадках роблять в армії ... Вони роблять господиня з звичайної лампи розжарювання =) господиня, тому що вони їдають електрику навпіл і вигорають не так часто.

І так, щоб створити це диво лампочки, нам потрібно:
• Звичайна лампа розжарювання (Взяв 100Вт)
• Коробки
• Діод (Діод)
• Паяльники та паяльні аксесуари

По-перше, подивіться на схему, яка, на мій погляд, дуже легко повторювати.

Ми беремо нашу лампу, щоб ми пропалювали її діодом через лампу.

р.

Тепер нам необхідно очистити основу неробочої лампочки зі скла, це необхідно зробити акуратно і акуратно, щоб не пошкодити.

Далі беремо основу з пальової цибулини і розігріваємо паяльну паяльну паяльницю контакту по ній, в результаті там утворюється отвір, в яку протягуємо діод вже припалюється до робочої цибулини.

Тепер беремо нашу заготовку і кладемо підставу на основу і закріплюємо стрічкою або термоусадкою.

Що таке:

499.00 Р

Майже зроблено.

Залишилося тільки розрізати протрудований кінець діоду і запечати його в контакті з шапкою.

Тепер це зроблено!

Ми можемо розпочати тестування, ми викрутимо наш домовласник в патрон і перевертаємо на вогні.

р.

Ми бачимо, що лампочка запалюється в підлозі спуску і помітили певний флікер, але що ще потрібно для входу? Для освітлення достатньо. Тепер лампочка світла прослужить набагато довше і вигорає половину стільки електроенергії.

Спасибі всім і удачі! Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

English, Українська, Français...