Ви повинні жити тут і зараз.

Ви можете чекати Недавні події допомогли мені зрозуміти одну важливу правду: потрібно жити тут і зараз. Тому, як це буде «то і тоді» невідомо. І так, щоб чесно визнати себе, що це буде непристойним. Це дійсно нормально. Ні дівчині.

На деякий момент я зрозумів, що я витрачав занадто багато енергії на завжди і в усьому, щоб зберегти штамп. Зберігати обличчя Поверніть себе шкірою і не дайте вам розслабитися. Все повинно бути під контролем. Я може бути неправильним, але інші часто неправильні.

Я не ходжу в будь-який з порадами і не навчаю всіх, як і що робити. Право на руїну життя - це непристойний право кожного, і я люблю робити надихну косу. Моє життя урок був дізнатися, що наслідки цієї речі іноді йдуть на бокові шляхи і болить тих, хто хоче відступати. І щоб визнати, що ви насправді входите в пляшки і вигніть ваш crooked безглуздий рядок, де це буде достатньо просто для апологізації, є катастрофічно важко.

Не з полоіту або компромісу заради, але дійсно, з серцем, з цілим хатам.

Для того, щоб сказати, так, тут у мене є суглоби, і тут. І ось трохи. І це не так, як ми хочемо бути. І над ним все не подобається людям, і навряд чи все зміниться найближчим часом. Але я чесно спробувати.

Будь ласка, прощаю мене за моїм імперфекцією, бо я не пробачу себе.

Я бачу, що ви повинні зустрітися з демонами. Я розумію, що, можливо, вони просто хочуть зустрітися з вами (і, можливо, навіть купити складний будинок у передмісті), але це не причина, щоб дати їм силу з розуму. Скажіть слова, які хворіють, зникають з усіх радіолокаторів, йдуть на дно. І так, від демонів я маю на увазі ті думки, дії та прагнення наших, які ґрунтуються на безтурботності і – гірше – свідоме бажання знищити: себе, інші, і що ви загалом.

р.

Я оціню більше і більше тих, хто розуміє бажання бути за межами кола, за винятком соціальних ігор. Хто може сказати, “OK, я не торкаюся вас, але знаю, що я чекаю вас до тих пір, поки це займе. йй Іноді слухайте обіцянку, щоб чекати важливіше, ніж негайна допомога. Це те, що чоловіки часто не розуміють: жінка, яка висихає, не хоче чути про неприпустимості її гранату. У зв'язку з неспроможністю було тільки перша сльоза. Решта крічить для чогось більшого. Щось так великий і гіркий, що він ледь вписується. З іншого боку, вона не потребує вашого пояснення того, що вона є фольгою, якщо вона торкалася таких дрібниць – вона повинна знати, що навіть якщо вона є фольгою, ви все ще з нею.

Здрастуйте себе - це можливість взяти найкоротший шлях, де ви завжди хотіли б бути. І кидати корону в траві - перший крок. Я не знаю, якщо це буде набагато простіше, ніж час, не чіпаючи себе і хоче бути правою. Але одне, що я знаю напевно: варто вчитися. Тому що хвилина, яку ви починаєте на хвіст вашого ego і вирішили бути щасливою, ви стаєте безкоштовно.

Не від, але для. Автор: Ольга Примаченко

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: gnezdo.by/blog/right-or-happy/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное