Геометрія про життя просто про складний!

Історія 1. Площа. Мама площа має сина. Гарний, невеликий, квадратний малюк, але щось було неправильно з ним. Він не слухав, і він не почув маму, він не схожий на це. Не схожа на всі інші квадрати, які дратували її. Його матір сказав йому багато разів, що він мав чотири кути і чотири сторони. Вона пояснила, що його площа і периметр буде таким чином, коли він виріс. Вона сказала йому просту формулу свого квадратного життя і сутності. Він не розумів. Він посміхався і не сперечався. А потім один день мій мати був дуже сердитися на тому, що він був деякий клімс, важкий на підйомі. Злий і відірвав і трохи боковини. Вона прогулялася по ним і побачив, що він не був Квадратом, але куб. Що він не плоский, як її. Має обсяг. Він багатогранний. Не одна площа, це шість. Навіть його обличчя на іншу сторону. І не бачив його. Саме тому він не почув його, не розуміючи його, і не міг пояснити, що він не розумів. Як він знав, що він був куб? Він сказав з дитинства, що він був сквером і мав обійняти квадратні правила.
1890 р.

Історія 2. Круглі.Дад, Шара мала дочку. кругла дівчинка. Досить і слухняний. Я завжди збираюся кудись неправильно. Його батько сказав: «Поїдьте з мене над пагорбами». Моя дочка не могла. Я тільки прокочував. Дад навчив її, як розкачати, що можна розкачати в інший бочку і розкачати в іншому напрямку. Дад говорить про свободу. Він сказав, що вони вільні фігури. Вони йдуть там, де вони хочуть, це так красиво! Це життєздатність, яка ще не працювала. Добре, це океї, він працює з часом. А потім... Весь світ буде перед ними. Але весь час мій да прийшов на щось гостре і був сердитися. А дочка відчувала неправильно, ступеню і інептом. Не можна навіть розкачати! Це просто так просто, як це! А потім один день, Дад, знову обтягуючи на щось гостре, не стала подразненим, але вирішив спробувати зрозуміти причину. А потім він побачив, що вершина конуса була гострою. І дочка його, не м'яч. І пішов він з одного боку. З боку мого виступу на ньому. З тих пір, як і їхні проекції. Оскільки він завжди уникає гострих кутів.Історія 3 "Коал". Моя мати, трикутник, син, хороший маленький трикутник. Його мати любив його дуже багато і намагався виростити його не тільки трикутник, але справжня Тетрахедрон. Оскільки трикутник схожий на це: плоский малюнок -- три вершини, три сторони. Але Тетрахедрон так! Реальна фігура! Об'єм, комплекс, чотиристоронній. Зрозумілий: в якому проекція не виглядає – ще трикутник. Моя мама завжди сказала: "Я не можу, але я це зробимо для вас." Тетрахедрон. Я не був, так що ви Але мій син не хоче бути тетрахедроном. Він любив бути трикутником. Він любив свої вершини, його простота, його легкість і можливість вписуватися в коло, що йому сподобалося. І він вписався, змащуючи коло. А мама залишилася в проекції Тетрагедра. Опубліковано Жанна Ермашова П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/notes/zhanna-ermashova/%D0%B3%D0%BE%D0%B0%B0%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%B6%D0%D0%D0%D0%D1%8C/1729726953938898