Бажаєте, але не хочете занадто багато

Тут є такий тонкий рядок між тим, що ви хочете, і не кріпитесь до нього. Якщо ви приклеїте до неї, все зроблено.

Це парадокс для підключення протилежного.Як ви хочете і не хочете одночасно?Це дуже важко пояснити причиною, вона може бути відчужена, дайвінг в себе.

Якщо ви подивитеся на приклади, то це виглядає. Припустимо, молода жінка з тридцяти років хоче почати сім'ю. Вона веде активний спосіб життя, відповідає різним людям, зустрічає чоловіків, але той же не виявлений. Набридла серія дат і розривів вона йде на відпочинок. Просто відпочинок. Від усього і всіх. Взяти електронну книгу з завантаженими естселлерами і знімками там у всіляких задоволеннях тіла. Коли цікава людина намагається зустрітися з нею, вона не приділяє уваги йому. І всі відпустки ігнорують своє судочинство, бо мета не була знайомитися. Це тільки на останню ніч, після його їди, що вона починає дивитися на нього з різними очима. Виявляється, вони мають багато спільного, і деякі хімії між ними.

Ви повинні зрозуміти, що ви хочете. Точно. Що саме вам потрібно від чоловіка, від відносин, від роботи, від власних перспектив і від життя в цілому? Не варто забувати і про те, що ви не хочете. "Too" руйнує все.

Або ще одна історія. Молода жінка живе в одному місті і її коханця живе в іншому місці. Однак вони розвиваючі стосунки. Він приходить до неї, вона йде до нього. До одного дня вона не серйозно замислюється про те, що вони можуть досягти успіху, а точніше, не вдалося в майбутньому. По суті, вона має роботу тут, родичі, друзі, житло і що там? Все з нуля? В той час як вона сумнівається, хлопець має ще одну жінку, з якою він починає жити разом в парі місяців. Наша героїня в шоках. Але вона не хоче бути там.

Налаштуйте, що мета буде реалізована, є передумовою для його досягнення. Це не приступна ступінчастість: Я хочу, щоб всі. Це тихе знання.

Чистий життя в голові, в психічних спорудах, знаннях – від глибокої сутності.

Мені потрібна фірма: Я знаю, що це буде шахта, немає іншого. Про насКонфіденція знищує сумніви: «Що ж він...», «Що ж вона...», «Щоб хтось заважає...» і так далі. Після того, як фокус змінився на інший, ви втратили. У цьому сенсі, що необхідно навіть самолюбити, але здоровий егоїзм – «Я знаю, що мені потрібно, і у мене це буде. й

Якщо ви допоможите, ви зможете отримати приголомшливі результати вашого життя.

Ви можете зробити абсолютно все. (Природно, якщо ви думаєте, що ви хороша людина, «вічно» не включає в себе вбивство людей, наприклад.)

Якщо ви відчуваєте себе, а не чекаючи когось, щоб подарувати йому. Але якщо ви скажете, що не кріпляться до тієї ж відповіді, ви знаєте? Якщо ви не відповіли. Не слідкувати за комунікаторами кожні п'ять хвилин. Нехай Ваше бажання і Ваше призначення.

Ви можете сказати: "Я хочу, щоб ви зберетеся", наприклад, і дійсно хочу, але бути внутрішньо підготовленим для того, що це може статися, але ви все ще не зникнете, є хтось інший.

Після того, як ви психічно приєдналися до мети, ви втратили свою свободу.Ви боїтеся сказати або зробити щось, щоб ви не втратите ціль. Тим Ви втратили результат і стають залежними.Тому що ви очікуєте наміру виконати. « » » » » » » » » » » » » » »Очікується, як висить.

Ціль не схожа на залежність.Мета полягає у досягненні свободи вибору.

Складний. Це дуже серйозна психічна робота, щоб зберегти цю лінію всередині. Бажаючи і не хочу занадто багато. Любити і не прикріпити. Знайте, що ви хочете, і будьте готові. Але це тільки на цій межі, що все відбувається. Видання

Автор: Лілія Ахремчик

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Фото: pticavpolete.com/hotet-no-ne-gelat-slishkom-silno.html