3 Важливі питання для вашої дитини до сну

Одного разу, мій трирічний син, і я мав дивну розмову перед сном. Насправді, дивовижні розмови відбуваються між нами майже в кожну ніч до того, як він йде на ліжко. Я тільки попросив мій маленький син три питання, важливість якого не можна перестаратися.

Я вірю, що наші вечірні бесіди покликані допомогти майбутнім спілкуванням.

1,1 км Що ви посміхалися сьогодні?

2,2 км Що зробив ти сьогодні?

3. У Що ви дізналися сьогодні?

Відповідаючи ці питання, наші маленькі сини відкривають своє серце до мене щодня. Він починає посміхатися і сміятися, запам'ятовуючи все, що дав йому задоволення, що день. Він стає серйозним, коли він запам'ятовує щось сумне. Він гордий, щоб поділитися своїми знаннями.

Дуже важлива розмова.

Ми допомагаємо дітям вивчати спілкування.

У вечірній бесіді розпочато роботу дворічної зустрічі. Тепер навчаюся спілкуватись і слухати нас в Чарбелі. Я хочу, щоб діти завжди отримували труднощі або успіхи з нами. Це не стане звичкою самостійно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Він показує мені, як мій син відчував про минулий день.

Не дивлячись на те, що він пам'ятає щось абсолютно несподіване для мене і розкриває дивовижне почуття для мене. Як батько, це допомагає мені дізнатися його краще, і поділитися з ним навіть коли я не навколо. У цих розмовах я дізнався, чи є що-небудь сказав або зробив мене і мій чоловік, що дитина має непорозуміння.

Це один спосіб допомогти вашій дитині вчитися життя.

Я маю можливість пояснити сина, що навіть «негативний досвід» Уроки є нормальними, але уроки, які ми можемо дізнатися від них, є цінними.

Моя дитина навчається рійсно спонтанно.

Після того, як він говорить про все, що викликало його щастя або сумність, ми переходимо до Бога за мить, спасибі Його за добро і запитати про прощення, коли нам важко. Звісно, ви не повинні робити це, якщо ваша сім'я не працює.

Він навчається висловлювати свої почуття дієсловно.

Це, не просто торкнутися або сміятися, але бути впізнаваним і витонченим почуттям він відчував протягом дня.

І, нарешті, ми любимо ці розмови, ми сміємось, захоплюємо і зростаємо разом. Вчора, Чарбел подивився на мене і сказав:
- Мама, ваш поворот! Що ви щасливі сьогодні?

А тепер ми обидва!

Якщо ви не робите нічого подібного перед ліжком, я дуже рекомендую почати. Говорячи з дітьми в ніч є одним з ваших улюблених подій дня. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Видання

Кредит Еллен Маді

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: ponaroshku.ru/blog/3-voprosa-pered-snom/