20 корисних виписок для всіх випадків

Ми пропонуємо вам 20 корисних звітів, які потрібно лише читати один раз і вибрати те, що вам може знадобитися сьогодні.1,1 км Будь-який, хто не може мати 2/3 дня для себе, повинен бути викликаний рабом. Фрідріх Ніцш2,2 км Не має сенс найняти розумних людей, а потім розповісти їм, що робити. Ми найняти розумних людей, щоб розповісти нам, що робити. 浜у 涓 蹇3. У Він хоче бачити результати своєї роботи відразу ж повинен стати взуттєвим. 浜у 涓 蹇
Габаритний зображення

4. У Завжди оберіть найбільш складний шлях – ви не зустрінете конкурентів. 浜у 涓 蹇5. Умань Правове рішення, прийнятого пізно, є помилкою. й6. Жнівень Якщо ви думаєте, що навчання є дорогою, спробуйте дізнатися, скільки коштує ігнорування. 浜у 涓 蹇7. Про нас Якщо ваша мета - бути насиченою, ви ніколи не досягнете цього. 浜у 涓 蹇8. У Гроші не роблять вас щасливими. У мене є 50 мільйонів доларів і я так щасливий, як я був, коли я був $48 млн. 浜у 涓 蹇9. Навігація Люди не хочуть бути багатими, люди хочуть бути багатими, ніж інші. 浜у 涓 蹇10. Не кажіть, що ви працюєте. Покажіть мені, що ви заробили. 浜у 涓 蹇11. Хто працює весь день, не встигаючи заробити гроші. 浜у 涓 蹇12. Рецепт успіху: навчаються, в той час як інші заспокійливі; робота, в той час як інші свічені; готують, поки інші грають; і мрії, в той час як інші будуть готові. 浜у 涓 蹇13.00 р. Довгий відомо, що 20% людей роблять 80% роботи. На жаль, 80% людей вважають, що у 20%. Автор невідомо14. На сьогодні цей шахрай став справді віртуозним. Віктор Патанек15.00 р. Що б ваша мета, ви можете досягти її, якщо ви хочете працювати важко. 浜у 涓 蹇16.00 р. Я зроблю гроші від 1% моїх зусиль, ніж 100% від власної. 浜у 涓 蹇17.00 р. Ринок нестійкі. Інвестувати в себе. 浜у 涓 蹇18 років Неважливо, що ви думаєте, чи можете ви чи ні, ви маєте право. й Генрі Форд19.00 р. Якщо ви не турбуєте про те, хто отримує винагороду. до Бенджамін Франклін20. Я хочу зустріти чоловіка, який знає все. 浜у 涓 蹇

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.psychology-age.ru/ English, Українська, Français...