Чому це можливо?Гарне питання, до речі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо навіть простіше – неправильне освітлення протягом деякого часу може привезти людину до стану слабкої волі і не в змозі концентрувати хоча б щось гідне рослинне і навпаки – якісне світло сприяє відмінному здоров’ю і відмінному здоров’ю.
Який світло найкращий?Природні, що ще. Але якщо сонце вже вийшов за межі горизонту, і ви не хочете вийти за межі горизонту, то вам доведеться перевернути на лампу. Дуже складний. І вибрати краще, вам доведеться пам'ятати, які параметри в світлі флюси.
ЯскравістьДобрий Старий Вікі розповідає про те, що це співвідношення інтенсивності світла, що подається поверхнею до площі його проекції на площині перпендикулярно осі спостереження. Вимірюється в канделі на квадратний метр і навіть вважається одним з базових одиниць SI. Як правило, вам і не потрібно.
ОсвітленняВ залежності від того, чи ви поламали очі на улюблену книгу або ні. Так само вікі натяки, що освітлення є об'ємною кількістю, що дорівнює співвідношенню світлового потоку, що потрапляє на невелику площу поверхні до її площі. Вимірюється в люксах, і один люкс дорівнює одному люменю на квадратний метр. Щоб зрозуміти, скільки таких люксів потрібно для комфортної роботи, є такий знак.
3610Р. 4200Р.
До речі, для читання з цього паперу рекомендується не менше 50 люкс. Якщо ви стежите за цими рекомендаціями, вам більше прослужать ваші очі. Я думаю, що є хорошою причиною гвинта в додатковій лапі.
Імпульсний коефіцієнтДо тих пір, як ви і я в природному світлі, ми не дбаємо. Єдина проблема полягає в тому, що струм працює практично на всіх штучних джерелах світла змінюється. Я? О, ви отримали регулярні? Доброго дня. Але не для себе. Оскільки змінний струм, не дивно, насправді чергується і всі ці пульсації, якось помітні до нашого очей. І хоча ми не бачимо самі блінки (що ще не був відсутній), вони мають сильний вплив на нас. Лікарі не втомилися розповідати нам, що високий рівень пульсації може перетворюватися в втому, втоми, поганий сон, знижена ефективність та інші неприємні речі, які я хотів би уникнути. Отже, чим менше твої лампочки, тим краще. Однак в Росії вважається, що все це потрібно зробити тільки з пульсаціями на частотах до 300 Гц. Як і все вище, людина очей і мозку не сприймається взагалі і не заважає будь-яким чином, а тому - хоча б посилання.
Індекс кольорового рендерингуЦе не так важливо для вас і мене, але без нього все ще немає, особливо якщо ви працюєте з камерою. Зрозуміло кажучи, цей індекс показує ступінь, до якого колір тіла відповідає конкретному виду освітлення. Отже, якщо ваш улюблений червоний футболка виглядає злегка зеленою на фото, це це. Як ви з'ясували параметри? Тепер давайте намагатися виміряти щось. По-перше, я дійсно повинен вирішити те, що. Щоб визначити яскравість, нам потрібен метр яскравості, для освітлення – люксметр, і для визначення коефіцієнта пульсації – пульсового метра. Придбання навколо з ящиком трьох гаджетів, якось некомфортний. Чи є все, що може вимірювати все відразу? Я! Про нас
Що це таке?Luxmeter-pulsmer-brightwatcher Radex Lupin від Dudget дозволяє точно вимірювати перший, другий і третій. Він відмінно вписується в руці і зручно носити з собою. Як визначити частоту пульсацій. І це невеликий рух руки, може перетворюватися в портативний ось ..., однак, про це трохи пізніше. У той же час, нарешті, подивіться на нього.
Що стосується самого люксметра, він дуже невеликий за розміром. Ви можете покласти його в джинсовий кишеню, нічого не буде з ним. Цікаво, як вона виходить.
Просто натисніть будь-яку з трьох кнопок, як вона починає показувати щось. Все правильно, поставте його на солодкі і дивимося, що ще є.
р.
Зарядка. Звичайний 220 AC → 5 адаптер постійного струму, обтягуючи на ньому написи, стільки ж, скільки всього ампера. Незвичайно, але приємно, тому що заради дешевших навіть деяких телефонів приходять тільки з одним мереживом.
Люксметр на трос насправді зручний, тому що перетягувати його між вимірами в руці, який також має деякий аркуш з результатами ... в цілому, приємно.
, Україна
По-перше, технічні характеристики:
113732
Якщо вірити їх, то виходить, що Lupin ніколи не є іграшкам, але досить гідний люкс (і інші) метр. Принаймні, не відкинувшись від атмосфери, отримувати до верхньої межі буде складним (зовнішня атмосферна освітленість становить близько 135,000 люкс), а літієва батарея збирається врятувати нас від пошуку батарей навколо будинку. Я не можу чекати, щоб поставити літію в дешевому бездротовому мишей.
р.
І знову пристрій незрівняно невеликий. І має досить гарну поверхню з м'яким покриттям. Що таке, тримаючи в руках комфортно і приємно. Контроль тут простий у вихідному проході: на передній панелі є тільки три кнопки. В першу чергу входить люксметр, другий - яскравий метр, а третій (і чим ще залишається) - пульсовий метр. І якщо ви не натискати кнопки стільки, скільки 70 секунд, пристрій відключиться і це не зовсім зручно, скільки потрібно виміряти там, особливо так як не так складно перезаряджати акумулятор, навіть якщо забули відключити пристрій. Знайте, залиште його розробнику і подивіться на дисплей.
У нас є OLED, Inverse, і навіть графіка. Просто свято, особливо після того, як же тип wh1602 – аналогічні і дегустаційні покази. У верхній панелі ми маємо струмовий індикатор (E – освітлення, L – яскравість, P – Pulsations) і індикатор акумулятора. Чому він має діагональну смугу не відразу зрозуміло, але, очевидно, дівчина заряджається. На нижній частині екрана результати вимірювання з блоками вимірювань, а також індикатором «X1000», натягуючи, що результат повинен перемножити на це дуже тисячі, оскільки екран не вписався в іншому випадку. До речі, щоб отримати таку ж картину, як шахта, натиснути два крайні ключі - подивитися на номер прошивки і дату її релізу. Ацетична, функціональна, нічого зайвого.
758210
Використання пристрою легко. Натисніть клавішу, яка відповідає за режим, випряміть голову люксметра до джерела світла, де ви хочете виміряти освітлення і отримати результат. Сама голова роторна, ви можете перекручувати її в будь-якому місці, і вона фіксується трьома позиціями: «до нас» і «від нас». До речі, якщо освітлення недостатньо, щоб отримати надійні дані, іконка підозріло схожа на літеру «О» з'явиться у верхній частині бруса. Ви отримали? Поміряємо щось, потім? Наприклад, освітлення власного столу:
Майже кілограм! В цілому, це, здається, вірно, 20W флуоресцентна лампочка, і навіть сонце, яке не було на горизонті ... Я повинен бути яскравим. Що про пульсації?
рр.
Не так добре. За даними SNIP коефіцієнт пульсації в приміщенні з комп'ютерами не повинен перевищувати 5%. У мене є справа на верхній межі. Чи можна змінити лампу?
Добре, є 10-ватний світлодіод від Navigator. Таке кілолюкс, але пульсації були явно менше. Я дивлюся, якщо я відчуваю себе краще.
Що про верхній світ у спальні?
Привіт, Китайський конденсатор. Вони повинні бути замінені якнайкраще з чимось гідним.
І зовні? І це мій домашній світлодіодний світильник. Судячи за свідченнями, апельсин повинен бути задоволений. Тим не менш, він добре росте.
8508.
56342634
Гаразд, спандований, подивився, записаний в блокнот, що лампочки повинні бути змінені - це не так цікаво. Давайте спробуємо отримати трохи більше даних. Візьміть наш luxmeter і підключіть до ноутбука через USB
Великий, Lupin зрозумів, що вони хотіли від нього і просто в разі запуску зарядки. Але Windows не приділяв багато уваги. Уважно, з якоїсь причини я впевнений, що він визначить себе як флеш-накопичувач і запропонує щось бути. Я повинен пройтися на сайті Dudget і завантажити цю програму.
FTDI? Що таке, luxmeter не будує HID, але тільки претендує на COM порт? Я думаю, що я просто мав цікава ідея... Все право, нехай йому чекати. Ми запустили програму.
Ось все прямо зараз. Почати вимірювання.
Вимкнено. Цікаво, що відповідає колірна група?
Це те, що вони називають професійним режимом. Ну, власне, це те, що це, принаймні тут ви можете подивитися на пару цікавих графіків. По дорозі, після слова «Осцилограма» моя ідея була посилена в бажання реалізуватися. Не забудьте. Давайте подивимося, яка частота імпульсів настільної лампи.
Плесо на 50 і 100 Гц добре видно, але вони явно не вистачає для програми, щоб розглянути цей випадок пульсації.
Китайський ліхтар з яскравості PHIMED. Не можна ставити, що в люстрі.
Добре, динамічна індикація при зміщенні реєстрів нічого незвичайного.
До речі, Dudget активно рекомендує використовувати Lupin як інструмент для контрольних моніторів та інших екранів. У мене є монітор або екран на руці. Покажіть його, теж?
Хороший монітор. У зв'язку з спектральним аналізом, частотою ПВМ є десь в області кокгерца, в той час як все вище 300 Гц трохи зацікавлена у нас. Картина можна вважати практично статичною.
Телефон також хороший, люксметр тут не бачить ніяких лопців. Не болить очі. Я дива, що буде відбуватися, якщо...
Чи не знайома картина? Я поставив ліхтар у режимі стробе. Ну, я отримав, що я хотів. Я дуже хочу перевірити одну з моїх теорій. Ми відкриваємо пристрій? Щоб зробити це, просто скрутіть три болти на задньому кришці і спокійно видаліть його. А в той же час відімкніть нашу капелюх розробнику гаджета, який здогадав не начинив справу з застібками.
Отже, в той час як я люблю все: дошка виглядає акуратним, фотосенсор знімається, а елементи навіть добре ущільнюються. Однак я очікував акумулятор на площі, не круглий. Видаліть випадок і зафіксуйте плату
Здається, що весь люксметр побудований на одному 32-розрядному ARM – мікроконтролеру і пучка бандажів. До речі, де мікроб FTDI? Тепер залишається тільки уважно подивитися на контакти для фотосенсора і вислати їх вольтметром.
Як виглядає шлам. Чому на нозі даних не кладемо?
Зроблено підприємцю - отримав посередник, а точніше, що намагається бути. Нехай буде антеною.
Так, він їсти наконечник 50 Гц. Все це означає, що напруга надходить до входу з фотосенсора (і що ви хочете з фотодіоду?), і все інше робиться АРМ контролером. Це, якщо ви берете ногу даних десь поза закриттям, ми можемо отримати досить толерантний робочий осцилограф. Ніцца, право? І так як дані на COM-порті, нічого не заважає нам від скручування до неї і подивитися, що відбувається там.
4663642, Україна
Так заземлюється нога даних.
І ось, але привертають до влади, які, до речі, вся схема 5.00 вольт. Залишилося тільки зрозуміти, що міститься в цих чотирьох байтах даних (і мені здається, що значення ADC і контрольний результат лежить), напишіть невеликий приймач даних, які не підраховують їх в люкси і кишеньковий осцилограф готовий! Я думаю, що я буду робити це, коли я час. У той же час ми надягаємо пристрій разом і скручуємо гвинти.
А що?Виявляється, відповідно до всіх випробувань, Radex Lupin є відмінним люксом, яскравим і, найголовніше, пульсовим метром, який дозволить підібрати якісне освітлення в приміщенні, визначити ступінь гідності монітора, вибрати дійсно гарну лампочку світла від хорошої десятки і продовжити життя ваших так необхідних очей. І якщо руки виростуть з правого місця, можна використовувати Lupin як початковий рівень остілоскопа і багато іншого. До речі, ви можете використовувати його таким чином досить недорого - роздрібна ціна люксметра складе всього 4900 рублів, що значно менше, ніж будь-який професійний люкс введений в держреєстр.
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: geektimes.ru/company/dadget/blog/272768/