Життя когось іншого життя вичерпається.

Життя когось іншого життя – ви розумієте, коли ви 17, коли любов вашого життя раптом вирішить не любити тебе, а любити овець.

Ти торкнувся, ти не твоїй кулак, ти йдеш на подарованих брекетах, і ти, якш, «Див мене назад до минулого, був такий хороший майбутній!» Я. Ви заспокоїлися, красиво і просто у випадку, якщо ви боретеся з мамою, щоб ви не були дискретними, і ви не знаєте цю овець.

І під час цього часу, як би сам себе (ключне слово «як якщо») ви дізнаєтесь про життя когось іншого. Хім і овець. У якийсь момент ви розумієте, що ви знаєте розклад його мікроавтобусів за хвилину, але коли ви закінчите другу пару, ви не можете пам'ятати.

По-перше, ви будете зловживати цим епіфані, а потім ви ви вийшли всередину. І ви запустіть до своєї подруги, до танців, до бібліотеки, і зателефонуйте Ваза, щоб апологізувати своє рідне слово, код-ім'я "всі чоловіки є притулками".

Життя, як правило, поступово покращується, і після того, як починається, будь ласка, у великому вигляді. І ви, нарешті, і безперечно розумієте (нині це буде патологічним, але інакше я не можу) – не існує дешевшого способу про.r@t вашого життя, ніж ставити ніс в чужому ключі.

Я думав, що нещасливий підліток любові відбувається всім, і тому до 25 років абсолютно кожен знайдеться з власним життям. Ах, ні. Я був неправильним.

Я був особливо неправильним про жінок. Чи були вони нещасливі за нещасливу любов в підлітковому віці, або так пощастило, що майстерність «живого чужого життя».

Але так як я жінка собі, я безперечно переконаний, що жінка потребує багато пробачення. За визначенням. Коли ви знаєте, наскільки важко це, і скільки разів життя вже кладе нещастяне обличчя на столі. Хто знає, якщо ви зробили це, можливо, ви пишете пункт від п'яти комп'ютерів одночасно, і ви об'єднуєте з кимось іншим брелоком. Хоча, звичайно, я хочу, щоб не вірити. Але хто знає?

І виходить, що не тільки жінки, але і чоловіки можуть приклеїти до ключа. Я не можу використовувати слово людини в цьому контексті. Моя покраїнска концепція чоловіків не може містити цього факту. Чоловіки, які безстрашно підраховують інші народні гроші в Інтернеті, перетворюючись на особисті образи, голосно говорять про відмову від підроблених аватар, смішні, такі як вольфрамові помилки.

В житті, якщо людина витрачає час і енергію на нездорові фантазії і сланці. Я динозавр, і в моєму дворі людина може викликати іншого чоловіка, що він хотів, на стан, що це сталося в очах. І для кожного слова хлопці відповіли, іноді зламаним нісом, іноді з розбитим оком.

Дівчата не зустрілися з цим, вони змивають, але не допомогли. Соціальні медіа дали відчуття анонімності та непристойності, остаточно демонтаж деяких чоловіків своєї гідності та надання їм ілюзію влади. Хоча, можливо, це дефект народжуваності, який ще більш виражений в Інтернеті?

Я не хочу аналізувати і психології, хочу, щоб кожен міг жити своїм життям. Нехай ваше життя з’являється навіть для тих, хто навчався всіх своїх життів, щоб стояти згину під ключ.

Нехай кожен щасливий! Коли люди зайняті щастям, вони не піклуються про погані речі, а деякі навіть готові поділитися цим щастям з вами!

Автор: Олена Потапенко

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/elena.potapenko.26/posts/857693341017850