Добрий батько.

Я тепер, з моєї третьої дитини, використовуючи приклад мого чоловіка, я розумію це визначення, так що я не можу бути впевнено поділитися своїм досвідом. Хоча я маю деякі думки про це.

Але зараз я поділую думку досвідченого батька 8 дітей - дитини доктора Вільяма Сірса. Він не пише для досконалих батьків (так не існує), але він дає чоловікам можливість відчути себе гарним батьком. Налаштувати, але не переконувати. Сильний, але не жорстокий. Припустимо, але в той же час чутливий і уважний.

Тільки для батьків.

р.

Отець може знайти його навіть важче, ніж мати, щоб змінити їх життя. В якості спинки сім'ї гнізда вони мають подвійний обов'язок: допомогти доглядати за новонародженим і доглядати за матір'ю. Багато батьків не люблять мені з крихітними дітьми або доглядати за жінкою, яка не повністю відновлюється від пологів, гормональних змін в організмі може зробити її не дуже приємним для спілкування.

Знаючи, що відбувається між матір'ю і дитиною в перші кілька тижнів їх життя дозволяє зрозуміти важливість ролі батька. У перші кілька тижнів мама відчуває себе і дитину, як один, потім відчуває свою дистанцію від нього (від ейфорії до безпеки і депресії). Іноді вона чутлива до хвилі своєї дитини, іноді, якби вона не відчуває її на всіх. Так як мама і дитина взаємодіють багато разів на день в шаблоні сигналу, вони поступово стають дуже чутливими до одного; мама знає дитину, і знає матір. Я знаю, що він потребує, або "Я можу зрозуміти його." Батько створює навколишнє середовище, що зміцнює цей зв’язок між матір’ю та дитиною.Важливо, щоб батько розумів природу цієї громади матері і дитини (не загрожує його) і сприяє її збереженню.

Зареєструватися

Порушення в будинку впливає на нерви матері і дитини. Вперше після пологів одна немита пластина подразнена мій Марта, хоча вона зазвичай залишалася спокійною на увазі раковину з цілою горою немитаних страв. Подбайте про своє рідне або наймайте когось. Дивитися будинок щотижня, з'ясуйте, що робити і робити це. Щодня потрібно тримати слово «замовлення». Дивитися кожен день, який потрібно зробити.

Дізнатися більше

Стан, професійний тенісист, один раз попросив мене, як він повинен допомогти дружині догляд за новонародженою дитиною. Я сказав йому в тенісному банго, "Дізнатися в крокі". Подаруйте мами дитини частіше. Добре їсти і пити багато. Подавати сніданок в ліжку. Звісно, звісно, в ніч, і ви, ймовірно, мали можливість спати. Прогулянка з дитиною, щоб ваша дружина була ваннею. Ви відчуваєте себе як працівник і офіціантка? Ви повинні бути.

Будьте чутливими.

Багато молодих мам не люблять запитати про допомогу, можливо, вони не хочуть здаватися поганим господиням і мамам. Дати, звертайте увагу на дружини. "Я хотів би вбити чоловіка на голову до того, як він зрозумів, що я був повністю вичерпним."

Захистіть свій будинок від непристойних відвідувачів. Незважаючи на те, що не потрібно переключати, спілкуватися з іншими тільки тоді, коли ви хочете. Якщо ви і ваша дружина хочуть поділитися своїми друзями. В іншому випадку натовпи добре вибагливих людей здаються нудними. Якщо ви хочете бути самотніми, поставте телефон поруч з телефоном і поставте знак на двері «Не турбувати».

Догляд за дітьми.

Інші діти використовуються для того, щоб мати їх, щоб вони не могли б поділитися своїм новонародженим. Якщо ви можете взяти 1-2 тижні, візьміть більшу частину турботи старших дітей. Вирушайте з ними на спортивні майданчики, використовуйте всі можливості, щоб взяти дітей з дому - тоді сім'я буде спокійною. Зробіть впевненість, що діти очищають від себе, розкажіть їм, що дуже важливо для мами, щоб мати порядок вдома. Вони майбутні мами і татами. Час після пологів - це період, коли маленькі (і великі) члени сімей з материків повинні стати цукерками.

Захистіть дружину від неспокійних порад.

Любов для новонародженого і великого бажання бути хорошою матір'ю, щоб зробити дружину дуже сприйнятливою для інших думок людей. вона захована, вона робить щось неправильно для дитини. Захистіть дружину від дружних, але обсесивних відвідувачів, які можуть турбувати гармонію в будинку. Повідомляємо про те, як «Ви, ймовірно, не маєте достатньо молока» або «Ви зіпсуєте дитину». Такі виписки роблять навіть впевнені мами. Якщо ви відчуваєте, що така порада збиває вашу дружину від треку, захист її поведінки. Поставте в неї кінець, навіть якщо порада з вашої матері.

З повагою, почуття материнства.

Уникайте великих змін у вашому житті, коли ваш новонароджений будинок. У цей час не варто переходити до нового будинку або переїхати на іншу роботу. Якщо можливо, зробіть це довге до народження дитини. Інстинкт домашнього гнізда дуже сильний в матір'ю, зруйнований гнізд пригнічує її.

Поділіться проблемами дитини.

Мати не мають ексклюзивного права новонародженого. Роль батьків дуже важлива. Вони кріпляться до дитини власним чином і приходять в контакт з ним, сприяють виховання і розвитку дитини. Він не менше або більше, ніж внесок матері - він просто інший. Діти відчувають себе і цінують цю різницю.

Покажіть мені, що ви хороший батько.

Дадс, давайте мені, як досвідчений батько, який пройшов через багато труднощів вижити в перші кілька місяців після пологів, поділитися секретами про поведінку молодих мам.

Так як мама відчуває величезну прихильність до своєї дитини, вона не хоче поділитися турботою про дитину з ким-небудь. Коли дитина починає торкнутися, ви кинете до нього, але ваша дружина забирає вас у спринті, кинувшись до безпорадної дитини. Ця поведінка характерна для мами. Якщо, за допомогою чистого шансу, ви переможете забіг, підготувавши до вашої дружини, щоб стояти і сказати, "Я заспокоївся його вниз, darling. й

Оскільки дитина, як правило, падає безшумно в руки вашої дружини, ви поступово знімаєте з ролі няньки. Результатом є те, що батько не має можливості дізнатися, як впоратися з дитиною, і мати знаходить себе в ситуації, яка вона висловить: Я не можу зробити щось інше. й

Вона denies сама задоволення приймати ванну, не зачепить її волосся і навіть не встигнути взяти душ, тому: «Я не можу довіряти дитині будь-кому. й Ці слова – сигнал, який вона скоро вигорає, післяпологічна депресія вже ткає близько.

Дати, ви просто повинні довести себе як хороший няняня, потім дружина буде безпечно рукою вам малюка, щоб отримати багато втомлений respite. Видання

W. та M. Sears, Ваша дитина від народження до 10

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: svetlana-panina.livejournal.com/545250.html