Поганий чоловічий страшний сон

Сьогодні Я шукав дівчат обережно, намагаючись розібратися, які з них будуть жити з людьми за гроші.

Може бути один з круглими асами в пучку куртки?

Я, мабуть, її. На тебе! Але замість сидінь в подарунок Бентлі дівчина несподівано швидко ran ... для мікроавтобуса, залишаючи мене розчаровує. Чи не вона ляка?

Якщо ви подивитеся на правду, то жінки, які готові спати або жити з людиною тільки за гроші, недбалий відсоток. В іншому випадку не буде ніхто, щоб працювати вранці, їздити в мікроавтобусі і носити черевики з Centro (Я легко розпізнаю їх, у мене є те ж саме).

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми маємо майже не так званий середній клас, тільки люди, які, якось, зустрілися з кінцями, і кілька нафтово-газоадміністративних цесарів. По-перше, Москва якось зробила, але зараз вона стружка на поворотах. Тим не менш, це бідні селяни, які мають тільки дід від нерухомості, від рота до гирла пропускають легенди неспроможних змістів, смоктаючи цілі фортуни. Як це можливо?

Нагадуємо мене про гасіння. «Я нормальний, жінки просто стали mercantile, вони тільки потрібні гроші. Ось чому я нічого не робимо в моєму особистому житті. ?

Не плащіть себе, хлопці, і зупинитися Дуже невеликий відсоток жінок відмовиться від відносин з чоловіком, тому що він не має грошей. Ми не маємо грошей в більшості країни. І не очікується, що є гріхом, щоб приховати. Тому для того, щоб жінка перевернула ніс, необхідно мати більш вагові причини.

Наприклад, людина втратила свою форму, не відстежувала гігієну і стала надзвичайно непривабливою. Кількість горілки потрібно пити, щоб спробувати лежати під цим агрегатом вимірюється танками. Що? Вони просто потрібні гроші! Які гроші! Подивіться на себе в дзеркалі, візьміть душ. Зміна штанів. Ви бачите, Ваш партнер має більше бажання.

Або ж удачливий чоловік. Не один любить вітати людей, ні друзів, ні собак. І не тому, що вони шкода купити каву. Жінки ніколи не бачили кави в її житті. Дика жінка збивається з деревини, побачивши її кліщ і каву вперше. Це те, що це грубо. Сонце гонна вдарила родині. Алетак буде на відпочинку. Азі – гонна вдарила дітям. Алеток - людина, яка травмується в голові!

Або слабкий чоловік. Не тільки не можна вирішити ваші проблеми, але будь-який інший. Непристойність, відсутність думки, відсутність влади. Ведуться роботи з легкої роботи без ріжучих зв’язків. Він нічого не прагне. Це просто енергетична домішка. І проблема не те, що він погано заробляє. Кожен має проблеми. Але в нормальних людей вони швидко вирішуються. Проблема в тому, що він ніколи не зможе подолати себе! Причиною для розбиття є енергетична домішка, не гроші!

Давайте з ним, хлопці. Тимчасовий недолік грошей - це остання причина звичайна жінка (і не деякі Міс Світ 2024, наприклад) може зламатися з вами. Найновіші!!! Видання

Кредитна валюта Ціна

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

English, Українська, Français...